Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:06 | september 13, 2012

Tjejkväll

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Jag har fått sova riktigt gott inatt, känner mig utvilad och vid gott mod. En härlig känsla som gärna får ta sitt fäste i mig.

Ikväll går Chic-galan av stapeln. Det är jag och Niiinis som ska gå dit tillsammans. Ska verkligen bli kul. Syrran är också där så det blir nog många skratt 🙂

Känner mig nöjd med mitt klädval inför kvällen. Ska så klart visa dig när jag är dressad och klar.

Köpte ett par jeans igår som är i nästan samma vinröda färg som klänningen jag ska ha på mig ikväll.

De är mörkare än vad de ser ut på bilden. Skinny legs och hög midja.

Skönt att äntligen kunna ha på sig på vanliga kläder och slippa alla gravidbyxor och platta skor 🙂

Igår hade jag en mysig kväll med barnen. Vida och Liv somnade redan vid strax innan åtta. Bästa sömnpillret för de båda är sång. Efter några påhittade godnattvisor sover de som stockar. Kan bara Sov du lilla videung och När trollmor har lagt sin elva små troll, så det får bli några hittepåvisor.

Fick en kväll med pojkarna och läste boken ”Adjö Herr Muffin”. Inte så värst pedagogiskt av mig att gråta floder när jag läste den för William, men det gick inte att hejda. Den är så sorgsen men ändå fin.

Imorse satt Mio bredvid Vida och pratade med henne. Hon log och ögonen tindrade. Syskonkärleken gör mig varm i hjärtat. Klart att pojkarna och Liv kivas med varandra och jag ibland håller på att få ett psykbryt. Men den omtanke och kärlek de visar varann mellan tjafsen är så stark.

Hasade runt hemma i den mest märkliga outfit. Klänning, mjukisbyxor, T-shirt och tofflor 🙂 .

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤


20 kommentarer20 kommentarer om “Tjejkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt att vakna utvilad, pigg och glad en dag som den här. Torsdag, bara en dag till freeedag och galakväll!! 🙂
  Den där outfiten kommer bli kanonsnygg på dig! Gillar verkligen din kavaj, tycker sådana är jättesnygga på andra, men tror tyvärr inte att jag passar lika bra i det själv 🙂

  Det märks verkligen att det är mycket kärlek mellan barnen, att de är omtänksamma, kärleksfulla och givmilda med varandra. Självklart blir det bråk och tjafs, det hör liksom till, men huvudsaken är att det finns en grundkärlek där och det gör det sannerligen 🙂

  Men, morgonens outfit var ju inte så tokig, kanske nåt att ha som ”Plan B” inför kvällen? 😉

  Ha en fin dag fina du!
  Kram

  Svara
 • Underbar outfit, har en liknande emellanåt jag med;)

  Svara
 • Hej Hanna!

  Jag och min syster var igår på Make-up stores modevisning som var himla kul att kika på =) Vann biljetterna på Bloggfamiljens hemsida och vill bara tacka och skriva att det var himla roligt event!

  Ha en bra dag!

  Johanna

  Svara
 • Jovars, det är lite ”tajkon” över den där utstyrseln men som vanligt bär du upp det med sällan skådad elegans:)
  Stella älskar trollmorssången,eller ”elva små trollarna” som hon kallar den.

  Ha en riktigt fabulös afton nu!
  Kramar M

  Svara
 • Hah, ha, haa Jag gillade din outfit som du hasade omkring i hemma. Härligt på ngt sätt. Man klär på sig lite så där vartefter 😉 ser ofta likadan ut själv här hemma :)))

  Svara
 • Då kanske vi ses i kväll 🙂 Håll utkik efter min dotter som har vunnit kategorin Årets chicaste läsare!!!

  Svara
 • Hoppas vi ses. Kom fram om du ser oss.

  Ja, jag ska hålla utkik efter henne 🙂

  Kul för henne att vinna!

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Tycker du e fin jag =)

  Du verkar vara en grym kvinna och har otroligt fina barn. Läser det din man twittrar om jag sitter med ett fånigt leende varje gång.

  Ta hand om varandra ni fina familj.

  Kram Jessica

  Svara
 • Härligt att du känner dig på topp Hannah.Det glädjer mig.Du ska se att NU vänder det till det positiva.Åhh så spännande att du ska gå på galan ikväll.Tänk om man ändå fick följa med;)) vilken upplevelse för lilla mig haha.Ha en riktigt underbar afton.Ser fram emot och få se din outfit för kvällen.Ps.Vinröda jeans köpte jag igår.Höstens färger är MINA färger 😉 Puss o kram .

  Svara
 • Hej Hannah!
  Härligt att se din fina klädsel på hemmaplan;))
  Sådan är jag oxå , ibland tänker jag hoppas ingen kommer;))
  Kram

  Svara
 • Här sjungs det ”lille katt” (sen hon var bebis…) …men börjar nu avta lite efter 4½ år.

  Kram härliga du <3

  Svara
 • Åh, den boken läste de på min 4-åriga dotters förskola i veckan och en av pedagogerna berättade att Isadora hade tyckt den var jobbig och behövde sitta i knäet och tanka lite närhet ett tag. Tror inte jag hade klarat av att läsa något sådant. Är så blödig. 🙁

  Kan varmt rekommendera en bok som heter Anden, döden och tulpanen. Det är oerhört vackra bilder i den, och även om den handlar om döden så är det oerhört fin. Min dotter och hennes pappa älskar att titta och läsa i den.

  Svara
 • Åhhh vilka underbara bilder 🙂 Älskar att se syskon kärlek<3
  Hoppas ni får en härlig kväll!
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag fick mitt andra barn dagen innan du fick Vida. Hur lyckas du gå ner så snabbt i vikt efter fyra barn så att du redan kan knäppa dina vanliga byxor??? Jag har ju bara två barn men min mage är så degig så det lär dröja innan jag kan knäppa mina byxor, kör med gummiband runt knappen på jeansen som man gjorde i början på graviditeten. Har du några bra knep så att man snabbt återfår formen?? Tack för en superbra blogg:)))

  Svara
 • Haha. Skulle precis skriva samma sak. Storlek 27?!? Redan?!?! Wow. Jag fick min första son i slutet av april och det finns inte en chans att jag kommer i alla mina kläder än, och storlek 27 skulle jag inte drömma om att testa. Haha. *avis*

  Svara
 • Haha det kan mycket väl bli nästa vår mode 😉

  Syskonkärleken är den vackraste enligt mig!!

  Svara
 • Så fina barn du har och så fin DU är!:-)
  Tycker Vida är lite lik William på bilden där hon ler:-)

  Hoppas ni haft en härlig torsdag och att ni får en mysig helg!

  Kramar

  Svara
 • Mäh hallå. Varför godkänns inte min kommentar? Det står fortfarande ”Din kommentar inväntar granskning.”.
  Ha en bra dag!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Otroligt fin färg på jeansen! Vart har du köpt dem?

  //Annah

  Svara
 • Jag har blivit helt förälskad i dom bruna högklackade skorna och undrar vart du har köpt dom! Finns det någon online shop för dessa? Kramar

  Svara