Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | oktober 9, 2012

NY del 2

Då kör vi lite fler bilder 🙂

All Kärlek ❤


59 kommentarer59 kommentarer om “NY del 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan fina Hannah!
  Mycket fina foton! och vad härligt att kunna åka iväg på en kort men säkerligen helt fantastisk tripp till NY:-)
  Jag har alltid haft så svårt att slita mig och kunna lita på att någon annan kan ta hand om våra barn…önskar jag klarade av det bättre!
  Tycker absolut att det är lika viktigt att vårda relationen med varandra som att ta hand om sin familj:-)
  Det finns en ”vardag” i vardagen och den fixar man bättre om man tar hand om varandra oxå.Nu har vi inte haft den möjligheten att åka iväg som ni men vi har gjort andra saker och så är det ju här i livet .Vi har olika behov av olika saker och det ska man respektera!
  Förstår att det känns skönt att komma hem och att du njuter även om du visste att barnen hade det bra hemma.Än en gång superfina foton och Outleten hade jag gärna hängt på till;-)Önskar dig en skön kväll! och Tack för att du delar med dig av ditt liv genom din fina blogg! Kram<3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad mysigt och skoj ni verkar ha haft det!
  NY är underbart!
  Härliga minnen att leva länge på :o)
  Kramar

  Svara
 • Hej Hannah! Älskar NY har varit där säkert 10 ggn. Har åkt med min man och utan barn för det är ingen stad för barn under 10 år anser jag, de har det mycket bättre hemma oavsett om de är bebisar eller lite större! Jag har varit på Woodbury Common många gånger och älskar outlet shoppingen som finns i US 🙂 Jag vill gärna se vilka fynd du handlade där och i NY, hoppas du har tänkt lägga ut lite bilder på det! NYFIKEN 🙂

  Svara
 • Jättefina bilder, du är fruktansvärt vacker Hannah:-) Jag undrar hur lång du är och vad du väger?:-) Kramkram/Sara

  Svara
 • Hej
  Det sista fotot tycker jag verkligen er superbra, det är svårt när det flera som ska se ok ut. Hoppas att haft en bra dag kram Sara

  Svara
 • Sorry, hoppas att DU har haft en bra dag:).

  Svara
 • Så fina bilder 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!! Vilka fina bilder och instämmer med tidigare inlägg, du är så otroligt vacker!! Ni verkar ha haft en toppenresa! Kan tänka mig att ni myser med familjen till tusen nu! Kramar från Sundsvall!!

  Svara
 • Vilka fantastiska bilder! En vacker dag vill jag oxå besöka NY ♥
  Måste bara hitta någon som vill följa med 😉
  Kram!

  Svara
 • Wow! Helt fantastiska bilder!!!! Får mig verkligen att vilja åka till NY NU!!!!!
  Ni verkar verkligen haft det toppen! KRAM!

  Svara
 • Vila härliga bilder. Ser ut som om ni haft otroligt mysigt, roligt och bara alldeles underbart.
  Tack för att du delar med dig!

  Svara
 • Välkomna hem Hannah och Peter! Tycker det är sorgligt att så många nättroll ska ödsla sin tid på att förklara för er hur ni ska leva och vilka val ni ska göra. Tänk om den kraften lades på att göra andra insatser i samhället. Det är oftast den som kastar den första stenen som i första hand bör se till sig själv och sitt. Det är svårt att föreställa sig vad ni gick igenom för bara några veckor sedan och hur det påverkat er därefter. Jag läser Martin Melins blogg och för en tid sedan skrev han ett mycket bra inlägg som jag vill rikta till alla sk ”mammapoliser”
  http://martinmelinblogg.se/ni-experter-ni-kan-dra-at-helvete-rent-ut-sagt/

  Svara
 • Hej vi ska åka till new york i november. Vi tänkte besöka woodbury. Vad tyckte du om detta outlet? Tog det lång tid att åka dit? Åkte ni buss?

