Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:48 | september 25, 2012

Hem för misshandlade kvinnor

God kväll min vän eller kanske snarare god morgon. Klockan är rätt mycket så du läser säkert det här när du vaknat 🙂

Kom precis hem från att ha gästat Filip och Fredrik i Breaking News. Kul att vara där hos dem. Gillar dem mycket, särskilt Filip.

Pratade om ”Mitt liv är ett skämt” som har premiär på måndag nästa vecka.

Är helt slut. Kommer sova gott inatt hoppas jag. Behöver det.

Innan vi flög hem från Skåne och Båstad så hälsade vi på min kära svägerska Pernilla. Hon är en eldsjäl.

Nu ska du få höra. Hon brinner för att hjälpa misshandlade kvinnor. Kvinnor i äktenskap eller förhållanden där deras män slår dem. Hon vill att de ska få en trygg plats och hjälp att komma bort men framför allt hjälpa dem att INTE gå tillbaka.

Hon blev själv utsatt för våld och slagen av sin exman, pappan till hennes barn.

Hon lämnade honom och Schweiz där hon bott i 25 år och tog barnen och flyttade hem till Sverige, till Båstad. Utan något.

Nu har hon inrett ett vackert hus som har flera sovrum och allt som behövs för att kvinnor på flykt ska få en trygg plats att gömma sig på och få hjälp.

Den 1 oktober öppnar hemmet.

Det gläder mig att Helsingborgs Dagblad uppmärksammat detta. Igår fick hon en fin artikel.

HÄR! kan du läsa hela artikeln.

Pernilla och Carina har jobbat dag och natt för att det ska bli en trygg, fin och mysig miljö.

Hallen och en sovande Vida.

Det är varmt och välkomnande.

Tänkvärda ord på väggen. Live Belive Faith.

Pernilla.

Carina, som jobbar med Pernilla, och jag.

Ett av lekrummen för barnen som kommer med. Här behövs det fyllas på med leksaker. All hjälp utifrån är välkommen. Liv har en hel del som hon kan skänka.

Ett av sovrummen.

De behöver mycket stöd, både med materiella ting som kläder, leksaker mm men också bidrag för att kunna hålla detta flytande. Detta är ett projekt vi på Bloggfamiljen kommer engagera oss i och kommer behöva din hjälp. I veckan ställer vi in en fin Joolz-vagn om någon av de kvinnorna som kommer har små barn. Risken är att de behövt lämna sitt gamla liv bakom sig och inte haft chansen att ta med mer än kläderna de har på sig. Detta är bara första steget. Vill du vara med?

Kanske kan du hjälpa eller du kanske rent av behöver komma dit. Du eller någon du känner kanske behöver en tillflykt, hjälp och trygghet.

Ring då detta nummer 0709-111727

Glöm inte bort att du är värdefull!

All Kärlek ❤


81 kommentarer81 kommentarer om “Hem för misshandlade kvinnor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tur att det finns personer som Pernilla! Jag har massor med kläder, skor och leksaker, ska minsann se om hon vill ha lite. BRA att du uppmärksammar detta Hannah!
  PUSS

  Svara
 • Halloj Fnulan 🙂
  Vad roligt att Du vill vara med att hjälpa gumman 🙂
  Hör gärna av Dig till mig antingen på mitt nummer om Du har det kvar eller på 0709-111727
  Ha det bra
  Kramar
  Pernilla

  Svara
 • Kära Hannah!

  Jag har sparat en massa gosedjur som jag gärna vill sänka bort, men vet inte hur jag ska lämnar, och det är starkt gjort av din svägerska som har varit med om, jag har också blivit misshandlad av min exkille och det har varit en hemsk tid för mig, varje gång han åker till skolan låste han mig i sovrummet för att jag inte ska komma ut, och varje gång jag får brevet då öppnar han alla mina post och när jag ska gå ut o handla förföljde han efter mig, även när jag varit ute på stan och shoppa länge då drog och slog han mig för han var himla förbannad att jag varit borta länge och han misshandlade mig med skärp på min ryggen och bara slå och slå mig jag var så himla rädd för honom till slut orkade jag inte att jag rymt till min mamma och vi larmade polisen till slut grep polisen honom och han dömdes 1 månad fängelset för misshandel och även har han misshandlat sin exfru ( han slog henne fruktansvärt mycket som han slog mig ) Jag fick mycket stöd och hjälp av psykolog och min familj, idag mår jag bra och är tryggt med en snäll fästman och det är jag tacksam och gud har hjälpt mig att jag orkade gå vidare med mitt liv, kvinnor ska våga söka hjälp och har man barn då kan de ta med barnen och söka hjälp…Kram Malin

  Svara
 • Det gläder mig att du kommit bort från denna vidrige man!

