Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:08 | oktober 10, 2012

Bad och shopping

God onsdag min vän. Hoppas att allt är väl. Vilken härlig höstdag det är idag. Jag har ännu inte varit ute, men det ser härligt ut 🙂

Imorse var jag inte ett dugg trött men efter att Liv och pojkarna kommit iväg till förskolan och skolan så slog tröttheten till. Jag badade Vida och sedan skulle hon och jag bara vila lite… vi toksomnade båda två. I två och en halvtimme sov vi. Skönt!

Världens gulligaste och gladaste bebis.

Hon älskar att bada.

New york är ju en riktig shoppingstad men det blev knappt någon shopping. I alla fall inte till mig själv. Löpte däremot amok på Disney Store till Livan. Köpte några plagg till bebis, Mio och William också men annars blev det inte mer. Hade listor från vänner som ville ha Converse och dofter från Victorias Secret så det tog upp all plats i min väska.

Liv fick skor och klänning som Disney-prinsessan Belle och Askungen. Gillar hennes stil. Tröja med bilar, klackskor och tiara.

Köpte ett par skor till mig själv. Ett par varma, sköna vinterskor från UGG. Här hemma kostar det tre gånger så mycket, så jag passade på. Har även de i brunt men med högt skaft.

Nu ska jag stoppa ner Vida i sin vagn och promenara till Livis på förskolan.

Önskar dig en fin fortsatt dag.

Hörs ikväll.

All Kärlek ❤

 


43 kommentarer43 kommentarer om “Bad och shopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad söt lilla Vida är i sin lilla badkar 🙂
  Vad stor liv blir i ens ögon nu när man ser lilla vida 🙂
  Fina,fina barn. Kramar

  Svara
 • Men hur gullig får man vara där man sitter i sin badbalja?? SötVida 🙂 Kan tänka mig att Liv blev överlycklig över sina nya presenter, den lilla prinsessan 🙂
  Skorna ser helt underbara ut, kan tänka mig att de värmer skönt i vinter!

  Ha en fortsatt fin dag fina du!
  Kram

  Svara
 • Men åhhhh!!! Så söt lilla Vida är : )

  Svara
 • Hej! Har såklart läst allt som skrivits till dig de senaste dagarna. Orkar inte ens kommentera kommentarerna. Men jag måste skriva följande. Hur tänker folk när de lämnar sina åsikter? Har någon ens med era val att göra? Jag hoppas att du vet att vi är många trogna läsare som rycker på axlarna åt de illvilliga påhoppen och som önskar att ”vi” kan vända blad nu. Vilka härliga bilder Martin tagit? Kanske kan han starta en fotoblogg och komma med lite råd och tips åt oss med systemkameror, men utan kunskap att kunna använda dem ordentligt ;)? Underbara, underbara badbilder! Min lilla bebis har precis börjat uppskatta att bada och plaskar nu glatt så det stänker i hela badrummet :)!

  Nu till ett litet problem. Det är svårt att logga in på bloggfamiljen. När jag loggar in och sedan trycker på ”hem” eller väljer att gå in på en blogg så ”hänger inte inloggningen med”. Det står sedan att jag ska logga in igen, när jag ska kommentera. Så nu får jag kommentera och fylla in mitt lösen Maja, mail och webbplats varje gång. Kanske inte ett jätteproblem direkt ;), men eftersom ni ska nylansera sidan så nämner jag buggen! KRAM

  Svara
 • Hej,

  Tyvärr finns det massor av buggar på sidan. Vi håller på att bygga om hela Bloggfamiljen så vänligen stå ut i 10-14 dagar till så lovar vi att det är slut på allt strul 🙂

  Svara
 • Ah! Inget problem för nig såklart, ville mest bara uppmärksamma om det var ett okänt fel. Sidan blir säkert kanon framöver :)!

  Svara
 • Hej igen! Nu när jag lämnat kommentaren så är jag inloggad 🙂 igen. Märkligt. Jaja, kanske av intresse för er, eller inte ;). KRAM

  Svara
 • Jag har samma problem då och då, det verkar som det blir så bara på det senaste inlägget Hannah skrivit för går jag på gårdagens så kan jag kommentera…

  Svara
 • Sötisarna. Jag kan förstå lilla Liv blev överlycklig för sina presenter lilla prinsessan.Lilla Vida i badbaljan söt som socker;) God eftermiddag Hannah.Hoppas du kommit in i rutinerna igen efter New York.Här är det fullt upp hela veckan med barnbarn.Ullaredsshopping för Mamma på Fredag och Lördag och lillskruttan får mysa med Mormor hela helgen 😉 Puss o kram.

  Svara
 • Så himla söt både Liv och Vida är även dina söner är helt underbart söta 🙂
  ja i Dalarna är det riktigt härligt med höst 😉
  något som skulle va roligt o läsa o se i bloggen är någon form av outflit

  Svara
 • Hej jag undrar vad baljan Vida badar i heter?Mvh Sofia

  Svara
 • Jag visste väl att det skulle bli shopping till barnen mest…alltid när jag ska shoppa till mig själv så slutar det istället på barnavdelningen. Det är ju så mycket roligare att handla till barnen…

  Jag hoppas allt är bra med dig nu och att ”NY-timeouten” gett dig mer energi och glatt humör. När man mår dåligt måste man göra det man själv anser är bäst för att må bra igen. Ingen annan än du själv känner dig själv bäst och det är ditt liv du ska leva, ingen annans.

