Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:45 | oktober 9, 2012

NY del 1

Hej vacker. Jag och Vida har vilat på dagen och nu är det full fart igen. Härligt att vara hemma. Har haft det underbart men mår alltid som bäst här hemma 🙂

Jag har ju lovat dig massor av bilder. Så här kommer del 1 av vår resa.

Det är Martin som tagit alla dessa bilderna. Han är otroligt duktig.

Känner du igen honom?

Promenad i Central Park.

Camilla fick syn på en ekorre som hon förgäves försökte fånga på bild. Peter kom då på den brilijanta idén att skrämma henne.

När jag och Camilla tog bussen till ett outlet utanför stan som heter Woodbury Common så gick Peter och Martin på en NFL-match.

Touchdown!

När Peter bodde i LA spelade han amerikansk fotboll och var nummer 94. Men Martin ska det inte stå 62 på din tröja? 🙂

Snart kommer del 2.

Kram ❤

 

 

 


34 kommentarer34 kommentarer om “NY del 1”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka härliga bilder från NY! Det måste ha varit underbart. Synd att de illasinnade kommentarerna fortsätter när du är hemma. Men strunta i dem Hannah, det finns så många som tycker att du är en underbar mamma o kvinna. Många är avundsjuka på dig för att du är så vacker och klok. Du ska inte ta skit från någon, kom ihåg det! För det är du alldeles för bra för! Kom igen tjejen, låt det rinna av dig. För det är få som har en sådan underbar familj som du! Kramiz

  Svara
 • Tack min vän. Vad snäll och uppmuntrande du är ❤

  Orkar inte ens läsa de fåniga kommentarerna än mindre bry mig! De lyckas inte komma åt mig bara själva framstå som väldigt ilskna.
  Stor kram

  /H

  Svara
 • Ja, det säger väl egentligen allt att du tycker att kommentarerna är fåniga. Och jag förstår inte hur du kan ha en åsikt om att kommentarerna är ilskna om du inte har läst dem. De läsare som kritiserat dig är pålästa och i de flesta fall sakliga. Däremot så tycker jag att språkbruket hos dem som försvarar dig och ditt agerande lämnar mycket för övrigt att önska men det är väl i och för sig inte så förvånande!

  Svara
 • Ja, de är verkligen pålästa. Och duktiga på svenska. Kan vi gå vidare nu?

  Svara
 • Peter, är det en uppmaning till alla Läsare som skriver kommentarer? eller är det adress endast de som är kritiska i sina kommentarer till Hannah och dig.

  Om det är adress samtliga så kanske en viss tydlighet om detta kan vara på sin plats.

 • Förtydligande: Alla är pålästa, duktiga på svenska och får tycka vad man vill. För er som vill fortsätta älta vår resa, positivt som negativt, maila oss på [email protected] så slipper 99,99% läsa om saker som skrivits i över 300(!!!) kommentarer. Vill även uppmana de som säger att de överväger att sluta läsa bloggen på grund av vår resa att ni absolut ska göra det. Lägg inte tid på personer som ni irriterar er på. Livet är för kort för att följa personer man inte tycker om eller på annat sätt stör sig på.

 • Ah, NY ar underbart! Sarskilt Central Park och 5th Avenue. Var i NY i slutet av augusti och langtar verkligen tillbaka.
  Bor i USA nu som utbytesstudent, nara NY, sa det kanske blir en trip dit igen snart!

  Jattemysig blogg, Hannah! Uppskattas verkligen.
  Kram

  Svara
 • Tack Lisa ❤

  NY är underbart!

  Kram

  Svara
 • Du och Peter är så fantastiskt fina ihop älskar bilderna du har lagt ut
  kortet på peter där han riktigt ordentligt skrattar om du vet vilken jag menar ni sitter vid ett bord o Martin med kameran i handen,

  Svara
 • Underbara bilder Hannah.Det ser helt fantastiskt ut.Jag orkar inte heller läsa allt skit som skrivs.Den svenska avundsjukan i ett stort nötskal.Ha en fortsatt bra dag .Puss o kram.

