Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:43 | oktober 3, 2012

Mio i klackar

God kväll snygging. Imorgon far vi. Har resfeber 🙂

Måste packa ikväll. Har ju sorterat och rensat hela dagen så jag har inte hunnit packa. Och så är ju första avsnittet av Grey´s nu klockan nio. Hur ska jag hinna allt. Kommer somna i resväskan.

Vi fick ihop så många kassar med kläder. Helt galen vad mycket kläder jag har som jag inte ens har använt. Skamligt! Men nu får de helt plötsligt en mening här i klädlivet 🙂

Kommer höra av mig om datum då man kan besöka secon hand-butiken. Alla intäkter går till flickorna i Kolkata.

Kolla alla kassar. Mamma fick knappt plats i bilen när hon skulle köra hem. Sparade några fina Odd Molly-plagg till min bloppis. Då kommer också pengarna gå till flickhemmet... så klart.

Pojkarna hjälpte mig att bära ut allt till bilen. Först kom Mio gåendes i strumporna och nästa gång barfota. Jag sa att han måste ha skor på sig då det är blött. Vad tror du han kom gåendes i då….

... mina stövletter 🙂 Så skön.

Nej, nu måste jag packa innan Grey´s börjar. Åh, vad jag har längtat efter att den här säsongen ska börja.

Stor Kram ❤

 


43 kommentarer43 kommentarer om “Mio i klackar”

 • Oj, måste diska innan Grey’s! Vad söt han var i klackarna :-).

  Vill önska dig en superhärlig och fin NY-vistelse! Kram från mig.

 • Ha en riktigt härlig tripp till NY! Världens bästa stad 🙂 som jag besökt åtskilliga gånger. Såg att du planerade att shoppa massor. Vet inte om du känner till Woodbury Common men det är himmelriket för shopping sugna 🙂

 • Oh My! Bra rensat Hannah.
  Ha en toppen resa.

  Kram

 • Älskar också Greys! Ha en trevlig resa till NY. Dit skulle jag också vilja åka! Kram, Mia

 • Mio är den skönaste lilla killen jag vet. Tänkte gå in här förut och skriva ”jag vet vad du gör kl. 21 ikväll, Hannah”. Ha nu en underbar resa och njut ordentligt av New York. Kram ♥

 • Bra jobbat!! Det var inte nådigt med kläder. Du kommer ju dra in massa pengar till flickhemmet, så underbart!
  Åhh som jag längtar till bloppisen. Jag är tokladdad 😉
  Trevlig resa, och nu kan du ju shoppa med gott samvete när dj rensat så redigt!
  Kraaam

 • Men herregud så många kassar Hannah.Var har du fått plats med allt;)Så bra att det kan säljas och pengarna går till flickorna.Mio Mio du är väl för rolig.Du gjorde min kväll;)) Ha nu en riktigt underbar vistelse i NY.Puss o kram.

 • Haha så söt Mio är 🙂
  Shit, ni måste ha stor plats hemma – eller, NU har ni haha 😉
  Kram

 • Fick mig ett riktigt gott skratt när jag såg stövletterna 🙂 härliga Mio!

 • Hahahah.. Så skön han e Mio :)) ni kan ju inte ha så tråkigt m honom runt er asså hahahah….!!!
  Ha d så bra i New York nu.. Kram

 • JISSES så mycket ni har rensat, helt otroligt! Bra jobbat måste jag säga 🙂 Söta Mio i högklackade skor, det är bra gjort av honom att kunna gå i sådana skor, speciellt som liten grabb 🙂
  Jag missade Grey´s igår, måste se det på play, för missa bästa serien går ju inte för sig!!!

  Ha det gott!
  Kram

 • herregud vad mycket kläder skulle lätt kunna va jag som sorterat det där 🙂

  men lilla Mio du är ju bara så härlig fick mig ett gott skratt nu på morgonen haha

  ha en skön tripp

 • Skrattade HÖG vid mitt lilla skrivbord här på jobbet då jag såg Mio i klackarna 🙂

 • Jag vill ju ha skorna som Mio har på sig!!!! Skitsnygga!!

  Tänk vad mycket kläder, jag vill också dyka ner i dom klädhögarna!!!