  Svara
 • Du är så fin Hannah!
  Ni ser ut att ha haft det hur härligt som helst i NY.
  Jag längtar också bort lite nu, blev ingen resa vid skolstarten eftersom Cornelia föddes i somras. Men efter nyår åker jag och min sambo till London, då ska vi njuta av varandra, åh vad jag längtar 🙂
  Kramis!

  Svara
 • Oj så många fina bilder på er alla fyra!! Ni verkar verkligen ha haft några riktigt härliga dagar där borta och jag vill också åka till NY, inte mindre nu när jag sett bilderna från eran resa!! 😉

  Ha en fin kväll!
  Kram

  Svara
 • Är du en av de Graaf systrarna som blivit ”kändis” i Sverige genom att vika ut sig i svenska herrtidningar? Är det något du fortfarande sysslar med eller har du lagt det på hyllan för närvarande? Fina bilder från NY förresten.

  Svara
 • Tror du tänker på Görel och Doris Graaf. Hannah har lagt hyllan på hyllan.

  Svara
 • Oki jag förstår. Är lite dåligt uppdaterad av dagens ”kändis”- Sverige, men får man fråga vad hon försörjer sig på förutom när hon är föräldraledig och får föräldrapenning, vilket jag antar. Svårt att tro att man skapar sig en förmögenhet på nakenutvik.. fast hon kanske är hemmafru på heltid?

  Svara
 • håller helt och hållet med inlägget längst ner som Karin har skrivit. är riktigt förbannat på Dig LISEN! det är inte DIN J***A sak (ber om ursäkt för ett starkt ord!) vad de andra livnär sig på och vad ngn har gjort för fel eller rätt… Hannah är nybliven mamma och inte minst fyrabarnsmamman…grymt och modigt tycker jag bara det! och vad är för fel att vara en hemmafru om är fallet så. hur många barn har du själv, Lisen? jag är för tillfället mammaledig med två småttingar och tro mig att det är två heltidstjänster med nattpass, snabba ryck, massor med tvätt, disk, städ, promenader mm mot en ganska låg ersättning!
  Och om du, LISEN, är avundsjuk på andras utseende, livsstil osv så har jag ett bra botemedel mot denna åkomma: ställ dig framför spegeln varje morgon och säg till dig själv att JAG ÄR VACKER OCH ÄR VÄRD ATT BLI ÄLSKAD. Jag LOVAR att så småningom börjar du att älska dig själv och genom det lär du dig att älska de andra…/Julia

  Svara
 • Oj det var ett ilsket inlägg! Jag dömer ingen, bara nyfiken då hon ändå skriver öppet om sitt liv. Ja absolut, finns många modiga och grymma mammor och pappor i vårt avlånga land. Nä tyvärr blir det inte många shoppingresor för min del ens till det lokala köpcentrumet då föräldrapenningen är alltför låg. Och jag och min man behöver inte spendera massa pengar för att visa att vi bryr oss om varandra, men alla är vi olika och tur är väl det.

 • Vi behöver inte heller spendera pengar för att bry oss om varandra. Denna gången var det New York, nästa gång blir det kanske hyrfilm från Statoil. Ligger kärleksbeviset i kostnaden på det man gör? Eller är det omvänt så desto billigare desto bättre? Personligen tycker jag att alla par ska ta sina beslut, oavsett om det är gratis eller kostar pengar. Din kommentar belyser dock var ditt verkliga problem ligger. Att vi gjorde något dyrt.

 • Billiga aktiviteter blir det dessvärre med en låg föräldrapenning. Jag undrar bara hur hon försörjer sig när hon inte är hemma med barn? Typ vad hon arbetar med?