  All Kärlek ❤

  Svara
 • Tack Hannah för din värme och kärlek <3

  Svara
 • Hej Malin
  Det gör mig ont att läsa vad Du har gått igenom men är glad att Du lyckats ta Dig ur det och att Du mår bra idag 🙂
  Hör gärna av Dig till mig om Du vill på 0709-111727
  Kramar
  Pernilla

  Svara
 • Hej pernilla!

  Ja det har varit en hemsk tid för mig men han va inte den första som slog mig även min exman misshandlade mig att jag till slut tog ut skilsmässan maj 2011, jag har varit alldeles för snäll och blind med kärlek men nu har jag träffat en världen snällaste fästman, han vet vad jag har gått igenom och tyckte det va för j-a som de gjorde mot mig, jag hör gärna av mig till dig pernilla Kram Malin

  Svara
 • Hej! Vilken underbar människa!!!! Jag ska verkligen tänka på detta när vi inom kort ska sortera tjejernas lekrum. Hela fina leksaker kommer jag med glädje att skänka till din svägerska! Vore bra att få veta vart man kan lämna saker bara, jag bor i närheten av Båstad. Kram

  Svara
 • Hej Gitte,

  Tack för din vänlighet! Lättast är om du ringer Pernilla på numret som jag skrev. Då kan ni komma överens om hur du lämnar.

  Kram

  Svara
 • Hej Gitte
  Tack för att Du vill hjälpa 🙂
  Hör gärna av Dig på 0709-111727 så kan vi pratas vid
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Vilken fantastisk människa Pernilla är!!!! Och du som uppmärksammar detta!!!! Ska tänka på henne nästa gång jag gör rensning!!!

  Svara
 • Tack snälla Sezzan 🙂
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Underbart detta hon tar tag i…..HON behövs säkert för många.
  Stor kram till Pernilla.
  Mina barn är ju stora och vuxna nu , men ska kolla sakerna här och kanske tigga av kusinerna som nu har barn.’
  Kanske behövs det några vuxenkläder oxå?
  Eller är det bara till barnen?

  Kanon kul att få följa detta här och kanske kunna hjälpa lite då o då.
  KRAM

  Svara
 • Hej Catarina
  Tack för att Du vill hjälpa, vi tar tacksamt emot även vuxenkläder
  Du kan höra av Dig till oss på 0709-111727
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Fint skrivet, igen, Hannah! Härligt att läsa om Pernilla och Carina som vill hjälpa dessa kvinnor.
  Jag är mycket engagerad i Rädda Barnen lokalt, och vi jobbar en hel del för att få barnahus till olika platser i landet att fungera. Kvinnohus är lika angeläget, och tror också att behovet kommer att öka.
  Tack för att du skriver om det.
  Kram

  Svara
 • Klart jag vill hjälpa till! Finns det något konto jag kan sätta in pengar på?

  Svara
 • Tack! Lättast är om du ringer Pernilla på numret jag skrev. Då får du alla uppgifter.

  Kram

  Svara
 • Hej Love
  Tack för Ditt engagemang 🙂
  Vi tar Tacksamt emot en slant på
  Sparbanken Öresund, Båstad
  Kontonummer; 125.169.883-1
  Clearing; 9300
  Tusen Tack
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har följt din blogg i några månader och tycker att både du och bloggen är fantastisk ;). Jag säljer me&i och vill gärna skänka några fina plagg från min provkollektion när kollektionen utgår i december. Jag ska också uppmuntra-eller uppmana 🙂 kollegor att göra samma sak. Jag bor låååååångt ifrån Skåne och känner att jag inte vill skicka leksaker genom halva Sverige så just nu vill jag hellre skänka en slant. Kläder känns lättare att posta så de postar jag då i december. På vilket bankgiro kan jag sätta in pengar?
  Önskar dig en fin dag.
  Varma hälsningar, Helena