 • BLIR SÅÅÅ GLAD av att se Mio, han är en minikopia av min son: busig,förstår inte sitt eget bästa men har ett megahjörta och bryr sig inte om han så går ut i mammas skor ibland nattlinne… (åså den där glimten i ögonen) VARJE mammahjärta smälter för den, tills de är 17 och serverar en lögn som är sämre än pizzan du köptw runt hörnet för att du åtminstonde ville ta ett litet fint prat med sonen 😉 Du kommer att märka att med Liv o Vida kommer lite mer raffinerade lögner om varför de var ute till 01 då vi hade bestämt kl 23 fram 😉 Jaja så är det och livet går vidare i morgon, om man vill skänka kläder eller pengar till barnhemmet vart görs det? Jag är ensamstående och lever nu med sjukbidrag men känner ändå att vi har några hundringar kvar i månaden och jag ger till djur (iom att jag har hund) och vissa andra välgörande-får vi hoppas ändamål men här ser jag ju att det kommer fram. Har även en massa kläder, går de att skicka till er? Då menar jag inte trasigahåligafulakläder. Ha en fin resa, läser din fina och din systers fina blogg dagligen 🙂 KRAM!!

 • Jag är inte dyslektikter (inget fel i att vara det alls, har jobbat med barn som har det) och jag är inte full eller påverkad, men min dator är inte som den ”ska” just nu. därför så kommer dessa stavfel…. Jag skriver snabbare än datorn just nu helt enkelt. Ite ofta man får vara snabbare än den men just nu och i väntan på lagning är det så 🙂

 • Hej Kära Hannah!
  Du ska inte bry dig om de få personer som bara e avundsjuka o missunnsamma.
  Är väl jättebra om du kan åka till NY o ha det bra med din fina man.
  Klart ni ska rå om varandra!
  BArnen blir ju bara jättelyckliga när ni kommer hem igen.
  Utvilade, glada o som du själv säger nyförälskade.
  O så har ni kanske shoppat ngt kul till de små.
  Jag älskar NY.
  Tack för att du delar med dig av ditt liv. Såg din mamma på Debatt igår.
  Ha det nu så roligt & NNNJJJJUUUUUTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kram!

 • Det handlar inte om att de har det bra eller inte, det handlar om en övergivenhetskänsla som man bygger in i barnet när man överger dem när de är små-under 1 -2 år säger forskningen!
  De har det säkert bra med farmor, men det är inte det som det är frågan om.

 • Men helt ärligt Cissi! Har du för mycket fritid eller, hur orkar du kommentera? Hur orkar jag kommentera din kommentar? Men jag blir så trött… Låt ALLA få göra som dom vill. Vill du vara hemma 24-7 med dina barn så var det men de som vill ha lite vuxentid låt dom ha det utan dina forskningsutlägg.
  Ha en underbar helg Cissi med alla dina nära och kära!

 • Ni vet egentligen väldigt lite om mig, förutom från mina rader och den bild andra illvilligt försöker skapa av mig” , helt rätt Hannah. Vi vet egentligen väldigt lite om dig.

  Du skriver personliga korta inlägg men inget privat. Du väljer att fylla din blogg med bilder på dina barn, en del bilder av era vänner, din mor. Du fotar oftast närbilder på barnen inomhus, i köket-bredvid köket! Du är hemligare än hemligast och tjänar bra på en blogg som du och din make vill ”knyta ihop” till en familj. Bloggfamiljen!

 • Du måste vara ett stort skämt.

 • Ni vet egentligen väldigt lite om mig, förutom från mina rader och den bild andra illvilligt försöker skapa av mig” , helt rätt Hannah. Vi vet egentligen väldigt lite om dig.

  Du skriver personliga korta inlägg men inget privat. Du väljer att fylla din blogg med bilder på dina barn, en del bilder av era vänner, din mor. Du fotar oftast närbilder på barnen inomhus, i köket-bredvid köket! Du är hemligare än hemligast och tjänar bra på en blogg som du och din make vill ”knyta ihop” till en familj. Bloggfamiljen! Hyckleri tycker jag som ni utformar eran blogg.

