Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:45 | september 27, 2012

Nya tag

God torsdag min vän. Hoppas att allt är väl och att du är vid gott mod.

Här hemma är det bättre. Med sömn, nässpray och snorsug så har både jag och Vida piggnat till. Hon sov bra inatt och är inte alls lika snorig. Tussan ❤

Trots förkylning är hon en glad bebis som skrattar hela tiden. Älskade, underbara lilla Vida.

Igår (bättre sent än aldrig) så skickade jag in till skatteverket vad hon ska heta.

Vida Serafia Julia.

Fint va?

Serafia heter jag, Liv och Vida.

Nu ska jag och Vida till MVC. Dags för kollen av mig 🙂

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤


34 kommentarer34 kommentarer om “Nya tag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skönt att höra att ni båda är på bättringsvägen! Hon är ju helt ljuvlig lilla Vida, så söt där hon ligger och kikar på leksakerna som hänger och dinglar 🙂
  Jaha, det är dags för besiktning, hoppas den går bra 🙂

  Ha en fin dag sötisar!
  Kram

  Svara
 • Skönt att ni mår bättre! ♥ kram kram

  Svara
 • God morgon Hannah! Ikväll kl 19.00 ska jag läggas in för igångsättning. Det är mitt första barn så det är lite skräckblandad förtjusning. Längtar så efter att få träffa det lilla underverket i mig!

  Hoppas Vida tillfrisknar fort, jobbigt med alla förkylningar som går nu. Speciellt för dem små!

  Kram en förväntansfull, blivande mamma!

  Svara
 • Lycka till Viktoria.Snart har du din lilla bebis i famnen;)

  Svara
 • Lycka till! Det kommer att gå jättebra.

  Svara
 • Lycka till 🙂 kram

  Svara
 • Det kommer att gå jättefint Viktoria,
  Åh vad spännande. Förstår att du är förväntansfull och längtar nu 🙂 Vilken lycka.

  Svara
 • Wow! Spännande!

  Det kommer gå så bra.

  Tänker på dig klockan 19 ikväll 🙂

  Stor kram

  /H

  Svara
 • Amen lilla Vida är såå söt!! Jag tycker Julia är ett sånt fint namn. Min syster heter det så det är redan taget i vår familj. 🙂

  Jag tyckte efterkontrollen var så pirrig. Kanske för man fattade fortfarande inte att man fött barn.
  Nu ska jag och min lilla Edith i väg till BVC för att vägas och mätas.

  Hoppas ni får en bra dag!
  Kram

  Svara
 • Vilken liten sötis!!
  Och vilka fina namn ni valt!

  Ha en fin dag! Kram Marie

  Svara
 • Godmorgon! Skönt att höra att Vida är lite bättre ♥
  Hoppas att du ”går igenom” idag :))

  Har nu äntligen bokat in mig och maken ♥ på Tylösand och lyxiga lördagen, ( vann presentkort här och r såååå tacksam för det). Så i slutet av oktober är det vi som ligger i poolen och gottar oss och dricker afternoon tea:) Tack ♥

  Kramen

  Svara
 • Jätte fina namn Hannah 🙂
  Ha en fin dag!
  Kramar

  Svara
 • En riktig liten sötnos är hon lilla Vida.Fina namn ni valt 😉 Kul att inte varenda unge heter samma.Men vem vet nu kanske alla döper sina små flickor till Vida ;)Skönt att förkylningen börjar ge med sig.Här har vi HÖST med stora bokstäver.Regn och rusk precis hela tiden.Idag har jag redan passat minstingen ett par timmar . Lika roligt varje gång.3 åringar är för härliga .Snackar visserligen sönder en men många roliga kommentarer.Nu ska jag bege mig ut på lite välbehövlig shopping och sedan blir det soffan för hela slanten.Ha en fortsatt skön Torsdag.I morgon är det FREEEDAG hela dagen lång.Puss på lilla kinden.

  Svara
 • Min Nova heter Julia i mellannamn 🙂
  Annars är livet inget vidare just nu. Höstdepressionen har slagit till med full kraft & det känns inget vidare… Men det blir väl bättre snart.
  Skönt att höra att ni mår bättre där hemma!

  Var rädda om varandra & kram till dig!

  Svara
 • Usch, höstdepp är skit. Känner mig också låg.

  Försök hitta på något roligt. Planera något som du kan se framemot, ta långa friska promenader och prata med vänner och familj.

  Tänker på dig och hoppas att du piggnar till.

  Kram ❤

  Svara
 • Tack snälla fina Hannah! Jag lovar, jag försöker 🙂 Har en Ullared-resa inplanerad under hösten, ska åka till Sthlm & gå på hästshowen första helgen i december samt bokade igår biljetter till Göteborg horse show i april. Allt för att försöka pigga upp sig 🙂

  Kram Malin

  Svara
 • Krya på er! Jag har själv en liten Julia, love it!