  Svara
 • Okej…jag lyckades kommentera två gånger och vet inte hur man tar bort kommentarer!! Förlåt

  Svara
 • Be Penilla också kontakta Rädda Barnen lokalt, Båstad/Halmstad, de kanske kan hjälpa till på något vis.
  Kram

  Svara
 • Hej Varvara
  Tack för tipset 🙂
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag har följt din blogg i några månader och tycker att både du och bloggen är fantastisk ;). Jag säljer me&i och när kollektionen utgår i december skänker jag några fina plagg till hemmet. Jag bor lååååååångt ifrån Skåne och vill inte skicka leksaker genom halva Sverige MEN jag vill gärna sätta in en slant så länge. Var kan jag göra det? Jag har nu uppmuntrat/uppmanat 🙂 flera av mina me&i kollegor att också skänka kläder från sina provkollektioner i december.
  Önskar dig en fin dag.
  Många varma hälsningar, Helena

  Svara
 • Åh, vad godhjärtad du är ❤

  Det lättaste är att du ringer numret som jag skrev. Då kan du bestämma med Pernilla eller Carina hur du ska göra och kontonr mm.

  Tack!

  Kram

  Svara
 • Hej Helena
  Kan bara hålla med Hannah 🙂 Tack fina Du för att Du vil hjälpa
  Hör gärna av Dig till oss på 0709-111727
  Om Du vill hjälp oss med en slant så tar vi tacksamt emot det på
  Sparbanken Öresund, Båstad
  Kontonummer: 125.169.883-1
  Clearing: 9300
  Tusen Tack
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Hej, vilken tur det finns eldsjälar ❤!! Jag har en hel del pojkkläder & saker som jag gärna skänker. Åker ner till Båstad över jul, tror du hon har tid att ta emot saker då? Stor kram Malinapralina

  Svara
 • Det tror jag absolut att hon kan och vill.

  Tack fina vän ❤

  Kramar

  Svara
 • Hej Malinapralina
  Jag tar ödmjukt emot kläder och leksaker, bara hör av Dig innan så bestämmer vi tillsammans 🙂
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Åh, underbart med eldsjälar!
  Jag skulle gärna vilja hjälpa till. Efter jag rensat min garderob, vill jag mer än gärna skänka min kläder. Bor ju dock en bit bort, men problem är tll för att lösas.
  Sedan jag läste din systers bok, har jag haft tanken att skänka kläder till kvinnojourer, men just då var det ingen som ville ta emot. Men, jag kommer ta kontakt med dem inom det snaraste och ta reda på vart jag ska skicka det.
  Måste förmodligen rensa ganska snart för att få plats med det som köps i New York (och Barcelona) inom en mycket snar framtid 🙂
  Kram från Stenungsund

  Svara
 • Vet du! Jag har också försökt att ge bort barnkläder till kvinnojourer, men där är ingen som vill ta emot, vilket jag har väldigt svårt att förstå! Kanske vill Pernilla och Carina?
  Vilka fantastiska människor det finns!!!
  Kram

  Svara
 • Jag har försökt få kontakt med någon på kvinnojouren för jag och mina vänninor ville skänka våra gamla bebisgrejer. Men har inte fått någon respons alls. Jättetråkigt för vi vet ju alla att det finns jättemånga där ute som behöver den hjälpen för att göra en nystart.

  Svara
 • Jag vet, tycker det e jättetråkigt, jag har också försökt få kontakt med någon sorts organisation för att arbeta frivilligt, hjälpa till med antingen kvinnor eller barn, men det ända man kan hjälpa till med tydligen är att stå med en bössa på stan och samla in pengar, och är det inte just det man vill så ja… Då kan man tydligen inte hjälpa till…
  Jättetråkigt tycker jag… Men nu får man kanske chansen 🙂

  Svara
 • Hej tjejer 🙂
  Vi tar mer än Tacksamt emot både kläder, leksaker, hjälp och slantar 🙂
  Hör gärna av Er till oss på 0709-111727 Kramar
  Pernilla

 • Hej Hanna! Jag har lagt upp en förfrågan på fb om de är några som vill samla ihop leksaker, kläder till hemmet och osv. Jag ska skriva ut artikeln idag på biblioteket och gå till olika affärer och höra om dom vill bidra med något. Jag verkligen kände att jag vill hjälpa till i detta ärende och ska se vad jag kan åsta komma med. Försökt ringa de numret men de har varit upptaget sÅ jag skriver till dig. Du har min mejl ([email protected]) om du vill kontakta mig! Kram Erica!