 • Hyckleri…. seriöst!!! Får jag fråga varför du läser bloggen om du tycker den är så hemsk? Tycker det stinker avundsjuka här!

 • Hej.
  Har precis sett reprisen av Mitt liv är ett skämt, gud vad jag skrattade, tyckte du var underbar och bjöd på dig själv.
  Sen tycker jag som många andra här att man måste få ha lite egen tid, och det behöver man nog ännu mer under småbarsåren. Tror att alla mår bättre av att mamma och pappa får ladda batterierna tillsammans lite då och då. Det är väl fantastiskt om man har nån i sin närhet som barnen känner sig trygga hos så man har möjlighet att få göra nåt själva ibland, tråkigt bara att en del är väldigt trångsynta och ska stå med en pekpinne och tala om vad som är rätt, tror det grundar sig i avundsjuka.
  Kram.

 • Hej! Var tvungen och kommentera.. Har läst bloggfamiljen en längre tid men aldrig kommenterat. Såg dig med följe här på The Standard ikväll.. Mannen läser Läckberg på Twitter & jag din blogg. Ville inte störa.. 🙂 Kan bara hålla med om vikten av tid tillsammans. Här är mammaledigheten ej reglerad ÖVERHUVUDTAGET. Det är upp till varje arbetsgivare att bestämma, tre månader anses som lång tid för övrigt. Följaktligen leder detta till att nannys anlitas fr.o.m. att barnet bara är några veckor gammalt. Detta ser jag dagligen. Vad jag vill få sagt är att svenska barn har det väldigt bra! Så tycker nog att de som gillar forskning ska läsa på lite om hur det fungerar i andra länder och sen inse att detta är upp till var och en. Ha en fortsatt härlig vistelse i New York!

 • Finaste Hannah.. jag tycker att Du är en fantastisk Mamma, dom som säger annat är ju helt ute och cyklar!
  Men som Du sa i ”Mitt liv är ett skämt” andra Mammor är dom värsta, dom Mammor som aldrig gör något fel, med ”perfekta” barn och som bara klagar och klagar på andra Mammor i stället för att se över sitt egna liv, och som säkert inte alls är några bra Mammor som har tid att klaga på en massa bloggar!
  Det är bara att skita i vad andra människor (läs Mammor) säger eller tycker, du känner dina barn bäst och jag tror bara det är nyttigt att vara i från sina barn några dagar, någon gång om året!

  Hoppas Du & Peter har det riktigt mysigt nu! 🙂

  Kramar

 • Så länge kan du vara borta

  En bra tumregel är att huvud-anknytningspersonen, som nästan alltid är mamma, de första 6 månaderna inte är borta längre än bebisens ålder i månader – men med möjligheten att dubbla det ibland.

  Till exempel:

  1 månad gammal = 1-2 timmar borta
  3 månader gammal = 3-4 timmar borta

 • Men kan du lägga ner.

 • Skärp till dig!!! Skaffa dig ett eget liv och lägg dig inte i andras. Skall egentligen inte slösa min tid och energi på denna urbota dumma kommentar, men kunde inte låta bli. Väx upp.

 • Tumregeln med att lämna sina barn måndag = timmar för att anknytningen. Hur går det då för den föräldren som är tvungen att jobba??? Kan inte barnet kryta till sig sin tex pappa då?? Fruktansvärda dumma kommentarer som säger att hon är en dålig mamma.

 • Nej vad underbart för er Hannah! Gissa om jag är avis nu!! Ni kunde väl ha packat ner mig i en resväska 😉 Jag skulle behöva resa bort och få sova ut och få lite spa behandlingar 😛

  Ha en underbar tripp i NY! Njut njut och bara njut!

  Kramar till er

 • Vad jag blir förbannad på dumma kommentarer!! Du Hanna verkar vara världens bästa mamma, genom din blogg kan man verkligen läsa och förstå hur mycket du älskar dina barn. Du är verkligen värd att komma bort efter dina jobbiga dagar (veckor) efter förlossningen och allt du efter det. Kram på dig! Kom ihåg du är ingen sämre mamma för att du unnar dig lite egentid tillsammans med din man.

