Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:23 | september 10, 2012

Heldag med William

Hej min vän. William tackar för alla fina kommentarer och styrkekramar.

Vi har haft en heldag tillsammans och kom precis hem. Vi har pratat mycket och William sa att nu vet han hur hemskt det är att förlora någon man älskar. Gulle.

Vi har förberett inför kvällens lilla begravning. Mimmi kommer också hit och ska vara med. Efter plåtningen i stan for vi till Plantagen och köpte hjärtan som jag hjälpte William att rista in Rocky i. Det ska ligga på graven med vita stenar, ett annat stort hjärta och ljus som vi ska tända.

William fick välja vad vi skulle äta så det blev japanskt.

Jag och Vida fotograferades hemma hos Linda Alfvegren. En fantastiskt duktig fotograf. Hon har tagit bland de bästa bilder jag någonsin tagit. Det var ett modereportage (för två år sedan) med mig och Liv för tidningen Mama.

Nu var det för ett hemligt projekt som jag snart får berätta om 🙂

Petra sminkade jättebra. Hon trollade bort mina gråtsvullnader under ögonen. Jag börjar gråta så fort William gråter 🙂 .

Petra, jag, Vida och Linda. Mästerfotografen är William.

Nu ska jag fixa middag.

Stor Kram ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “Heldag med William”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men vad fint, han kommer verkligen få en fin plats att ligga på lilla Rocky!
  Fina, goda Hannah, du har en sån otrolig medkänsla och empati för dina medmänniskor, inte minst för ditt hjärta William som är ledsen. Du verkar ha ett otroligt stort hjärta och djup förståelse för andras känslor. Förstår att du blir ledsen av att se William vara ledsen!

  Kul att så småningom få läsa om vad du tagit bilder till och få se några av bilderna 🙂

  Ha en fin kväll!
  Kram

  Svara
 • Herregud Hannah!!! Du vet om att du ser helt fantastisk ut va??? Har du gått ner alla kilon efter graviditeten? Man kan ju inte tro att du precis fött ditt FJÄRDE barn!!! Scheisse va avundsjuk jag blir!!!

  Ta hand om lilla William. Det värker i hjärtat på mig, men det är ju bra att han får veta om sorg också.. typ.. usch..
  Ta hand om dig och din fina familj. Kommer det lite mer bilder på lilla Vida?????? 🙂

  Snygging! 🙂

  Svara
 • Fina bilder som alltid! vad tråkigt med lilla hamstern. Men vad fint ni ska ordna med den lilla begravningen. Lycka till!

  Svara
 • Finns inget som gör så ont i ett barnhjärta än när ens husdjur går bort…minns mina dansmöss som frös ihjäl hos en ovarsam kompis som passade de…eh, som jag grät!
  Hälsa din goa lilla pojk att hans hamster i alla fall blev väl omhändertagen och älskad av en godhjärtad själ;) kram

  Svara
 • Åh missade att läsa vad som hänt igår. Lille William. Visst gör det så fruktansvärt ont i hjärtat när ens barn är ledsna 🙁 Kramen (och tack för mysigaste bloggen)

  Svara
 • Men min älskade älskade William! ❤❤❤

  Vad ledsen jag blir, vad jobbigt och hemskt. Jag vet precis hur han känner som blev av med min katt sedan 14 år tillbaka. Jag grät dygnet runt i 14 dgr. Vad jag känner med honom…. Hjärtat❤ Vill ge honom en stor kram! Säga att det blir lättare med tiden. Hoppas ni fick en fin begravning.

  Varma kramar från oss alla här hemma! ❤

  Svara
 • Kan det måntro va fotografering för me&i 😉
  …hört lite rykten vad som komma skall. Ska bli grymt spännande.

  Svara
 • Måååååååååånga kramar till fina William! Vet precis hur han känner.
  Kände själv hur tårarna började komma när jag läste det inlägget.

  Kram till dig William <3

  Svara
 • När min dotter var 6 år dog hennes farfar. Vi var med på begravningen och hon var förstås ledsen. När vi efteråt skulle gå till kaffelokalen kom en fjäril flygande och satte sig på en gravsten precis där vi stod. När vi tittar ordentlig så står samma förnamn på stenen som hennes farfar hade. Då blev hon så glad och sa att farfar sa hej. Kram till William och er andra också förstås. Ulrika

  Svara
 • Lider med honom, kommer ihåg hur otoligt ledsen jag var när min älskade kanin dog när jag var 9 år… 🙁
  Jättefint hjärta, men hade ett liknande i en blomma ute och det är gjort i lera och blev till smulor efter ett tag av väder och vind.

  Svara
 • Har lilla Vida fått några mellannamn ännu?

  Vad hade ni mer för förslag på namn till henne?

  Svara