Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:16 | september 30, 2012

VICHY-vinnaren är…

… Maria Winge i Sala!

Grattis

Nu var det allt dags att skämma bort dig lite. Du verkar ha fullt upp med att ta hand om andra hela dagarna, både hemma och på jobbet.

En lyxig ansiktskräm piggar förhoppningsvis upp. I alla fall din hud 🙂

Kram


4 kommentarer4 kommentarer om “VICHY-vinnaren är…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah
  Jag var på bokmässan i Götlaborg igår.
  I en monter intervjuades Lotta Gray. Hon fick frågan vilka som är de trevligaste kändisarna. Hon nämnde ett par stycken bl a dig och Maggan. Jag vet inte vilken relation du o Maggan har till Lotta, men hon lät uppriktig när hon sa det. De andra hon nämnde var Kim Kärnfalk och Putte Nelson, kanske någon mer.
  Kan vara kul för dig att veta.
  Kram Maria

  Svara
 • God kväll,
  det var fina ord av Lotta som verkar vara en närapå lika sympatisk människa som du …
  För att tillsynes smöra lite mer måste jag återigen ösa smicker över Vida! Alltså det var på riktigt evigheter sen jag såg en så söt unge och jag vet, har sagt det också- hon är så himlans lik dej. Det är typ bara hakan som är Peters:-)
  Ha en bra afton!
  Kram

  Svara
 • Herrejistanes! Va glad jag blev när jag såg mitt namn som vinnare! Tack tack! <3

  Svara
 • Grattis Maria!!

  Svara