  Svara
 • Hej Erica
  Tusen Tack för Ditt engagemang 🙂
  Jag vet att det har varit mycket upptaget, vi har fått en enorm respons tack vare Hannah 🙂 men jag lovar att vi hör av oss om Du lämnar ett meddelande på svararen om vi inte kan svara Dig
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Oh jag blir så glad att jag får tårar i ögonen!!! Så bra!! Hur gör jag om jag vill ge pengar eller saker?
  Nu ska jag gå in och titta på Breaking news och titta på dej 🙂
  Kram!!!

  Svara
 • Hej Maria
  Tack för att Du vill hjälpa 🙂
  Om Du vill skänka oss en slant så är det med glädje vi tar emot det på Sparbanken Öresund, Båstad
  Konto: 125.169.883-1
  Clearing: 9300
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Vilket engagemang, viktigt och värdefullt. Önskar dem all lycka till samt de stackars kvinnor o barn som är drabbade o lever i hemska förhållanden…..Vackra bilder av huset o även fina foton på det bröllop ni var på : )) Höstkram!

  Svara
 • Tack Linda för Din omtanke
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Vilken underbar insats av dessa kvinnor som vill hjälpa andra utsatta
  kvinnor och stackars barn som får uppleva sånt dagligen!!
  Man blir så ledsen ända in i själen.
  Vill gärna skänka både kläder för barn och leksaker, var kan man skicka till?
  Kram Peyruz

  Svara
 • Hej Peyruz
  Tack för Dina fina ord 🙂
  Du får gärna höra av Dig till oss på 0709-111727
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Verkar bli ett jättefint hem för de kvinnor och barn som behöver en trygg plats 🙂
  Jag vill gärna hjälpa till, har massvis med fina barnkläder i både stora och små storlekar. Även leksaker. Hur gör jag?
  Kramar

  Svara
 • Hej Johanna
  Tack för Din omtanke, Du får jättegärna höra av Dig till oss på 0709-111727
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Hur gör jag för att skänka leksaker och kläder??

  Svara
 • Hej Annika
  Du får jättegärna höra av Dig till oss på 0709-111727 så får Du vår adress per telefon
  Tack 🙂
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Åh Hannah vilka underbara människor det finns! Blir varm i hjärtat och vill absolut hjälpa till. Har Pernilla eller Carina någon mailadress jag kan nå dom på?

  Ha en härlig tisdag!

  Kram
  M

  Svara
 • Hej Matilda
  Tack för Din omtanke
  Du kan nå oss på 0709-111727 vi har inte fått igång någon mail adress än
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Blir rörd till tårar! Vilket initiativ! Blev själv utsatt för våld/utnyttjande under två års tid, av min dåvarande pojkvän. Jag var ung och först nu i efterhand, med några års erfarenhet av livet förstår jag vad jag varit med om. Jag vet hur hjärntvättad man blir och hur mycket man kan älska någon, så mycket att det bara inte går att känna hat. Den rädsla dessa kvinnor bär på 24-7, att säga göra eller bara titta på fel sätt.
  Om jag på något sätt kan hjälpa till i huset eller på annat sätt så får de mer än gärna ta kontakt med mig! Jag har tyvärr inte så mycket att skänka då jag är student, men min tid skänker jag gärna!

