Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:55 | september 21, 2012

Bröllop och fest

Hej vacker. Just nu sitter jag i ett regnigt Båstad. Det gick undan va?

Jag, Peter, Vida och Liv flög ner till Skåne i förmiddags. Vi ska på bröllop imorgon. Det är Peters bästa vän Jesper som gifter sig med bästa Angelica. Peter ska vara bestman.

Jag älskar bröllop. Så mycket känslor av kärlek och lycka. Hoppas nu bara att det blir bättre väder imorgon. Men skulle det regna så betyder ju regn tur och lång lycka i äktenskapet. Så det är nog lugnt 🙂

Det regnade på min och Peters bröllopsdag.

Liv och Vida på planet. Det är Vidas första flygtur.

Vinka till kameran lillasyster.

Igår var jag och barnen nere på vårdcentareln och tog TBE-vaccin. Mio fick inte ta vaccinet eftersom han äter penicillin men jag, William och Liv fick det.

Tanken var att vi skulle ta Twinrix inför vår långresa till Thailand nästa år men den tar vi om två veckor istället. Kanske blir lite för mycket för kroppen med två vaccin på en och samma gång.

Det är så vackert Sigtuna. Så mycket historia. Den här vackra ruinen är precis utanför vårdcentareln.

Väl hemma igen satte Mio och Liv igång att exprimentera.

De gjorde olika vätskor och röror.

Ikväll ska jag och flickorna på födelsedagsfest. Peter ska ner till Jesper men vi stannar kvar här till imorgon. Det är Tim, Liv och Vidas kusin, som fyller arton år. En riktig festhelg blir det för oss.

Vad gör du i helgen?

All Kärlek ❤

 


21 kommentarer21 kommentarer om “Bröllop och fest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va kul med bröllop och födelsedagsfest 🙂 Hoppas ni får en underbar helg!

  Svara
 • Allra första bio-besöken med dottern.
  Möhippa för en av mina bästa vänner.
  Me&i träff på söndagskvällen.

  Jag tror att det här blir en toppenbra helg! 🙂

  Svara
 • Hej!
  Jag brukar aldrig kommentera din blogg men nu kände jag att det va dags. Jag följer många bloggar men de går inte att jämföra med din. Varje gång jag går in på din blogg får jag en sån positiv känsla, jag känner ett lugn. Jag vet att när jag trycker in på din blogg kommer jag bemötas av positiva och tänkvärda ord. Det räcker med en sån kort mening som ”hej vacker”, att en sån kort mening kan betyda så mycket! Du har dåliga dagar, precis som alla andra, du kan skriva om det men trots det gör du det på ett speciellt sätt, du ser positivt på allt även fast allt kanske är åt skogen för tillfället och det är något jag verkligen ser upp till! Du är en förebild 🙂

  Jag ville bara säga det 🙂 Ha det bra

  Svara
 • Håller helt med!

  Svara
 • Tycker att Vida är lik dig:)

  Svara
 • Åh vad roligt med bröllop!!! 🙂
  Du har verkligen gjort bra reklam för Sigtuna Hannah! Nästa gång jag är nere hos min sambos syster i Vallentuna skall jag se till att ta en tur till Sigtuna. Det verkar vara en sån mysig ”by” 🙂

  Roligt och spännande med experiment och roligt att de exprimenterar tillsammans!

  Ha en fin fredag nere i Skåne!
  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Så fint du skriver, jag blir så glad!

  Trevligt med bröllop, hoppas åtminstone på uppehåll!
  Vi, min man och jag, funderar just på att ta en sväng däråt Båstad/Ängelholm, i helgen, det är inte så långt ifrån där jag bor. Vi har ännu inget bestämt, vi får prata ihop oss. Annars har jag börjat städa ut sommaren och ställer iordning hösten, dvs. byter gardiner och pynt, det tycker jag är roligt!

  Ha nu en trevlig födelsedagsfest!

  Kram

  Svara
 • Vilka fina döttrar du har!
  Vart har du köpt Vidas overall någonstans? Jättegullig <3

  Hoppas ni får en skön helg!

  Svara
 • Åh vad mysigt med bröllop, håller med dig om att det är underbart!
  Vad gullig Liv är med Vida. ♥

  Kram o trevlig helg!

  Svara
 • Hej ! Jo jag tänkte på de ska ni till Thailand nu vintern som kommer med den lilla . Hur gör ni med vacciner ? Jag frågade nämligen på mitt BVC och hon avrådde mig tydligt att resa med min bebis innan han tagit mässling vaccinet vid 1 år. Hur tänker du kring sådant och vad har er läkare barnmorska sagt ?? Trevlig helg !!

  Svara
 • Nu ska jag strax gå från jobbet och åka ut till landet där ”kärestan” väntar med uppvärmd bastu får se om man vågar sig på ett dopp i havet – det börjar bli burrr:-) Så där ska jag mysa i helgen.
  Önskar dig en underbar helg i Skåne!
  Stor kram

  Svara
 • Själv ska jag bara vara hemma i helgen, ta det lugnt och njuta av att det är helg! 🙂

  Hoppas allt är bra i Skåne, trevlig helg!
  Kram.

  Svara
 • Hoppas ni får det riktigt trevligt nere i Skåne.. Här blir det ett stort bröllop man ska gå på imorgon.. Hoppas att det kan bli uppehåll en liten stund imorgon :)sköt om er.. Massor med kramar till er

  Svara
 • Ha det så trevligt!

  Svara
 • Hej!
  Imorgon ska jag till frissan i Limhamn.
  På kvällen ska vi se Evita med Charlotte Perelli.
  Ha så trevligt på bröllopet & välkommen till Skåne!
  Trevlig helg!

  Svara
 • Ser verkligen fram mot att se bilder på dig och ungarna på bröllopet! Ni är alltid sååååå fina! Kram och ha en härlig dag/fest 🙂

  Svara
 • Godmorgon Hannah!

  Mysig med bröllop! Själv åker vi uppåt till Borås, för att titta på Rasmus som kör sin sista USM deltävling för i år,,hoppas på bättre väder ,,det tror jag säkert att du också gör 🙂 Men precis som du säger så bringar det tur med lite regn<3
  Ni får ha en mysig dag,kram Linda

  Svara
 • Hej!!

  Precis börjat läsa din blogg, och du skriver på ett sätt som gör mig glad- du skriver som om du skriver till dina läsare personligen! Verkligen fin och en blogg med ett djup!

  Jag ska åka med min bebis som är 6 månader i januari till Thailand. Min Bvc sa dock att lillen inte behövde extra vaccin. Så han kommer inte få twinrix, ska din lilla få det?

  Såg att ni skulle på bröllop, får man fråga vad ni gav i present, vi ska på bröllop om 2 veckor och jag vet inte vad ja ska köpa!

  Ha det så bra underbara du och fortsätt gör det du gör!

  Svara
 • Bilden på Liv som håller i Vida är så söt så jag tror jag tuppar av:-D….hahah sötaste lilla Liv!!!

  Svara
 • Sigtuna!!!! Ja, det är så fint där! Flyttar dit idag (!) Så vi kanske springer på varandra? Läser ofta din blogg och gläds med alla goa fina inlägg 🙂 Ha det så härligt på bröllopet!

  Svara
 • It’s actually a nice and helpful piece of info. I am satisfied that you shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

  Svara