Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:52 | september 25, 2012

Här är en tjej…

… som inte vill gå hem från förskolan.

20120925-135109.jpg 20120925-135203.jpg


15 kommentarer15 kommentarer om “Här är en tjej…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur kommer det sig att barn inte får vara på dagis längre? Ifall föräldern är hemma.. Det är väl bara bra att barnen får leka med sina jämnåriga.. Jag har inga barn själv, bara ett gäng syskonbarn 😉 men jag tycker att det är synd att barnen måste ”gå hemma” och leka om de hellre hade velat vara på förskolan.. ♥

  Svara
 • Håller med dig. Det är bara så det är. Förstår att man inte ska ha sitt barn på förskolan från tidig morgon till sen eftermiddag varje dag när man är hemma med lillasyskonet men mer än 15 timmar i alla fall. Liv är hemma måndagar och fredagar och tis-tors går hon 8.30-13.30. Hon vill vara där mer och jag vet att hon har det mycket roligare där än hemma med mig.

  Klart att jag älskar att vara med Liv men hon har det inte lika kul hemma med mig.

  Att ha en liten bebis tar väldigt mycket tid. Jag har inte tiden att underhålla och ge Liv den stimulans hon behöver.

  Hon verkligen älskar att vara med sina kompisar på förskolan och har aldrig fällt en tår när jag lämnat… bara när jag hämtar 🙂

  Kram Kram ❤

  Svara
 • Vet inget om Sigtuna men i Täby finns inga platser ens för de barn vars föräldrar har jobb och då kan man inte ha de barn där som har möjlighet att vara hemma. Här har många föräldrar fått säga upp sig eller jobba på andra tider för att få ihop det.

  Svara
 • Oj, fy vad jobbigt. Ja, då har vi det bra här.

  Kram

  Svara
 • i Älvsjö får syskonen vara 6h/dag. 30h i veckan.. Märkligt att det skiljer så mycket. Någon som vet varför? Är det hela kommuner som har samma regler eller ser det olika ut på olika förskolor?

 • känner precis som du Hanna, min son är 5 år och har kanske till o med ännu mer kompisbehov..

  Svara
 • Sötis! <3

  Svara
 • Härligt. Liv verkar älska sin förskola. Och jag som förskolechef gillar verkligen att du använder just ordet förskola.

  Svara
 • Tycker också vi har bra förmåner! Vi ska vara glada att dom får lov o vara på dagis fast ena föräldern är hemma med syskon! Har alla andra klarat det ska väll vi andra också självklart kunna det! Det ska vara rättvist o lika för alla som är föräldralediga! Inte sant?

  Svara
 • Hej! ja det här med att 15h är för lite för barn som har arbetslösa föräldrar el föräldralediga föräldrar tycker många inte är bra.När jag va föräldraledig till mina två första fanns inte ens 15h,jag bara njöt av tiden som går alldeles för fort,sen när jag fick mitt tredje fanns förmånen om 15h, men då va det inte självklart att vi kom dom bestämda dagarna, ibland ville vi bara va hemma o mysta istället. man måste inte komma..det är ett erbjudande förskolan har.Det är så många som tror att man ska stimulera o aktivera sina barn hela tiden, låt dom leka själva el låt dom ha tråkigt ibland, det gör ingen skada.Sen kan jag känna att dom barn som verkligen måste vara på förskola från 7 till 16 kan ju då få en lite lugnare dag om det då går hem några barn vid 13.30.Så känner jag.Ha de så bra i höstvädret./Kram

  Svara
 • Håller helt med dig. Har själv arbetat på förskola och barn som är där ca 8-9 timmar varje dag från tidig morgon till sen eftermiddag för att föräldrarna jobbar, är väldigt trötta och hängiga ibland på eftermiddagarna, så för dom är det ibland lite lugnare när det är färre barn på eftermiddagarna.

  Svara
 • hej. blir alltid lika förvånad när man läser att man får lämna sitt barn på dagis när man är föräldraledig eller tex sjuk själv. där jag bor får man lämna ett schema på sina arbetstider med 15 min resväg från jobbet, märkligt att det är så olika i kommunerna

  Svara
 • Hej,

  tänker inte ge mig in i diskussionerna, men i Sthlm stad har man rätt till 30 tim/vecka i barnomsorg när man är föräldraledig.

  Och det gäller ju Älvsjö/Farsta liksom Kista/Bromma.

  Svara
 • Man får se de som positivt när dom inte vill gå hem, mina pojkar vill inte gå till dagis å sen inte hem:)

  Tänkte höra med dej om ni använder babynestet till Vida? Behöver införskaffa mej ett tror jag, bara 8v till barn nr 3:))
  Hojjta om ditt är till salu!

  Svara
 • What i do not understood is in fact how you’re not really a lot more smartly-favored than you might be now. You’re so intelligent. You know therefore considerably in the case of this subject, made me personally consider it from so many numerous angles. Its like men and women don’t seem to be fascinated except it is something to accomplish with Woman gaga! Your own stuffs outstanding. At all times deal with it up!

  Svara