Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:27 | september 11, 2012

BVC och draghjälp

Hej igen.

Har varit på BVC och träffat barnläkare med Vida. Allt var bra. Ögon, reflexer, hjärta, höfter och lungor. Skönt 🙂

Hon har gått upp mycket i vikt. 5750 g ligger hon på nu och är 57 lång.

Efter BVC for hon och jag och hämtade Livan på förskolan.

Liv hjälpte mig att dra vagnen. Idag hade jag premiär för bilskyddet i chassit istället för liggdelen. Smidigt att bara klicka på den istället när hon somnade i den i bilen.

När vi kom hem satt William vid graven. Liv plockade några blommor och lade på den.

Nu ska jag gå över till grannen och dricka kaffe 🙂

Kramar ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “BVC och draghjälp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hälsa William att jag tänker på honom och att det är helt förfärligt när ett husdjur dör.Min första katt blev 21 år,fick honom då jag var 10 år.Han följde med mig hela tonårstiden,killar,sorg.Han fanns alltid där och stöttade mig.Nu är det snart 11 år sedan han dog men jag tänker fortfarande ofta på min älskade katt.Kanske han sitter i himlen och ser ner på mig och då min dag kommer finns han där igen.Kanske det hjälper William lite och få ett nytt husdjur.
  Kram

  Svara
 • Härligt att allt var som det ska med Vida! Jösses vad hon växer och gror, det är bra det! Hon såg ut att sova väldigt gott i sin superfina mössa, tjusig tjej! Skönt och smidigt att bara kunna klicka in bilstolen i vagnen så man slipper väcka de små liven ur sin sköna sömn 🙂 Fina storasyster Liv ser så stolt ut över att få köra sin lillasyster i vagnen 🙂

  Ha en fin eftermiddag och kväll!
  Kram

  Svara
 • Jätte fin mössa! Var hittar man en sån söt liten sak??

  Svara
 • Men nu fick jag ju se en liten glimt av Vida, fast jag insåg ju inte att det var du som gick förbi, trots att du var typ 2 cm ifrån…jag ser ju bara bebisarna 😉 Ok så jag hade väl, när jag insåg att det var du kunnat sagt hej och grattis men frågan är om jag hade kunnat överrösta min dotter som levde rövare där inne 😉
  Tråkigt när ett husdjur dör men det är också viktigt att barn för tid att sörja. Man minns själv när man hade ett husdjur som liten, det var jobbigt men efterhand insåg man att hamstern hade levt ett helt liv och haft det bra, så då blev det de roliga minnena man började tänka på.

  Svara
 • Hej, jag undrar samma sak som Johanna, var har du köpt den ursöta gråa mössan med blomman på sidan? Väntar en liten flicka i januari och skulle väldigt gärna vilja ha en sån till henne.
  Kram

  Svara
 • Åh, man blir ju bara så ledsen när man ser hur ledsen W är! Tänk att den lilla krabaten (hamstern) gett intryck på W. Själv har jag ägt rtt och annat liten gnagare, men kan inte minnas att jag känt sådan sorg efter ett djur. Däremot större djur så som te.x häst eller hundar.

  Jag undrar också givetvis vart Vidas söta mössa kommer ifrån.

  Må så gott!!

  Kram
  Isabelle

  Svara
 • Så goa dina barn är. En extra kram till William, som är ledsen över sin lilla hamster….Min äldsta som är drygt 10 år var ledsen i våras, då hennes hamster dog. Tack o lov gick det över fort. Men det är viktigt o sunt att sörja. Kram Linda : ))

  Svara
 • Hej Hanna
  Undrar var Vidas söta lilla mössa kommer från, den gråa med blommor på. Verkligen fiiiiin iaf
  //milla

  Svara