Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:45 | september 18, 2012

Inte läge

Hej vackra vän.

Fasen, det är inte läge för mig att bli sjuk nu.

Både jag och Mio fick penicillin. Mio är pigg men jag känner hur febern och sjukdomen sakta börjar ta över min kropp.

Ligger med Vida i sängen och vilar. Liv ska hämtas på förskolan strax och William kommer hem vilken sekund som helst.

Peter är bortrest så jag är själv med alla barnen. Middag ska lagas, det ska hjälpas med läxor, bebis ska ha mat och ny blöja, Liv är garanterat trött och gnällig efter veckans första dag på förskolan och alla barnen har en förmåga att ropa MAMMA koooom, MAMMA hjääälp, hela tiden.

Så hör ni inta av mig ikväll så har jag gått till skogs… Själv 🙂

Jag vill därför härmed hylla alla ensamma mammor och papper där ute. Beundrar er! Ni är fantastiska! All kärlek och pepp till er ❤

Jag minns hur tungt det kunde vara när jag var ensamstående med pojkarna och samtidigt drev eget företag. Det var dagar då jag bara satte mig ner och grinade. Men jag var alltid tvungen att ta mig samman och vara stark för mina små pojkar.

Nu när jag lever med Peter och alltid har en stöttande och hjälpande man och pappa till barnen så glömmer man fort.

20120918-133942.jpg

Kram ❤


25 kommentarer25 kommentarer om “Inte läge”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men fy för att vara sjuk:-( Håller tummarna för att ni blir krya fort med penicillinets hjälp! Och jag håller med dig: all heder och pepp till alla ensamstående som alltid kämpar! Jag har tur och lever med en fantastisk man och pappa, men så fort han är bortrest tänker jag tanken på hur det måste vara att alltid vara ensam med hela ansvaret.
  Ta hand om dig nu, fina Hannah och fortsätt vara så härlig och personlig på din blogg som du är. Jag är inne och kikar på den varje dag!
  Varm kram

  Svara
 • En hyldning til alle ensamstående mødre og fædre er altid velkommen.
  Jeg husker også da jeg var alene med mine 3 ældste børn. Det var virkelig en sej kamp, hver dag…omend vi havde det godt. Supergodt. Da jeg blev alene dengang, startede jeg uddannelse som speditør, hvilket var hårdt og intensivt. 2 år på skolebænken, og 2 år i speditionsfirma med skolegang ind imellem. Lektier blev lavet om aftenen fra kl. 20;00 til jeg var færdig. og så med børnene som var 1½ år – 7 år. Det VAR hårdt….den tid lærte mig, at sætte pris på tosomhed, så jeg er lykkelig over vi er 2 i dag om at tage hånd om det hele. Det kan jeg se du også er! 😀
  Krya på dig, og glæd dig til manden er hjemme igen.

  Svara
 • God eftermiddag Hannah.Usch nej det förstår jag att det inte är läge då för att ligga sjuk.Ja en stor hyllning till alla ensamstående föräldrar Mammor som Pappor.Jag var själv ensamstående med tre barn varav 2 tonårskillar.Det var tuffa tider.Ibland skulle man som du säger Hannah vilja dra till skogs.Men det gick det med.Med facit i hand idag så lyckades man ganska bra trots allt 😉 Håller tummar och tår för snabbt tillfrisknande.Puss på dig.

  Svara
 • Massa krya på kramar till er!!!!

  Svara
 • Jag har alltid beundrat min mamma for att ha tagit hand om oss fyra ungar helt sjalv. Hon gjorde ett mycket bra jobb. I dag ar hon omgift och mycket lycklig, det ar hon verkligen vard.
  Krya pa dig!!

  Svara
 • Hur kunde du bli sjuk så fort? Det var väl bara Mio som var sjuk i morse när ni åkte till läkaren? Krya på er båda två.

  Svara
 • Mio har haft feber och ont i halsen sedan i lördagsnatt 🙁

  Jag började känna mig dålig igår men vägrade ta emot det.

  Tyvärr så är jag smittad. Nu hoppas jag bara att inte någon annan i familjen blir dålig.

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah
  Krya på er
  Kan berätta att Grey’s Anatomy kommer 3 oktober igen vet att du älskar det programmet

  Svara
 • Åh, tack bästaste Anna ❤

  Svara
 • Varsågod 🙂

  Svara
 • Åh så typiskt! Men tur att du fick medicin innan det bröt ut riktigt ordentligt i alla fall, då går det fortare över 🙂

  Många krya på dig kramar!!

  Svara
 • Krya på er nu ordentligt, jag lider med dig.. Jag kan trösta dig med att jag får ta alla barnen själv fram till fredag. Jag fick diagnos halsfluss och lunginflammation. Jätte mysigt! Hoppas att du blir bra snart och hälsa Mio massa krya på sig kramar från Sebbe, han tyckte jätte synd om Mio.

  Krya på er kramar!

  Svara
 • Håller tummarna att du mår bättre snart <3

  Krya på dig!! Kramar

  Svara
 • Krya på dig, fina Hannah! Tur ändå att du fick pencillin så tidigt!!

  Svara
 • Usch va jobbigt.Krya på er allihopa.(men Hanna måste bara säga att du ser fräsch ut iallafall) kram på er/ Åsa

  Svara
 • Hej, vad tråkigt att du mår så dåligt. Kan du inte be om hjälp?? William och Vida kanske du kan ”portionera ut” till kompis/mormor/?
  Viktigt att du får vila ju

  Svara
 • Jag menade naturligtvis inte Vida.. Utan Liv=)

  Svara
 • Krya på dig Hannah! Jag har också halsfluss, min andra på
  två veckor, första penicillinet hjälpte inte!
  Så nu ny kur på 10 dagar, blä!
  Hoppas du får lite hjälp, det är inte lätt att vara sjuk
  och samtidigt ta hand om sina små.
  Kram Sofia

  Svara
 • Krya på er! Hoppas du och mio mår bättre snart!

  Svara
 • Åh vad jobbigt. Krya på er!

  Svara
 • krya på er fina <3

  Svara
 • Det är nog därför du är så ödmjuk som du är, du tar inget för givet och vet hur tufft det
  Är att vara ensam
  Med
  Barn!
  Stor kram och krya på dig vackra

  Svara
 • Hej Hanna!
  Har under en tid följt din fina blogg=)
  Jag är sedan ett par veckor tillbaka en av alla dessa ensamma föräldrar där ute. Ja det är tufft många gånger men tack vare mina fina barn på två och fyra år så reser man sig upp varje morgon…. Vad skulle jag göra utan dom???
  Tack för en bra blogg!
  Linda

  Svara
 • Heja Hannah! 🙂 Krya på dig.

  Svara
 • Krya på er <3
  Att vara ensamstående är inte alltid lätt, känslan av att inte räcka till gör ont!
  Att vara gravid och ensamstående till 2 är inte heller alltid lätt, men jag har åtminstone en pojkvän på helgerna… vissa helger åtminstone.. Men saknar någon att dela vardagen med, och någon att skicka ut i köket efter mat när graviditetesillamåendet sätter fart..en liten paus från vardag och måsten hade inte suttit fel Men jag känner mig aldrig ensam.. ha ju världens bästa barn på heltid!!
  DU & Peter är så fina tillsammans, man blir ju lycklig bara av att se på er lixom! kramar

  Svara