  Svara
 • Hej 🙂 Vad fina namn ni valt! Skönt att hon mår lite bättre 🙂
  Har en fråga: är du nöjd med er ”mamroo”? Används den mycket eller det är en onödig sak att köpa till sitt första lilla barnbarn 😉 Kram

  Svara
 • Hej Lise,

  Jag älskar den. Hade inte klarat mig utan den. Liv blir lugn i den och jag behöver inte bära runt på henne hela tiden.

  En grym present till barnbarnet 🙂

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Vad gullig lilla Vida är! Vilka underbara namn. Jag har tänkt på en sak, har ni inget dop för era barn? Det står aldrig något om det på Maggans blogg heller.
  Vet ju att det är många som bara har namngivning. Hoppas inte du tar illa upp att jag frågar? I morgon Hannah, är det fredag och därmed din älsklingsdag o min oxå för den delen. Kramiz

  Svara
 • Jag tippar på att de har välsignade barn…eller? 🙂

  Svara
 • Klart jag inte tar illa upp. Inte konstigt att du frågar. Jag undrar själv 🙂

  Fy vad jag är usel. Har bara haft barnvälsignelse för William. Har sagt hela tiden att jag ska ha för de andra barnen också men inte fått till det. Nu får det bli tre-barns-dop 🙂

  Jag väljer att ha namngivelse/barnvälsignelse istället för dop. Det är ju nästan samma sak. Jag tycker dock att barnen själva ska få ta valet att döpa sig. För mig är dopet mer än att ge ett namn och få vatten på huvudet.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Å vilket fint namn! Vida Serafia Julia! Låter som ett riktigt prinsessnamn måste jag säga. Skönt att Vida mår bättre! Ska ni ha dop för henne eller namnkalas? Önskar dig en fortsatt bra dag, imorgon är fredag bästa dagen på veckan eller hur? Kram

  Svara
 • Ja, jag ska få tummen ur och ha det för alla utom William. Han är den enda som ”döpts”.

  Japp, imorgon vaknar vi med fredagsglädje 🙂

  Kram

  Svara
 • Hej Hanna,

  vilken liten sötnos ni fått, grattis. Måste erkänna att man saknar att ha en bebis när man ser dina fina bilder :).
  Stor kram
  Annika

  Svara
 • Jag tycker det är så fint med traditionen att ha ett ”likadant-mellannamn” på flickorna som mamma har. På tal om namn: Varför stavar du & syrran Graaf med 2 A? Egentligen heter ni väl Graf som er pappa?

  Svara
 • Eller hur? Det tycker jag också 🙂

  Pappa stavar också med två A. Det är därför vi också stavar Graaf så. Men egentligen så stavas det med ett a som du skriver.

  Kram

  Svara
 • Aha, mig förstå..
  Sa jag att namnen är väldigt vackra? Ja, nu gjorde jag det! 😉
  Hugs & Blessings

  Svara
 • Fina namn Vida får <3 Vet du vad Hannah? När jag väntade mitt första (och hittentills enda barn) så hade jag och min dåvarande kille bara två namn på listan, William och Julia. Jag tyckte att din William var så söt och min dåvarande kille tyckte att Julia Roberts var så rolig. Det var tur att vi hann bestämma namn, innan jag födde, han omkom tragiskt när jag var gravid i femte månaden. Han ville att det skulle bli en Julia. Det blev det! På självaste Alla Hjärtans dag 2004 (precis som jag hade önskat ett år tidigare!!!) Och om jag någonsin får en son så ska han heta William <3 Kram på er!

  Svara
 • Ah, maste fraga vad du har for nagot babygym till Vida?! Har sett skymtar av det flera ganger nu och det verkar sa fint!! Ar pa jakt sjalv efter ett till min 2 veckors prinsessa.

  Svara
 • Hej,

  Babygymmet har jag köpt på Baby Proffsen på Söder. Den är av märket Skip hop.

  Kram och lycka till med dina små ❤

  Svara
 • I just adopted the product upon Friday, jumped stealing the idea today and choosing a lump sum 1 solitary so far. since i have have taken kids I aren’t getting that craving sensation at all. it’s going to a month and I choosing a lump sum 8lbs and much of inches tall. in addition to the fat discount, inside the actual and i find that we are more interested and am no more lured to waste time their day in the future.

  Svara
 • Vilka fina namn…..;)Min dotter som är 11 år heter också Serafia i mellan namn efter min farmor som är 88 år>3 //Louise

  Svara
 • I conceive this internet site has very good written written content blog posts.

  Svara