Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:43 | september 26, 2012

Inställd onsdag

God morgon min vän. Hoppas allt är väl .

Stackars Vida, hon är jätteförkyld och har varit vaken hela natten. Det är som om hon inte förstår att hon kan andas genom munnen och får panik. Hon är helt täppt och snorig 🙁

Skulle egentligen åkt in till stan tidigt för pressfrukost. Gjort intervjuer mm inför måndagens premiär av ”Mitt liv är ett skämt”.

Blev dock tvungen att stanna hemma då jag är ett vrak och vill inte släpa med lilla Vida. Hon måste få vila och bli frisk. Jag med.

Ska försöka sova en stund nu. Livis snarkar fortfarande bredvid mig 🙂

All Kärlek ❤


36 kommentarer36 kommentarer om “Inställd onsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch va tråkigt! Hoppas lilltjejen blir frisk snart!
  I ärlighetens namn så hade jag gärna haft en liten sjukling vid min sida. Men har precis fått mitt andra missfall. Fostret hade dött för tre veckor sen men kroppen inte fattat det. 🙁
  Tack för att du har en sån varm och fin oas där man kan ”tanka energi”!
  Kram från mig!

  Svara
 • Beklagar ditt missfall… 🙁 Jag har haft 4 i mitt liv så jag vet hur det känns. Fick 3 på raken innan Milo. Kämpa på min vän och ge inte upp….. Jag knarkade missfalls trådar på Familjeliv och det hjälpte mig i min sorg och frustration. Antar att det var skönt att veta att jag inte var ensam.

  Kram till dig!

  Svara
 • Det var jag som skrevet förra inlägget….

  Svara
 • Usch stackars fina du, jag har även jag haft missfall o de gör så ont i själen.
  Sänder dig en extra tanke idag / kram Ulrika

  Svara
 • En stor styrkekram till dig J.Min kompis fick tre missfall men fick sedan fyra friska barn efter det så ge inte upp.

  Svara
 • Men stackars lilla Vida då! Hoppas ni får sova under dagen och att lilla skruttan blir frisk snart!
  Kram

  Svara
 • NäMEN lilla hjärtat! ❤ Minns det där med andningen och nästäppa. Milo var likadan. Jag pratade med Apoteket och fick nässpray för bebisar och faktiskt så hjälpte det . Säkert nåt du redan testat …. Man tycker ju så synd om dom. Små hjärtana vad man lider med dom. 🙁

  Krya krya krya massor nu.❤

  Puss & Kram

  Svara
 • Små bebisar har inte utvecklat möjligheten att andas med munnen, därför blir det tufft för dom när det är stopp i näsan. Jobba på att hålla näsan ren med hjälp av koksalt och näsdroppar!
  Lycka till å hoppas det vänder snart,
  Kram barnsjuksköterskan

  Svara
 • Du kanske redan har provat det, men det finns en ”snorsug” för bebisar på apoteket. Som man liksom kan suga ur snoret.Har använt den på min lilla kille som är en månad, funkar jättebra! 🙂

  Svara
 • Du gör så rätt vännen, barnen kommer först! Krya på min lilla Vida!!!!

  Svara
 • Hej. Åk till apoteket och köp snorsug och näsdroppar. 🙂

  Svara
 • Usch, så jobbigt när de inte kan andas som vanligt. Hoppas koksalt eller något som andra skrivit om nedan hjälper, och att det känns lite bättre när ni sovit en stund. Skickar en kram!

  Svara
 • Krya på kramar till lilla fina Vida!

  Och skickar styrkekramar till alla här
  Dom behövs ibland!

  Svara
 • Hej.
  Lilla söta Vida! Jag var med om samma sak när min lilla bara var några månader och gav näsdrp/nässpray och det hjälpte och hon kunde äta igen.
  Hoppas ni snart är friska igen/ kram Ulrika

  Svara
 • Hej. min tremånaders son har redan haft två förkylningar (smittad av storasyster). Det som har varit absolut effektivast för oss har varit att spruta in liiiite liiiite saltlösning i vardera droppen, vänta typ en halvminut, och sen ta bomullstops i öppningarna av näsborrarna och liksom dra ut snoret. det har kommit ut som långa strängar, och när vi väl fått ut eländet har det varit lugnt i några timmar, tills det är dags igen.