  Svara
 • Det handlar inte om att komma åt något utan kunna ha en diskussion angående ett val som verkar väldigt angeläget att diskutera . Att ni valde att ta bort flera kommentarer som ej passade er visar att ni bryr er. Att lämna bort sitt spädbarn och fara till NY skapar frågor angående det valet. Du är säkert en utmärkt mamma, men detta val som du och Peter gjorde är det väldigt många som undrar över. Väldigt många som har kommenterat har gjort det på ett väldigt bra sätt. Vill du bara ha kommentarer och åsikter av människor som håller med dig?

  Svara
 • I ärlighetens namn är det inte så många som undrar. Det är samma personer som skriver samma saker om och om igen. Ni är välkomna att ha era val i livet. Vad som är rätt för någon är kanske fel för andra. Vi har läst era tankar och vet vad ni tycker nu. Vi tycker olika helt enkelt och ibland får man acceptera det. Ni kommer inte övertyga mig mer för att ni anser vi gjorde ett dåligt val genom att skriva samma kritik tjugo gånger till. Tack för era åsikter.

  Svara
 • Helt rätt!

  Svara
 • BRA! Punkt.

  Svara
 • Vilka härliga bilder! Jag var i NY med vänner i juni och vi hade en underbar vecka. Längtar så mycket tillbaka! Vi åkte också ser till Woodbury Common. Herrejisses vad mycket shopping vi kom hem med därifrån! Du får visa bilder på dina förmodade shoppingfynd, är så nyfiken 🙂

  Svara
 • Fine bilder! Jeg skal til nyc snart og lurer på hva du synes om woodbury outlet, bra shopping? Så uvitne og fordømmende mennesker som gir deg kritikk for at du tok noen dager for deg selv…uff, stakkars mennesker.. Du må overse deres kommentarer. Du som mor for dine barn vet best hva som gir deg og dine overskudd i en travel småbarnstid. Min mann og jeg reiser fra tre små barn( hjelp, så grusomme vi er som lar de være hos sine flotte besteforeldre) til nyc for en helg, et velfortjent avbrekk! Takk for en super blogg:-)

  Svara
 • Alltså ärligt talat vilka människor det finns,skaffa ER ett eget liv istället för att vara som himla kritiska mot Hannah. Va i hela fridens namn har ni med det att göra, sköt er själva och lägg inte näsan i blöt om va andra människor gör!!! Blir sååååå irriterad på såna människor!!!

  Svara
 • Peyruz Baroshe den 9 oktober, 2012 kl. 18:26 skrev:
  Alltså ärligt talat vilka människor det finns,skaffa ER ett eget liv istället för att vara som himla kritiska mot Hannah. Va i hela fridens namn har ni med det att göra, sköt er själva och lägg inte näsan i blöt om va andra människor gör!!! Blir sååååå irriterad på såna människor!!!

  Svara ↓

  Svara
 • Åh vilka fina bilder! Gillar verkligen bilden där Peter skrämmer Camilla, helt underbar! En vecker dag ska jag också få se New York, och då ska det spenderas en massa. 🙂

  Kram!

  Svara
 • Å vad mysiga bilder!!! Jag måste också få ”tycka” lite och för mig är du en förebild!!! Fyra barnsmamma med en jättefin familj. Ladda batterierna måste alla göra ibland. Jag & min man gjorde det för ett tag sen. Dock inte i N.Y men jag hoppas på att även vi kommer dit snart 🙂 KRAMAR!!!!

  Svara
 • Hej !

  Ja det är helt underbart att läsa din blogg!
  Bra att du struntar i alla fåniga kommentarer.
  Så fina bilder, förstår att ni haft en underbart härlig resa! Det är du väl värd!
  Ta hand om dig,
  Kramis Linda

  Svara
 • Så snygga ihop, du och Martin! 😉 Ni har ju riktigt äktenskapstycke! 🙂

  Svara
 • Vilka underbara bilder!! Jag undrar oxå hur köpcentrumet var? Värt att åka dit? Åker själv till NY i Dec!! Kram

  Svara
 • Så fina bilder!! NY är underbart, bodde där för 2 år sedan då min man jobbade där i 10 månader och om jag längtar tillbaka när jag ser dina bilder….får bli en weekend ”hem” snart! Blev så förtjust i din svarta väska du har på bilderna. Vart kommer den ifrån?