 • Så tråkigt att man inte kan få ha olika åsikter på bloggfamiljen. Så fort någon tycker annorlunda än bloggaren så raderas kommentarfältet eller inlägget tas bort. Är inte demokratin och yttrandefriheten underbar? Att man faktiskt får tycka olika och kunna ha en diskussion på en vuxen nivå.

 • You rock girl!!!!
  Have a nice time i NY!!!!
  Love

 • Oj. Hannah vill tydligen inte bli påmind om att hon gjorde precis likadant när William var nyfödd. När han var TVÅ VECKOR åkte hon till Thailand med nya kärleken Boudal. Hon & Boudal poserade glatt på beachen i Se & Hör.
  Denna kommentar togs genast bort av Hannah. Så du känner dig lite träffad i alla fall?

 • Själv brukar jag åka på olika jobbprojekt och lämnar mina flickor (födda 2007 och 2010) stup i
  kvarten sedan 2010 till min stackars utarbetade
  make.Efter jobb så skyndar jag mig inte hem ÅNEJ
  . Jag åker till Stockholm och raggar på andra killar
  och försöker få de på fall men de nobbar mig. När
  jag väl är hemma sitter jag i min hemmastudio, tränar ishockey eller åker snowboard/vågsurfa(inga barnvänliga aktiviteter) eller leker med min Iphone. Skriver ofta elaka kommentarer till Hannah Graaf, Charlotte Perelli, Pernilla Wahlgren och många fler för att jag är så avundsjuk på de; snygga och framgångsrika människor. Bara därför måste jag få ut lite ånga.

 • EN stor skillnad på det och att åka på små kärleksresor med ens barns pappor för att värna om varandra och sin kärlek till varandra.

 • Detta är det bästa du kunde ha gjort.
  Efter allt drama som du har haft den senaste tiden så behöver du detta.
  Har inte läst mycket de andra kommentarerna och känner inte för att göra
  Det enda jag tycker det är konstigt är att dessa människor inte kan vara glada åt dig för att du gör nått för att återhämta dig när de tydligen har läst hur dåligt du har mått.
  Du ska inte bry dig Hannah du är en underbar mamma och det ser många 🙂
  Hoppas du har det underbart där och njut ❤❤
  Massa kramar.

 • Det finns många sätt att återhämta sig på….
  Hon lämnade även William när han bara var
  två veckor och åkte till Thailand!!

 • Det är nästan bara vi i hela världen som är så privilegierade att vi faktiskt kan välja att vara föräldralediga med ersättning under ett års tid. Jag utgår och vill tro att de flesta gör sitt allra bästa och njuter av den tiden med sina barn. Jag tror även att man behöver få åka iväg då och då och vårda sin kärlek till mannen och ladda batterierna för att orka vara den mamma som man vill vara det är ju som ni vet inte alltid en dans på rosor. Därför är det tragiskt att vissa måste racka ner på hur andra lever sina liv och vara så missunnsamma. Kanske om ni också fick lite egentid hade ni blivit av med lite av den bitterhet och avundsjuka som tynger era axlar. Önskar dig Hanna en underbar vistelse i NY.

 • Det här handlar ju först och främst om att man inte
  kan åka ifrån sina barn när dom bara är ett litet
  spädbarn! Det där med egentid hinner man med
  senare om man har den möjligheten.

 • Jag är förvånad att farmodern ställer upp och passar en sån liten bebis, jag hade inte känt mig bekväm med det ansvaret och jag är imponerad av att modern i fråga klarar av att lämna bort en sån liten bebis. Självklart ska man vårda sin kärlek genom resor, men den tiden kommer…

 • Ni vet egentligen väldigt lite om mig, förutom från mina rader och den bild andra illvilligt försöker skapa av mig” , helt rätt Hannah. Vi vet egentligen väldigt lite om dig.

  Du skriver personliga korta inlägg men inget privat. Du väljer att fylla din blogg med bilder på dina barn, en del bilder av era vänner, din mor. Du fotar oftast närbilder på barnen inomhus, i köket-bredvid köket! Du är hemligare än hemligast och tjänar bra på en blogg som du och din make vill ”knyta ihop” till en familj. Bloggfamiljen! hyckleri på hög höjd tycker JAG.

Comments are closed.