  Svara
 • Hej Tina
  Tack för Dina fina ord, jag är glad att höra att Du lyckats ta Dig ur Ditt destruktiva förhållande.
  Hör gärna av Dig till mig på 0709-111727 så kan vi pratas vid
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Hej Hannah:)

  Första gången jag kommenterar här, men läser din blogg varje dag och jag blir alldeles varm i hjärtat över att det finns såååå snälla och underbara människor som orkar och vill hjälpa andra människor:-)

  Har själv det kämpigt, har blivit både psykiskt och fysiskt misshandlad, men försöker att gå vidare men det är tufft när man inte har så mycket stöd eller förstående människor omkring sig. Men kärleken till mitt barn gör att jag orkar…

  Blev jätteglad över artikeln idag och jag har en del leksaker som står i källaren som jag jättegärna vill skänka, hur gör jag?? Vet du om Pernilla behöver hjälp med personal??

  Ha en underbar dag!

  Svara
 • Hej Veronica
  Det gör mig ont att höra att Du har det jobbigt, vet tyvärr för väl känslan Du går och bär på :-/ Om Du behöver prata får Du jättegärna ringa mig eller komma hit, hör bara av Dig till mig på 0709-111727
  Vi kommer att behöva ideella kvinnor som hjälper oss, så slå mig en signal så kan vi prata
  Kramar
  Pernilla

  Svara
 • Hej, jag har en del bebiskläder kvar, leksaker i överflöd och även kläder som jag själv ska rensa ut. Jag försökte ringa men det är upptaget så Hannah du kan väl kolla hur vi som vill lämna saker gör. Jag bor i Göteborg men att skicka alla saker med post blir nog lite väl dyrt… Kram!

  Svara
 • Hej Jenni
  Låter fantastiskt 🙂
  Jag vet att det har varit svårt att komma fram, vi har fått en enorm respons 🙂 Försök gärna igen
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Vad fint gjort av henne 🙂 sånt värmer att läsa att det faktiskt finns underbara människor där ute som bryr sig om andra. Du har hittat perfekta familjen:)
  Både från din sida och Peters sida verka vara så omtänksama mot alla 🙂
  Har också många kläder både pojke och flick kläder som jag kan skänka.
  Vet inte riktig hur man ska skicka de bara.
  Kram till er.

  Svara
 • Hej Jenny
  Tack för Dina fina ord, det värmer 🙂
  Du får gärna hör av Dig till mig på 0709-111727
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Vilket engagemang! Jag har urvuxna bebisleksaker och kläder som jag gärna skänker, om det är möjligt, Båstad ligger ju en bit bort från Uppsala. KRAM

  Svara
 • Hej Maja
  Tack för att Du vill hjälpa 🙂 Du kan också gärna få höra av Dig på 0709-111727
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Jag har både kläder, leksaker och en del andra babysaker som jag kan lämna.
  Skriv gärna och berätta hur man skall gå tillväga om man vill skänka saker!

  Svara
 • Hej Jessica
  Tack 🙂 Du får jättegärna höra av Dig på 0709-111727 så kan vi hur vi kan lösa det
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Ja, precis som föregående skrivare har skrivit. Vilken fantastiskt fin ide´.
  Vilket engagemang. Väldigt fint gjort!
  Jag har oxå en massa leksaker, böcker och spell mm som jag skulle vilja skänka.
  Hur gör man?
  Jag har ingen möjlighet att köra sakerna till Båstad….

  Svara
 • Hej Laila
  Tack för Din omtanke, Du får också gärna höra av Dig till mig på 0709-111727 så kan vi se om det går att ordna 🙂
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Hej!
  Jag har massa leksaker, gosedjur, kläder till barn o vuxna o böcker,mm, ja en hel del o skänka, men har en bra bit till Båstad, bor i Onsala, finns det nån som kan hämta upp saker o ta med? Vore underbart att få hjälpa till på vägen med detta braiga initiativ.. Stor Kram!

  Svara
 • Hej Magdalena
  Tack för Din omtanke, Du kan väl höra av Dig till mig på 0709-111727 så kan vi se om vi kan samordna något bra 🙂
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Vad fint hon har gjort det, fantastiskt!!! Pernilla måste vara en riktig ängel, tur att det fortfarande finns eldsjälar som orkar. All Lycka till!
  Kramar <3

  Svara
 • Tack snälla Lillamy för Dina ord 🙂
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Det bästa är nog att skicka sakerna med Schenker, då dom är mycket
  billigare än posten.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vilken underbar eldsjäl du har som vän. En väldigt fin människa.
  Jag och mina tjejkompisar brukar ha bytardagar med kläder, skor och smycken och det brukar bli massor över. Vi har lämnat det tidigare till Brödet & Fiskarna men skulle så gärna skänka till detta istället. Provar att slå en signal till numret du har angett.

