Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:22 | september 12, 2012

Idag har jag…

… Världens gulligaste och tröttaste sällskap med mig in till stan 🙂

20120912-122147.jpg


29 kommentarer29 kommentarer om “Idag har jag…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller med dig Hannah.Söt som socker är lilla Vida.Jag tycker som en hel del andra att hon börjar bli mer och mer lik dig.Puss på lilla kinden;)

  Svara
 • Åh så göllig hon är!!

  Svara
 • Sötnosen 🙂

  Svara
 • Hej Hannah,

  Stort stort grattis till din fjärde guldklimp 🙂 Så underbar! Så fin ihop med sina tre andra finfina syskon. Tänkte på det idag när jag kom in till din blogg, vilken rikedom du har ditt liv. Fyra friska fina barn, kan man bli lyckligare än så! Grattis till dig Hannah!

  När du väntade Liv, mailades vi någon gång. Jag väntade vårt första barn, en fantastisk dotter som kom ca 6 månader efter din Liv. Nu har jag nummer två på gäsning i magen, känner mig så lycklig 🙂 Så gjorde jag sannolikhetstestet Kub, och fick fortfarande låg risk, men det skiljde ca 19 000 i sannolikhet mot förra gången. Nu känner jag mig så orolig, så orolig, så orolig. Fostervattensprov vill jag inte göra, för det är risk att få missfall. Gjorde du kub-testet när du väntade Liv och Vida? Skllide resultatet det mycket mellan graviditeterna? Gjorde moderkaksprov eller fostervattensprov?

  Jag önskar mig inget större än att barnet i magen ska vara friskt! Och att min familj ska få vara friska så klart. Be för att babyn i min mage ska få vara frisk. 🙂 Tack kära du! Kramar många!

  Svara
 • Hej Hannah!
  tack för att du svarade innan i kommentarsfältet, känns kul att få ”prata” med dig.
  Jag tycker med att Vida är mer lik dig än Liv. men även du och Mio. Det är något med näsan och kindbenen när ni ler, som är lika. Kul det där med likheter, min ena son är en kopia av mig 🙂 Kanske inte så kul för honom dock haha. Du har verkligen blivit min förebild, kollar in flera ggr per dag, för och läsa, konstigt när man inte ens känner varrandra egentligen. Men kul ändå 🙂
  Vet du, igår kom min man hem med blommor till mig helt utan andledning, så idag är jag glad 🙂

  kram på dig fina

  Svara
 • Vilken söt liten unge!
  Håller med om alla tidigare kommentarer du har verkligen satt de sötaste små varelserna till denna värld. Jag önskar dig bara all lycka 🙂

  Jag måste säga att jag inte har läst din blogg särskilt länge men du kan lita på att jag har bläddrat och bläddrat och läst igenom en hel del ändå. Jag gillar hur äkta du är, att du kan vara dig själv utan att bry dig om vad andra tycker. Fortsätt så!

  Jättefin blogg!

  //Anna

  Svara
 • Så himla söt! <3

  Svara
 • Lilla söta dockan <3

  Svara
 • Snuttis ; )

  Svara
 • Precis lika vacker som sin mamma 🙂

  Svara
 • Åh lilla sötnöt vad gullig man kan vara!!
  Vill ju bara ha ut min lilla prins nu när man ser din prinsessa!
  BF 8 oktober, så snart snart snart så <3

  Svara
 • Jag har inte varit så aktiv läsare det senaste, men nu tittade jag in. Oj, oj, oj, vad söt hon är lillan och vad stor lilla Liv har blivit det senaste:) dina barn du har!!!

  Kram

  Svara
 • Fina skulle det vara 🙂

  Svara
 • Hej vacker,

  Det var mig en söt liten en, ni har så fina barn! Så kärleksfulla.
  Tänker på William, stackare, det gör ju så ont när ens barn är ledsen… ;(

  PS: Vad är det för märke på Vida´s bilbarnstol?

  Ha en härlig vecka!
  Kramar 🙂

  Svara
 • Den är från BeSafe. Superbra!

  Kram

  /H

  Svara
 • Fina ni!!

  Svara
 • Sötaste finaste Vida!! <3

  Svara
 • Vida är så fantastiskt fin! Ni verkar vara en trygg familj med goda värderingar!
  Jag har aldrig kommenterat i någons blogg förut, men nu känner jag att jag måste skriva till dig/er!

  I ett inlägg tidigare skrev du om din rädsla och oro över att någon som står dig nära skulle drabbas av sorg eller sjukdom… Min mamma får på fredag reda på om hennes Malignt melanom (hudcancer) har spridit sig eller inte. Har det inte spridit sig är det fantastiskt och vi börjar leva igen, men får vi det oönskade beskedet….. Då vet jag inte hur vi överlever detta.. Tårarna rinner och man lever som i en bubbla. Livet har fått en annan mening, och jag ber… Jag ber så förbannat mycket att min mamma ska få bli frisk!

  Snälla! Vill ni be tillsammans med mig?

  Svara
 • Jag sänder dig massor med styrkekramar Therese.

  Svara
 • Ska vara med dig i tanken och be.

  Jag hoppas innerligt att din fina mamma blir frisk. Det måste vara så tungt.

  All Kärlek och styrkekramar ❤

  Svara
 • SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSöööööööööööööööööttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!
  Lyckliga du.
  Sov gott!

  Svara
 • Bebiscravingen blev ju inte mindre nu,eeeh…
  vill oxå snusa bebisnacke!
  Godnatt kram

  Svara
 • Hej fina du! Hoppas din kväll är bra!
  Idag har jag också varit i stan. I halmstad närmare bestämt. Gjorde stan osäker med två fina vänner. Shopping, god mat och fika och massa goa skratt. Underbart när man får in såna tillfälle i sitt fullspäckade schema! 🙂

  Nu sitter jag utmattad i soffan surfar runt på datorn när jag i ögonvrån ser något skymta förbi på tv:n. Kollar upp och ser din fina tavla som du har i köket bakom köksbordet och tänker ” nemen, i de köket har jag varit innan…” Och där satt du. Tänk att det ändå känns som att man känner dig även fast man ”bara” läser här om dig och din familj varje dag!

  Känns så fint, att ha dig som vän! 🙂

  Kramar!!

  Svara
 • Du skymtade förbi i och med reklamen för ”mitt liv är ett skämt” 🙂 Kan ju vara bra att poängtera! 😉

  Svara
 • Hon är verkligen galet gullig!!
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag ska operera mina bröst om två månader på Victoriakliniken. Jag ska göra geléhallon och undrar (eftersom du har själv gjort det) om det gör ont och vad man ska tänka på?

  Ha de bra
  Nana

  Svara
 • Underbar 🙂

  Svara
 • Älskar små bebismunnar, minns hur jag kunde ligga nära nära Millie när hon var bebis och bara gosa. VIlken sötgök hon är lilla Vida! Plötsligt börjar Millie kännas så stor…ett år om knappt två veckor, varför går tiden så fort ibland?

  Ha en underbar dag i stan!

  Kram

  Svara
 • Öron på overaller är ju så bedårande på bebis, tycker inte du med?

  Svara