Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:59 | september 9, 2012

Kräftskiva utan kamera

Hej min vän. Helgen börjar gå mot sitt slut. Varje söndagkväll undrar man vad som hände med helgen. Var tog den vägen? Det går alldeles för fort när man har roligt.

Vi hade en mysig kväll hos våra vänner igår. Tack Malin och Michel ❤

Har bara några få bilder från kvällen. Jag min lök hade glömt ladda kameran så den stendog.

Nu ska vi ner till Prästängarna och heja på William som har match.

Önskar dig en fortsatt fin söndag.

All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Kräftskiva utan kamera”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah,
  Jag är lite nyfiken på hur det har funkat för dig att gå över till ersättning? Jag har fått mitt andra barn för 8 veckor sedan och amningen strular rejält denna gången. Med första barnet gick det hur bra som helst och amníngen var en mysig stund – nu är det mjölkstockning, missnöjd bebis (som går upp fint i vikt) och allmän stress. Vi har börjat byta ut ett par mål mot ersättning för att inte bli galna. Hur ser livet med bebis ut med ersättning?
  Vill så gärna amma men vi måste fungera som familj också känner jag!
  Tack för en mysig blogg!

  Hälsningar Linda

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vill först bara säga att jag tycker du är så fint jämt! Har läst din blogg i säkert 2 år snart och nu är fösta gången jag kommenterar 🙂

  Underbar kofta, vart är den ifrån?

  Kram och må så gott! /Josefine

  Svara
 • Vad du är stilig och vad stor Vida blivit! Det går så snabbt allting o snabbt kryper hon omkring.
  Blev så förtjust i din kofta. Var har du köpt den?
  Ha en fortsatt trevlig söndag o hoppas Williams lag vinner!
  Kram

  Svara
 • Hej! Sitter på ett rum på Astrid Lindgrens akut just nu med en liten snart tremånaders kille som har väldigt ont (vi kommer att bli inlagda). Mår dessutom väldigt dåligt av att se flera små barn här utan hår och med slangar överallt (cancerpatienter). Man får helt klart ett annat perspektiv på livet…inser att jag ska klaga mindre på småsaker i framtiden. Sitter och gråter just nu, men känner alltid glädje (och just nu viss tröst) av att läsa din blogg. Tack!

  Svara
 • Mysigt med kräftskiva! Å vad söt Vida var i sin lilla hatt 🙂 //Kram Ulrika

  Svara
 • Ser ut som ni hade en mysig kväll, ha en fortsatt fin söndag! Kram

  Svara
 • Eller hur!! Jag tänker alltid det samma varje söndag, så himla trist att helgen går så fort 🙁 Man blir lite irriterad av att glömma ladda kameran som bloggare, så typiskt! Men några fina bilder blev det ju ändå 🙂

  Heja William friskt humör, det är det som susen gör!! 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!! Stoooort Grattis i efterskott! <3
  Du är verkligen strålande vacker fast du nyss fött barn! Jag blev grymt sugen på att gå till en personal shopper, ska bli kul att se vad du fick med dig hem… Din skinnjacka är supersnygg!

  Själv kom jag inatt hem från en fantstiskt skön semestervecka i underbara Italien!! 🙂
  Tyvärr känner jag mig heldeppig idag… Här är kallt och grått, mitt jobbvik som jag stortrivts på går snart ut och jag tror att jag precis haft ett tidigt missfall… 🙁 Vill nu gärna ha en nummer två och åldern tickar på. Förra gången gick det på andra försöket. Nu har det gått fem månader och vi har inte direkt jobbat på det men jag trodde ändå någonstans att det skulle gå snabbt och lätt. Börjar känna mig stressad nu… Så blev jag så glad nu när det kändes som att jag var gravid igen, alla tecken var där. Men påvägen hem igår kom det som jag INTE ville ha 🙁
  Jaja, bara att fortsätta hoppas ett tag till antar jag. Tänker på er nu "Annelie" hoppas att allt går bra!! Hemskt att vara orolig!
  Kram kram… Nästa vecka, ny vecka med nya möjligheter…

  Svara
 • Du leverar vackra bilder som vanligt:) Ni är så fina! Kram till er!

  Svara
 • Snygg tröja, tjusig mamma, söt bebis, ännu en sötnöt Liv …..
  Och din hårfärg snygg…. Hade du namnet på din färg ?

  Kramen

  Svara
 • Hej finaste Hannah!
  Så galet snygg du är! 🙂

  Jag ser att Vida gör tummen upp för kräftskivan! 😉 hihi

  Kramar

  Svara
 • Hej! Vad fin blogg du har! Undrar bara var du har köpt den fina koftan? Kram

  Svara