Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:02 | september 17, 2012

Homeshopping

God morgon min vän. Då var det måndag igen 🙂

Hoppas på en fin vecka för oss alla. Ska alldeles strax in i ett möte men först vill jag titta in hos dig.

Minns du i våras då jag ordnade en babyshower åt min vän Jessica? Jag överraskade henne med vänner, presenter, mat och homeshopping med me&i.

Nu har jag bokat in en ny träff här hemma med me&i, och då kommer gulliga Cecilia hem till oss igen och visar me&i´s stora kollektion. Den här gången har jag bjudit in mina grannar och mammorna till Livs bästisar på förskolan. Nästa helg blir det storshopping på hemmaplan 🙂

Här är några bilder från förra träffen.

 

Cecilia och jag.

Det är skönt med en säljare som Cecilia som kan hjälpa till att köpa rätt storlek, och annat nyttigt.

Som att ha en personal shopper hemma, lite lyxigt. Cecilia jobbar heltid som lärare i Uppsala, och hinner dessutom sälja massor av me&i.

Just nu söker me&i säljare i hela landet, men framförallt i Stockholm, och jag har nu fått chansen att erbjuda mina läsare en extra gåva från me&i.

Om du anmäler dig för att bli säljare på me&i får du två valfria plagg ur höstens kollektion!

Vill du veta mer, så mejlar du till [email protected] annars anmäler du dej via www.meandi.se , glöm inte säga bloggfamiljen!

Hej på en stund.

Kram kram ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Homeshopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, den fina babyshowern kommer jag ihåg! Kul med visning hemma, de har säkert mycket fint nu inför hösten 🙂

  Svara
 • Såg en massa snyggt på Me&I och har en granne som säljer kläderna som smör i solskenet.

  Svara
 • God Morgon Hannah.Jag gillar inte deras kläder.Jag tycker dom är för mycket helt enkelt.Någon enstaka tröja tycker jag kan vara fint om det inte är alldeles för mycket tryck eller krims krams som jag säger.Men smaken är som baken 😉 Kul med homepartyn annars,mysigare än att shoppa i affärer.Ha en skön början på veckan.Puss o kram.

  Svara
 • Jag ska också han visning hemma snart, det ska bli så roligt!!
  Kram

  Svara
 • Åh dom har så fina kläder me&I. Jag har just mailat dom och frågat om möjligheter att vara värdinna här i Schweiz. Spännande! kram towe.

  Svara
 • Hej!Jag var på visning i förra veckan,det fanns mycket fint att köpa.Men då fick jag höra att du Hannah hade varit med att designa ett plagg åt Meandi,stämmer det.Jag kommer garanterat att köpa då med tanke på din goda smak.Ha det så bra.Kram Eva.

  Svara
 • Tack för i går raring ♥ Hoppas ni sovit i kapp lite nu 😉 Höstens kollektion är superfin, köpte massor på ett party för ett par veckor sen!

  kram

  Svara
 • Hej Fina Hannah!
  Visst samlar du på porslin från Greengate (har för mig det) Jag var in i en butik som heter Himlen runt hörnet här uppe i Örnsköldsvik och där hade dom en hylla med vackra koppar och dyl från den serien och då tänkte jag på dig 🙂 Älskar den butiken då dom har så vackra saker 🙂 Hoppas du får en fin Måndag 🙂
  Kram

  Svara
 • Måste få höra hur första natten med den nya cremen var 🙂 ?

  Svara
 • Jag gillar också deras kläder, har några plagg till båda mina tjejer!

  Svara
 • Hej Hannah, kul att läsa din blogg! Ser att du skriver gott om homeshopping och jag kan inte annat än att hålla med. Jag säljer ett underbart danskt märke som heter POMPdeLUX. Helt ljuvliga kläder. Gå in och kolla får du se! Kram på dig!

  Svara
 • Hej fina Hannah! Ville bara säga att du är fin i denna vinkeln också 🙂 Kul att se! Tack för en fin blogg, alltid kul att följa dig! 🙂

  Svara