 • Är det negativt att göra en billig aktivitet med sin partner? Tror du har missuppfattat tanken med att spendera tid själv med sin partner. Och än en gång hänger du upp dig på pengar. Det är kanske där skon klämmer? Att Hannah åkte till dyra New York? Gällande jobb så driver Hannah ett eget företag där hon äger, förutom Bloggfamiljen, agenturen för ett barnvagnsmärke. Sedan gör hon även olika frilansuppdrag inom tv. Så du behöver inte vara orolig att hon inte kan försörja sig själv utan hjälp från man eller genom bidrag. Tänk så bra det vore om fler kvinnor vågade starta egna företag. Din kommentarer får mig att tänka på kvinnan som sa ”fy vad orättvist att grannen vann på lotto” och som svarade ”nej” på frågan om hon själv hade spelat lotto. Svårt att gnälla om man själv inte ger sig in i matchen. Däremot väldigt lätt att gnälla på de som försöker chansa i livet. Ibland undrar jag om inte kvinnor är det största hotet mot just kvinnor.

 • Förstår inte varför folk verkar så arga i sina inlägg, om någon är av annan åsikt eller ställer en fråga? Mycket ilska, bitterhet och frustration här. Trist att många verkar må så dåligt i sina liv? Ok då har jag fått svar på vad hon jobbar med, var bara nyfiken och inte bitter eller avundsjuk.:)

 • Tror inte du är bitter och/eller avundsjuk men med tanke på att du frågar en 34-årig mamma om hon fortsatt gör utvik som gjordes som singel 17-åring gör att du som dömande personen indirekt dömer ut dig själv. På något sätt roas jag ändå av fördomar. Har nämligen träffat en hel del kvinnor genom åren som ”vet allt” om Hannah. Bara genom att titta på dessa personer har gjort att jag vill ge dem en stor famn att gråta ut i.

 • Ha ha,Görel&Doris…!Give the mule what he wants!!

  God natt

  Svara
 • Så galet vacker du är Hannah!
  Och så lik Livan är Peter, ser det nu när han ställer upp på bild! 😉

  Ni ser ut att ha haft det riktigt mysigt och vilka fina bilder!

  Kramar

  Svara
 • Vad har han för kamera? Har du nån aning? Och fotoprogram!
  Otroligt snygga bilder.
  Han kanske har en blogg han med? ( så kan jag fråga själv;)

  Svara
 • Hej fina familjen! Ni verkar ha haft det helt underbart. Ha ha skrattar lite åt alla bittra kommentarer. Själv är ja oxå nybliven mamma älskar det med allt vad de innebär:-) dock har ja inte fått sova en natt på läääänge. Min högsta önskan är att få en weekend själv med min man utan barn. Som alla säger ”du har gett dig in i leken å får leken tåla” är inget jag lever efter. Sömnlösa nätter mår ingen bra av varken vi vuxna eller vår lilla älskade dotter. Sen vågar inte vissa erkänna denna önskan av ngn anledning ja inte förstår. Stackars människor!! Tänkte fråga dig Hanna hur länge det tar att boobsen återställer sig efter avslutad amning. Har precis slutat sedan 5 dagar å ser ut som en alien med ena bröstet stort å de andra litet:-) ha en härlig dag!

  Svara
 • Är översta bilden från rest Pastis (eller hur den nu stavas)? Ser ut så:)

  Svara
 • NY! Tillsammans med London, Rom de grymmaste av städer.. The City so nice they named it twice..

  Svara
 • Hej Hanna!

  Underbart att se bilderna från resan!
  En liten tripp MÅSTE man få göra ibland, för kärlekens skull!
  Är man inte själv glad och lycklig är det svårt att hjälpa andra att vara det..
  Dessutom ärdet viktigt att vårda varandra.
  Jag och min sambo väntar vårt första barn strax efter årsskiftet och någon tripp tillNY blir det inte ( varken tid ork eller pengar till en så lång resa) men ändå en helg på hotell, god mat och göra precis detvi vill står på schemat nu innan vintern. Tror stenhårt på att man behöver få komma bort så tillsammans ibland och det hoppas jag vi kommer fortsätta med ävennär vi har ett helt hockeylag hemma (om mannenfår bestämma… )

  Stor kram på dig! Fortsätt lev livet – för dig ochdina barn!
  Och tack för att du släpper in ossläsare i ditt liv!

  Svara
 • Här har minsann hänt saker….
  Vilka fina bilder, Hannah! You rock gilr!!!
  Ha en fab dag!

