Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:55 | oktober 1, 2012

me&i-träff

God måndag min vän. Hoppas att allt är väl och att denna vecka och dag har börjat bra för dig.

Jag har en lugn förmiddag här hemma men i eftermiddag ska jag in till stan och lägga röst till Chevrolets nya reklamfilmer. Det är kul tycker jag.

Missade att lägga upp bilder från min trevliga me&i-träff som jag hade i fredags. Vi åt, shoppade och umgicks. Lite afterwork-känsla över det. Inga barn (förutom mina då 🙂 ), vin och tjejsnack.

Cecilia, som är en helt fantastisk säljare, visade även upp mina egendesigande plagg för me&i. Kul 🙂

Cecilia.

Jag, galen i blicken, och Livis välkomnar våra gäster.

Vida tycker, än så länge, inte att shopping är så kul. Ta-mig-härifrån-blicken 🙂

Helt olikt Vida så hade Liv full shoppingfokus. Här var det mer vill-ha-blicken.

Gillar geisha-motivet.

När jag får hem min beställning så ska du få se vad jag köpte. Mycket fint och färgglatt. Liv älskar färger och tryck. Hon valde även matchande plagg till Vida. Jag beställde några plagg till mig själv också.

Hej på en stund.

All Kärlek ❤

 

 


15 kommentarer15 kommentarer om “me&i-träff”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill veta NU vilka plagg som shoppades (speciellt till dig själv)! Har redan haft träff med både me&i och blingo men hoppas att bli inbjuden för att få se bloggers collection. Gillar nästan kläderna till mig själv mest.Kram kram

  Svara
 • Hej Linda,

  Jag köpte deras nya skinny-jeans och två toppar i svart och vitt till mig själv. Liv och Vida fick bl a äppelklänningen, geisha-tunikan, mysbyxor och några andra plagg.

  Så fort jag får hem allt ska jag visa.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Vilken fin blogg, fina bilder!
  Åh skinny jeansen är underbara! Jag som är nybliven me and i säljare, har bott i mina skinny!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag undrar om man kan köpa dina designade Me&I kläder på nätet eller genom dig? Om man inte har möjlighet att gå på en Me&I träff.
  Tack för en bra blogg!

  Kram,
  Tess

  Svara
 • Man behöver inte gå på träff för att handla, men du behöver komma i kontakt med en säljare för att kunna lägga en order. Gå in via hemsidan och anmäl att du vill handla, då tar en säljare nära dig kontakt så fort hon kan.

  Lycka till!

  Svara
 • Jag älskar me&i:s kläder, både till mig själv & till mina flickor! 🙂 tycker dock att det är lite dyrt, så därför har jag inte så många plagg som jag skulle vilja 😉 Men det är dock bra andrahandsvärde på Tradera! 😉

  Hoppas du får en fin måndag!
  Kram Malin

  Svara
 • Dy hade varit supersnygg i lite jorgubbs/kopparfärgade nyanser i håret. Har du funderat på det nån gång? Fast dy är ju hälsans fin så här med ;).

  Svara
 • Gillar de tonerna mycket.

  Jag brukar faktiskt lägga i en toning som är kopparguld. Min vän Bobby är bäst på det så jag ska snart besöka honom och dämpa mitt för ljusa hår.

  Stor Kram

  /H

  Svara
 • De varkar ha mycket fina kläder me&i, perfekta kläder för Livan som gillar både färgglatt och kläder 😉

  Svara
 • Hej! Du har så himla fint hår 🙂 har du extensions elr är det ditt eget?:) kram

  Svara
 • Tusen tack 🙂

  Jag har extensions som jag gör på Hår 3000.

  Kram

  Svara
 • Herre gud vad fin du är, människa!

  Svara
 • Jag säger bara yogabrallorna, det är en skänk från ovan 🙂 Supersköna och blir inte säckiga efter ett tag som liknande billigare varianter kan bli! Kan varmt rekommenderas. Har både årets och ett par från 2010. Tack för en bra blogg!

  Svara
 • Gud vilken fin silvertröja du hade! Var är den ifrån? Du kan inte du fråga din frisör vad din färgblandning heter…. Jag är själv frisör och är så himla nyfiken?/jenny

  Svara
 • Vilka fina kläder du tagit fram! Älskar de härliga färgerna och mönstren som me and i:s kläder bjuder på. Tänkte just att jag skulle bli förvånad om du inte var en av de bloggare som är med och designar 🙂

  Svara