Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:00 | september 7, 2012

Skräckfilmsdag

Gissar att jag inte kommer våga gå ner själv inatt och värma mat till bebis.

20120907-225953.jpg

Godnattkram ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Skräckfilmsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hujeda mej vad härligt kusligt!
  Älskar skräckfilm…
  Go natt

  Svara
 • Hej Hannah!

  Tänkte bara ge dej ett litet tips när bebis ska äta på natten, jag brukar ställa in en termos med lite varmt vatten, och en flaska med kallt vatten i sovrummet, och när bebisen vaknar går det fort att blanda ihop en flaska med ersättning med rätt temperatur 🙂 Allt för att slippa gå upp på natten 🙂 Min lilla Mille hälsar att din lilla tjej är en riktig sötnos, han brukar spana på henne på bloggen 😉 Och du Hannah är bara så himla vacker, och jag hoppas du snart kommer att må bättre <3 KRAM

  Svara
 • hamnade här på grund av magnus hedman en härlig kille brukar inte vara inne på bloggar.

  Svara
 • Vad du än gör så gå inte ner i källaren. Det var en skräckis jag såg när jag var 15 år. Gillar skräckisar. Kollar alla Paranormal. Nu kommer fyran ut snart och den måste jag se. Gillar skräckisar utan blod. Bara spänningen att man vet att snart händer det något läskigt. Min första skräckis var Rabies eller tror att den heter Rabid. Kunde inte sova en blund den natten.

  Svara
 • Ett annat tips, även om det inte var vad du efterfrågade, är att ge ersättning på tetra på natten. Bara att hälla över rumstempererat i flaskan. Funkar hur bra som helst. 😉

  Svara
 • Ett till tips om du inte orkar blanda med vatten mitt i natten är att ha lagom ättemperatur i termosen 🙂 Tommee tippee flaskorna har också pulverbehållare så att du enkelt kan mäta upp rätt mängd pulver innan. Allt för att man ska slippa krångla mitt i natten 🙂

  Svara
 • Hej bloggvännen:)

  Va filmen bra?
  Kram

  Svara
 • Usch, fattar inte tjusningen med att frivilligt skrämma upp sig… Men alla är vi olika. =)

  Svara
 • Ett annat tips är att ha en vattenkokare i rummet. Det har jag haft hela tiden, då vi också har köket på nedervåningen och för att slippa springa upp och ner underlättar det väldigt att ha allt i samma rum 🙂 Snabbt och smidigt!

  Svara
 • Hua! Tycker de nattliga blöjbytena är jobbiga bara jag sett omslaget och titeln på skräckisar.

  Svara