  Svara
 • Tänker lite…

  Även om ni är offentliga människor och jag kan till viss del därmed förstå att människor önskar en dialog. Vi behöver inte tycka likadant och det är viktigt att diskutera grundläggande värderingar, så är det lika viktigt att respektera att vi väljer olika.

  Barnen mår bra och är omgivna av kärlek hela tiden. Hannah är en fin mamma och en fin förebild. Som mamma och pappa måste man ibland ladda med kärleksfull egen tid. Hur var och en väljer att göra det är deras ensak
  .
  Underbara bilder från New York och välkomna hem – igen!

  Ni är en fin familj och ni förmedlar att det andas kärlek i ert hem och här på bloggen så som jag upplever det.

  Med all respekt, kvinnor ….
  Jag säger som Peter sade vid ett annat inlägg i sin blogg – var med och bidra till konkret förändring, istället. Det tänker jag göra nu. Sätter in lite pengar på barnhemmets konto till förmån för barnen i Indien.

  Nu har jag följt er blogg ett tag och jag tycker det är oerhört inspirerande att se hur ni bygger upp barnhem med möjligheter till en bättre värld för barnen i Indien. Jag vill vara en del utav det. Jag önskar jag kunde göra lika stora förändringar som ni bidrar till.

  En underbar vision som blir verklighet sakta men säkert.

  Ser fram emot nya härliga inlägg Hannah och roliga tankar i en pappas dagbok.

  Önskar Er All Kärlek!

  Svara
 • Vet du om att ni var i New york samtidigt som Robert pattinson..ni bodde t om på samma hotell!!

  Svara
 • Önskar dig en underbar onsdag!
  Kramar till en vacker mamma!

  Svara
 • Ni sr ut och haft det underbart. Och du ser underbart vacker ut… som vanligt! Du är en sån som klär i allt, det stämmer att allt klär en skönhet!

  Svara
 • Härliga biler! Ni ser ut att ha haft det underbart. Egentid är nödvändigt när man har barn. För mig är egentid med min man detsamma som att ta ansvar för familjen / barnen för om vi är starka tillsammans och har det bra – då mår resten av familjen bra också.
  Tycker ni är ett föredöme Hannah och Peter! Heja er!
  Många kramar

  Svara
 • KRAMAR TILL FINA DIG HANNAH <3
  Tycker det är förjävligt rent ut sagt att folk ska tycka saker
  hit och dit och dela med sig av sina dumma kommentarer,usch!
  Jag hoppas att resan gjorde dig gott och att du mår lite bättre,vet
  att du kämpar!
  KRAMAR från en som tycker du gjort helt rätt!

  Svara
 • Ser helt underbart ut! Det är du verkligen värd efter den jobbiga förlossning som du verkar ha varit med om. Att någon/några andra ska tala om för er hur ni ska leva är ju helt patetiskt. Tror de måste må ganska dåligt själva och därför klanka ner på andra. Avundsjuka !! Sitter själv och planerar någon liten trip för mig och min sambo….(har oxå småbarn), för det behövs verkligen. Viktigt att ta hand om varandra, bara få prata i lugn och ro ibland:)

  Härlig blogg!!

  Svara
 • Helt fantastiska bilder! ❤

  Hoppas du har det mysigt hemma med barnen. Miss u.

  Puss & Kram

  Svara
 • Vilken fin resa ni haft. Det är så synd att alla inte kunnat glädjas för eran del. Det är ju så viktigt att även rå om kärleken och inte minst sig själv för att orka. Tack vare att jag och min man införde ”månads dejt” så är vi fortfarande tillsammans, gift oss och en till dotter på 6 månader. Vi glömde bort varandra i bäbis bubblan och tack vare att vi bestämde oss för att ge varandra uppmärksamhet och tid så vann vi. Man ska inte glömma att våra kära guldklimpar kom till av kärlek och för att dom ska fortsätta känna av pigga och glada föräldrar så måste man vårda om den kärleken. Kärleken som är början till allt fint.