  Svara
 • Snorsugen fungerade fint även för min lilla G.
  Ta hand om er! ❤

  Svara
 • Hej !

  Jag kan varmt rekommendera ACO Physiomer, den funkar hur bra som helst!

  Svara
 • Köp en näsfrida så du kan hjälpa henne att suga ut snoret

  kram liza

  Svara
 • Åh stackars lilla Vida. Instämmer med ovan. Saltvattenlösning och sen plocka. Krya på dig, Vida! kram towe.

  Svara
 • Krya på er! Hoppas lilla Vida mår bättre snart!

  Svara
 • Oj, så jobbigt för henne! Men du, du måste köpa en snorsug om du inte redan har det. Och koksaltlösning och Nezeril. Så små barn kan inte andas genom munnen, så du måste skapa fri luftväg i näsan åt henne. Börja med koksaltlösning ett par droppar i vardera näsborren, låt verka någon minut. Använd sedan snorsugen och sug (hårt!) ut allting, hon kommer ju inte gilla det, men det blir lättare när det har lösts upp med koksaltet. Avsluta med Nezeril för att få bort svullnaden inuti näsan.

  Svara
 • Hej! Jag blev rekommenderad av BVC att låta vår son sitta i bilbarnstolen. Perfekt för täppta näsor. Han fick lättare och andas och natten kunde fortgå.

  Svara
 • hanna fina hanna.
  såg dig på breaking news.
  Varför har du fyllt läpparna med skit?
  Du som har så fina läppar.

  ta hand om dig!!!!

  Svara
 • Ja, jag blev riktigt ledsen när jag såg dig Hannah. 🙁 Jag tycker om dig så och du är så sjukt vacker, men i Breaking News kände jag knappt igen dig. Vad hände….? 🙁

  Svara
 • håller med, du var så mycket finare innan… 🙁

  Svara
 • Ja, det tänkte jag också på. Men alla får göra som dem själva vill. Lite tråkigt bara att du inte skrivit om det.

  Svara
 • Jobbigt när de små blir förkylda, jag hade tur, min dotter var över 1 år när hon fick sin första förkylning. Det var just förkylning jag var “rädd” för att hon skulle åka på, det – hur klara de att äta (amma/flaska), det måste vara jättejobbigt för dem.
  Kan väl inte direkt säga att du såg ut som ett vrak när jag såg dig på ICA, själv sprang jag in, grabbade snabbt tag på allt jag skulle ha och snabbt till kassan i ett försök att vara osynlig…självklart glömde jag en korg, balanserade med massa varor i famnen istället, så mitt försök till osynlig blev Synlig m stort S (saknades bara ett par gröna stora gummistövlar för att matcha min outfit idag)…men det bjuder jag på, fick säkert någon annan som kändes sig ”risig” idag att känna sig pigg och fräsch 🙂

  Svara
 • Krya på er kram

  Svara
 • Skickar via min mobil kan inte kommentera på din sida via min data??? Kollade om jag kunde kommentera Peters blogg de kunde jag, men inte din. Jag brukar ju lämna avtryck men de kommer aldrig upp :/ nu har jag mobilen! Fler som råkat ut för samman som jag??? Kram och krya på er Med vänlig hälsning, kerra.

  Svara
 • Usch usch! Stackars liten! Krya på sig fort!

  Svara
 • Har du provat nässug? D är en jätte bra slang som man fäster med en pip i bebisens näsa å suger i en annan pip i andra änden. Den är världens bästa. Finns på Apoteket. OtriBaby tror ja att d heter. Blir rent å fint som efter en nys!:)

  Svara
 • Hoppas ni blir fort friska! Kram Ulrika

  Svara
 • Liiite för mycket fläskläpp i kväll =(

  Svara
 • Stackars lilla fina Vida! 🙁 Hoppas ni snart blir friska & pigga igen!

  Krya på er nu!
  Kramar

  Svara
 • Stackars er! Har läst att små barn andas bara genom näsan, inte konstigt att de får panik är de är snuviga. Kram Mia

  Svara
 • Inte så konstigt, så små bebisar kan inte andas genom näsan. Koksalt och nässug är det som gäller.

  Svara