Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:38 | september 20, 2012

Rofyllt

Skrev igår att bebisar ser så rofyllda ut när de sover.

Detta är inget undantag direkt 🙂

Det är Livis när hon är drygt två månader.


12 kommentarer12 kommentarer om “Rofyllt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är verkligen gulligt när bebisar sover, det ser så otroligt skönt och avslappnat ut 🙂

  Svara
 • Hej tycker jätte mycket om din blogg! 🙂 skulle du kunna visa några bilder från ditt hus skulle vara jätte roligt att få se 🙂

  Svara
 • Det justaste med bilden är ju (förutom att hon är så söt) att hon nästan håller händerna i värsta yogapositionen *asgarv* som en liten yogi-mästare!

  Svara
 • söt bebis

  Svara
 • Innan jag läst att det var Liv så sa jag för mig själv.Det är ju Liv ;))

  Svara
 • Hej Hanna! Håller med om att det ser så rofullt ut! Har tänkt att skriva en komentar till dej länge men har liksom inte fått tummen ur….. har läst din blogg ett bra tag nu även andrashär inne på familjen o jag älskar verkligen dom… alla är bara så helt, helt ……vanliga så härligt!! Igentligen så bryr du dig kanske inte men iaf, Tant bruns cafe som jag sett er vara o fika på har ägts av min mammas kusin, Maggan innan men drivs nu av hennes mans dotter och sambo, jag har spenderat många sommrar uppflugen på bakbänken o väntat på dom nygräddeade gigantiska bullarna dom har där…mmmmmm!! Sigtuna är en mysig liten stad! Sen kan jag förstå hur du har det hemma när MFF har förlorat har också en MFFare i huset:-) tack för en underbar blogg!!!!! Kram till er …….

  Svara
 • Åh,nostalgi! Jag minns när du la upp den här bilden…jag hade oxå fått min knodd och var sjuk(som alla de andra ggr: na)
  Som jag nyss nämnde, Vida är så lik dig och Liv är en liten Peter kopia!
  Nästa helg händer nåt skoj för lilla fröken ”Svensson”…
  Kram

  Svara
 • Vad lik hon är Liv på bilden! sötisar:)

  Svara
 • Åh vilken härlig stil, ser ju ut som hon gör en yoga övning där man håller ihop fingrarna så 🙂

  Svara
 • Gyan mudra! 🙂

  Svara
 • myys med en liten bebbe 🙂

  Svara
 • Amazing stuff but you should maybe write fresh content more often? I like your style 🙂

  Svara