  Svara
 • Härliga bilder!!
  Har inte läst igenom kommentarerna och tänker inte göra det heller utan har bara läst Niinis blogg. Herregud!! Ja, anknytning är viktigt. Du/ni har inte gjort något fel överhuvudtaget och farmor behöver ju oxå ha en fin anknytning till vida och de andra barnen, vilken chans för henne de dagarna ni va iväg! Underbart!!
  All lycka till er!!
  Kram

  Svara
 • Va fina bilder!! Ha en underbar dag!!
  Kram

  Svara
 • Hannah – du ska inte lyssna på alla bittra mammor som skrivit tråkigheter till dig. Du är en jättebra mamma till dina barn & vet vad som är bäst för både dem & dig. Klart man ska vårda sin kärlek till sin partner trots småbarn hemma. Man stannar inte upp med sitt eget liv bara för att man får barn. Nä du Hannah – du e grym! Du & P gör precis det som alla andra hade velat göra så strunt i vad folk säger & lyssna på ditt hjärta!!
  All kärlek till er!! <3

  Svara
 • Hannah
  Jag tycker att ni (du och din man) är duktiga på att ta er tid tillsammans. Jag hade svårt att göra det när våra barn var små. Det är viktigt att man inte glömmer bort varandra. Jag har inte läst vad som skrivits utan såg Niiinis blogg.
  Försök att strunta i alla bittra besserwissrar och fortsätt göra det som är bäst för dig och er.

  Många kramar

  Svara
 • Hej Hanna!

  Tycker ni gjorde helt rätt som unnade er en semester tripp. För att orka vara mamma & pappa så måste man ibland lämna över ansvaret över barnen på någon närstående. Jag tror att man blir en mycket bättre förälder när man ”vågar” unna sig lite egen vuxen tid. Jag själv och min man hade som regel när barnen var små… att ordna barnvakt en kväll i månaden och unna oss själva att komma ut ur huset och göra något bara vi två tillsammans. Sedan hade vi även en dag i veckan där vi på kvällen fick göra vad vi ville och den andre var hemma med barnen och utförde all kvälls ritual 🙂 Jag själv unnade mig att sticka till badhuset med tre andra mammor och ”simmade” några längder… men mest satt vi i bastun och tjötade lite skit med varandra!!! Detta gjorde att man orkade ta sig i genom de värsta och mest kaotiska dagar. Jag tror att jag blev en bättre förälder och att far/morföräldrar fick en närmare kontakt med sina barnbarn. Idag är mina ”bäbisar” stora 15 och 10 år… men än i dag kör vi med att vi föräldrar måste komma bort och hämta nya krafter. Sedan har vi fått två fantastiska barn som är ödmjuka och oerhört älskade. Vi har fått våra barns förtroende att de kommer hem och berättar både om det positiva och negativa som hänt under dagen :))) Jag/vi försöker alltid sitta ner minst en gång om dagen och lyssna till vad som hänt oss. Båda barnen har stort förtroende för far/morföräldrarna och de tycker fortfarande det är kul att hänga med gamlingarna 😉 Jag försöker också göra saker med barnen en och en.. det är då man får höra alla härliga hemliga grejer som de bara måste berätta men som inte brorsan/syrran får höra :))) Jag vågar påstå att mitt sätt funkar… för jag och min man har varit tillsammans i 18 år och varit gifta i 9 år :)))) Visst har vi också down perioder…. men vågar man unna sig en dag själv…ja då orkar man hur mycket som helst!!! Så stå på er och fortsätt vara de underbara människor/föräldrar ni är… massa skit snack från människor som inte har det så lyckligt hemma behöver ni inte lyssna på.. låt det rinna av er som vatten på en gås!!!!! Ps… första gången vi hade barnvakt åt BÅDA barnen var när de var två veckor vardera under en hel kväll åååå jag ammade inte heller!!!! Men jag har som sagt två friska och lyckliga barn ändå!!! många kramar till er båda <3 och jag älskar att läsa din blogg och snor ofta ide'er från dina äventyr.
  Mvh Bettan Prytz

  Svara
 • Vilken underbart snygg klänning!

