Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:09 | september 21, 2012

Lämning

God morgon min vän. Fredag är här! Min favoritdag 🙂

Har precis lämnat pojkarna på skolan med mitt kära morgonkaffe.

Nu ska jag hem och väcka Peter och flickorna.

20120921-080933.jpg

Kram ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Lämning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vilken fin kopp du har, en del koppar är ju sädär extra goda att drocka kaffe ur =) det där ser ut som en sådan =)

  Svara
 • Jag håller med, fredagar är underbara! 😀
  Hoppas att ni får en mysig helg!

  Svara
 • Lik du är syster yster på denna bilden;) Javisst är det mysigt med Fredag.Äntligen som jag har längtat.Nu tänkte jag att jag skulle ta ett rejält ryck och städa eller ? känner inte jättemycket för det.Skulle helst vilja bädda ner mig i soffan med täcke och en massa nytt skvaller;)) Vi får väl se om jag kan ta mitt förnuft till fånga denna regniga ruskiga Fredag.Det är ju en rätt skön känsla när det är nystädat överallt trots allt;) Ha en skön Fredag och mys med din fina familj.Puss och kram.

  Svara
 • Visst är det underbart, bästa dagen!! Vad fin du är i din nya jacka 🙂

  Hoppas ni får en fantastisk fredag!
  Kram

  Svara
 • Ju äldre ni blir desto mer lika blir du och din syster tycker jag:)

  Svara