  Ha en fortsatt bra dag.

  Kram!

  Svara
 • Hej Sannela,
  Tack för din omtanke 🙂 Du kan alltid nå antingen mig eller Carina på 0709-111727 så kan vi pratas vid och bestämma hur vi gör
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Hej!
  Vill först och främst tacka dig Hanna för en underbar blogg.

  Sen vill jag säga att jag inte kunde hålla tårarna tillbaka när jag läste inlägget om Pernilla. Jag själv sitter i en sådan situation och har gjort väldigt länge med en man som behandlat mig väldigt illa både psykiskt och fysiskt. Och trots allt han gjort och jag flyttade därifrån, gick jag på niten igen för en månad sen. Så nu sitter jag här själv igen och skäms och vet inte hur jag ska kunna få upp min självkänsla igen. Jag är så dum hela tiden och tror att han ska förändrats, samtidigt som jag någonstans vet att jag måste gå vidare och strunta i honom för han inte är värd min energi så vet jag inte varifrån jag ska få ork och energi till att bygga upp allt igen som nu raserades på så kort tid. Beundrar verkligen Pernilla och är så glad för dom människor hon kommer kunna hjälpa. För det hjälper. Jag hoppas jag oxå en dag kan få det modet och ett jävla anamma!

  Svara
 • Hej Joyysan
  Det gör mig så ont att läsa Dig
  Jag förstår Dina känslor, det tog mig många år att hitta styrkan till att gå
  Jag vill att Du ska veta att Du får jättegärna ringa mig och prata, jag lovar att jag ska göra mitt bästa för att hjälpa Dig 🙂
  Hoppas att Du hör av Dig (0709-111727)
  Många varma kramar till Dig
  Pernilla

  Svara
 • Absolut :)))
  Kärlek & solsken <3

  Svara
 • Fantastiska Pernilla, önskar henne och Carina all lycka till. Det är verkligen modigt och beundransvärt.
  Har en hel del som skulle läggas i frälsis container så det blir nog ett samtal till Pernilla istället.

  Hoppas Vida kryar på sig. Kram

  Svara
 • Hej Dragonfly
  Tack för Din omtanke 🙂
  Hör gärna av Dig till oss på 0709-111727
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • […] därför in och läs inlägget hos Hanna Graaf eller läs tidningsartikeln HÄR och se om du på något sätt kan hjälpa […]

  Svara
 • Blir alldeles varm i hjärtat när jag läste om din fina svägerskas insats. Tänk att det finns eldsjälar som henne…

  Svara
 • Tack för Dina fina ord Veronica, det värmer 🙂
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • <3

  Svara
 • Hej! Vilka underbara människor det finns!! <3

  Jag har en dotter på 2 år, så vi har mängder för små kläder och leksaker i fint skick som jag gärna ger dem om det är nått som kan komma till användning!?

  Stor Kram

  Svara
 • Hej Linn
  Tack för att Du vill hjälpa till 🙂
  Du får gärna slå en signal på 0709-111727 så kan Du få adressen om Du vill skicka lite hjälp
  Kram
  Pernilla

  Svara
 • Hej har själv levt under omständigheter som inte är utav denna värld, där min fd make misshanlade mig, var otrogen själv (fastän det var ju alltid ”jag” som var det enl honom om jag varit på prommenad med barnen eller ute i lekparken) han kastade ut mig och efter en tid ville han ha mig tillbaka, då hade jag börjat gå till en kurator och då gjorde han helt enkelt så att han tog saken i egna händer och tände eld på min och våra barns lgh. Han blev straffad i 1år pga mordbrand, jag fick hela mitt liv förstört då jag fick panikångest efter det. Jag brinner för utsatta kvinnor och även män men framförallt barnen. Är inte rik alls eftersom jag är långtidssjukskriven men vill ge någon form av bidrag. Vart ska jag göra det?

  Svara
 • Hey just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Firefox.
  I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know.
  The design look great though! Hope you get the problem solved soon.
  Cheers

  Svara