  Svara
 • tack för din fina blogg!

  har läst niinis inlägg då jag aldrig läser kommentarer.hm.. jobbar i skolan och min man/ särbo är bitr-rektor. ha,ha! vi skrattar gott. de är Alltid de som har barnen på förskola och fritids HELA dagarna och LOVEN som gnäller,. som inte ”är” med sina barn! det är inget synd om söta bebis vida!
  Res när,hur och vart ni vill. mycket sunt. tycker inte synd om folk som är avundsjuka! skyll inte på pengar och tid! de har ni själva valt !, (detta gäller naturligtvis inte sjuka,men de skulle väl aldrig misunna någon annan)

  😉

  Svara
 • Bästa Hannah o Peter !
  Skit i ruggugglorna!
  Den där Lisen skulle nog väntat med att skaffat barn tills hennes ekonomin var bättre. Hennes barn skulle nog må bra om hon reste i väg- långt bort, med tanke på sin bitterhet.
  Det är väl egentiden som håller kärleken vid liv! Att längta till stunderna, om det så är i badrummet eller i New York !! Den som tror något annat om dig eller er,
  Är antingen blinda eller otroligt avundsjuka.
  Svårt att kasta sten när man redan sitter i ett krossat glashus.
  Boka nästa resa! Det ska vi!
  <3

  Svara
 • Konstigt att man inte kan ställa en fråga om en person som öppet bloggar om sitt liv utan att bli kallad både bitter och avundsjuk etc. Jag undrar vem som egentligen är bitter och går omkring med mycket ilska i kroppen? Kanske terapi passar dig bättre än en resa, Jes?

  Svara
 • Tar ni bort negativa kommentarer nu igen??

  Svara
 • Nej, och har aldrig tagit bort några. Däremot satte vi alla kommentarer på paus när vi var bortresta. Men nu är det fritt fram igen att kalla oss dåliga föräldrar eller ropa om yttrandefrihet igen. Såg även att någon pratade om utvik. Kör på bara! Få ut det ur systemet så kanske vi kan gå vidare snart.

  Svara
 • Den svenska avundsjukan är fantastisk. I detta land har pajkastning alltid givit vissa individer någon slags njutning. Hellre bry sig om vad grannen gör an att se om sitt eget hus. Fancy.. verkligen….

  Svara
 • Oj då Peter! Det va ett starkt svar.. Jag bara undrade för det verkade som om det lugnat ner sig och då undrade jag om det verkligen var så lr om ni tog bort. Och för den delen har jag inte kommenterat ngt om er resa!

  Svara
 • Sorry, utgick felaktigt att du antydde att vi raderade negativa kommentarer. Så är inte fallet. Förlåt!

 • Gud så härligt ni måste haft det. Skönt att komma hemifrån på tumanhand med din kärlek. Tänk om fler par tog sig tid gör bara varandra. Bästa medicinen för föräldrar oavsett ålder. Har alltid varit jätte noga med att barnen ska få sin egentid o vi vår i den mån man kan. Man blir för ofta nedtryckt i skorna o kallad både de ena o andra pga de. Att vi fick barn väldigt tidigt gjorde inte saken bättre, men idag kan jag skratta gott åt dessa ”rediga” morsor som numera är ensamma. Ja jag känner lite – Ha ha där gick du, när dom nu ångrar att dom inte unnade sig mer tid tillsammans. Jag tycker att ni verkar vara en helt underbart normalt galen familj full av kärlek. Man ska följa sitt eget hjärta o inte lyssna till all skit som sägs o skriva. Jag strider glatt mot strömmen. All kärlek o lycka<3

  Svara
 • Fantastiskt att du kan bli så vacker på alla bilder!!
  Helt underbara!!!

  Kram vackra du! <3

  Svara
 • Vilka underbara bilder! Det ser ut som ni haft en jättefin resa.

  Svara