  Ha en underbar vecka och tack till en rolig och inspirerande blogg!
  Ta hand om er!
  Kramar från M

  Svara
 • Hanna! Åker till NY nästa vecka och har planer att åka till woodbury. Var det värt det? Lär ju vara en dagsutflykt så vore roligt att höra om du tyckte det var ngt att ha där.
  Kram

  Svara
 • Helt klart värt att åka dit, varit där ett par gånger!!Shop til you drop 🙂

  Svara
 • Fantastiska bilder! Längtar tillbaka till NY. Jag och min man var där (utan barn!!) för några år sedan, underbart! Var i Rom för ett år sedan och om vi hade ekonomisk möjlighet skulle jag vilja åka på ”parresa” oftare men familjeresor prioriteras. Ni gör helt rätt!!! Finns inget mysigare än att som par åka iväg från vardagen och inse att man fortfarande kan ha riktigt mysigt på tu man hand:)

  Svara
 • Vi var utan barn i Rom alltså annars hade jag inte nämnt den resan:)

  Svara
 • Jag blir mörkrädd när jag läser vissa kommentarer. Hanna och Peter unnar sig några dagar på tu man hand utan barnen och vissa går i taket. De är vuxna nog att ta egna beslut och vad som är bäst för deras familj. Det ger inte någon annan rätt att döma eller klanka ner på Hanna och Peter som föräldrar. Till er som står med pekfingret utåt och dömer andra, riktar också indirekt tre fingrar mot dig själv. Spread love!

  Svara
 • Till bl.a. liv, vill jag säga:
  Dom som bor på denna planet, 2012, skiter fullständigt i att dom lämnar barnen för egentid!
  Varför: Klarar inte dina barn sig utan dig? Då skulle jag nog söka hjälp!
  Barn behöver egentid precis som vuxna och behöver träffa andra människor för att utvecklas.
  Det kan ju handla om dagispersonal tex. Vad är det för fel på mor eller farföräldrar? Litar man inte på sina föräldrar? Då är man nog själv skadad och ska nog inte skaffa egna barn.
  Ett år består av 364 dagar. Hur gör en resande förälder i sitt jobb? Säger upp sig? Mina barn måste ha mig där! Eh, ok. dax att se sig runt omkring sig.
  Egentiden med maken är det bästa. Det är ju inte så att man valde en man på måfå för att”skaffa” barn och sitta hemma! Eller? Då är jag ledsen, för det förhållandet ger jag inte en chans.
  Är själv gift sedan snart 20år och vi har varit tillsammans i 24 år och har en -18 och en + 18. Vårt förhållande blir bara bättre och bättre för varje dag.Hur? Vi njuter av varandra och njuter av egentid. Hur gammal jag är? 41och jag är så glad att jag slipper en massa trädtopparna i vägen! Hur våra barn är i dag? Världens bästa och som alltid älskat att få vara lite utan oss och och längtar och saknat , precis som dom nu gärna hänger med oss på våra trippar, bara för att vi ha så jäkla skoj tillsammans och som kan njuta.
  Trodde inte man behöver förklara sånt här 2012. Det är ju inte som på 40-talet där du kanske fick en man tilldelad och som du var trogen för att man skulle.
  Puh, det blev långt för att vara min första kommentar någonsin och säker sista också.
  Är så stum hur en avundsjuka kan gå så långt i sitt liv.
  Heja Hannah och Peter

  Svara
 • Hahah, trogen! Menar att man stannar kvar utan kärlek och utan att skilja sig:)

  Svara
 • Allvarligt… vem har inte haft barnvakt en helg ibland för att göra något speciellt eller samla krafter? vad är så konstigt med det? Det är väl kanon om barnen känner trygghet hos någon mer än mamma och pappa.. Ni gjorde det som så många borde.. ägnade tid åt varandra!

  Svara
 • Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.|

  Svara
 • I’d like to live on Kauai. It was small, quiet, and it had lots of opportunities for an adventure.

  Svara