  Det finns en bok skriven av en vis indian som har en del bra saker man kan lära sig. Bland annat står det att indianerna lärde sig tidigt att få kontakt med sin eteriska sida. De lärde sig inte genom vetenskapliga laboratorieexperiment utan lärde sig genom att de lade märke till saker runt omkring dem, de uppmuntrades att använda sin instinkt.Att man ska lära sig att lita på sina sinnen, det första du känner för att göra kommer från din instinkt, från höger hjärnhalva men sedan kommer logik från den vänstra hjärnhalvan och blandar sig in. Man ska lita på sin instinkt och inte låta det logiska ta över. Ett exempel de gav var: Antag att du är på väg ut och ska ta din jacka men samtidigt som du sträcker dig efter jackan så ser du att det är sol ute. Så du lämnar jackan hemma och går ut för du tänkte logiskt – sol ute, ingen jacka behövs. Efter ett tag ute så börjar det bli kallt, hade du lyssnat på din instinkt hade du haft jackan med… Oj oj vad långt men orkade någon läsa ända hit så säger jag tack för att du läste allt 🙂

  (Man ska lita och tro på sig själv)

  Svara
 • Så söta flickorna är!
  Hoppas du känner dig lite piggare.
  Kram

  Svara
 • Hej!
  Åh vilken smart badbalja, vad är det för en? Har en liten kille född 19 juli och det är lite bökigt att bada honom själv i den vanliga baljan. =)

  Och jäklar vad duktig du var förra veckan i mitt liv är ett skämt.

  Och tillsist! Sträck på dig! Du verkar vara en toppen mamma till alla dina barn. En mamma man kan prata med allt om och anförtro sig åt!

  Tillsist skickar Wilhelm en puss till Vida för hon är så söt!

  Svara
 • Hej! Vilka sötnosar du har!! Blir alltid så glad av att läsa din blogg, åsså känner jag mig inte så ensam som bäbisförälder! 🙂 våra små är nästan lika gamla! Min Colin är född 10 augusti! Många kramar till er och ha en härlig eftermiddag!!

  Svara
 • Hej! Vad söt hon ä Vida och Liv med så klart =) Vi ska ha ett 3 barn i April. Glad men väldigt rädd för förlossningen :/ Blev skrämd efter andra förlossningen. Ha en fin dag. stor Kram Therese i Norrköping

  Svara
 • Vilken fiffig badbalja 🙂

  Svara
 • Far Liv redan lov att sitta?? Trodde inte att det gick forran 6 manader? Jattefin bild i alla fall. Kram

  Svara
 • Vida tankte jag skriva….. 🙂

  Svara
 • Vilka gulliga bilder!
  Vill också tillägga att du verkar vara en jättebra mamma till dina barn.

  Jag tycker de personer som har det minsta lilla tveksamhet om det skall ta och engagera sig i de barn på vår jord som verkligen far illa, för dem är många.
  Krig, svält och naturkatastrofer etc och de barn här i Sverige som växer upp med föräldrar som är missbrukare, som misshandlar dem, inte sköter om dem mm. Listan är lång.

  Dem barnen är det synd om. Skänk dessa barn en tanke och engagera er i dem istället för att oroa er om Hannas bebis umgås med sin kärleksfulla och ansvarsfulla farmor i fyra dagar. För det är inget som Vida far illa av.

  Lägg er energi på väsentligheter och inte på froda eran egen avundsjuka och missunsamhet!

  🙂

  Svara
 • Vilken fin badbalja och vilken duktig tjej som sitter redan! Min kille är en månad äldre än Vida och han är som en liten klump fortfarande 😉 En söt klump dock!

  Svara
 • Fina och gulliga barn du har. Fiffig badbalja var är den köpt?
  Läser man skvaller tidningar så skall ni lämna Sverige för Thailand.

  Svara
 • Hej Hanna!

  Blev så upprörd över vad en kollega till dig skriver!!! Hoppas du inte tar åt dig för vad elaka människor skriver till dig/er!!
  Jag själv tänker titulera mig som världens bästa morsa för mina barn. Jag hade barnvakt första gången när min störste grabb var endast två veckor, hans mormor och morfar var med honom och de njöt i stora lass över att få vara barnvakt. Idag har jag turen att mina barn litar blint på de vi har i våran närhet. Jag ammade inte något av våra två barn…men de är friska och krya ändå 🙂
  Vi har pratade innan vi fick barn om vikten av att rå om varandra och att vi skulle ta oss tid för det. Så en gång i månaden har vi ordnat barnvakt i en helg och bara rått om varandra. Vi har även en kväll i veckan som vi har ”egentid” Min kväll är på onsdagar som jag kan låsa in mig i badrummet och ha hörsel kåper över öronen. Gubben har sin kväll i garaget 😉 Medans den andre får köra kvällsritualen med barnen :)) Både vi vuxna och barnen behöver lite egentid.
  När min son var ca. fem år och vi hade en livlig dispyt om några legobitar.. så sa han helt kallt: -Mamma.. nu vill jag åka till mormor, för nu är jag trött på dig och behöver vara själv ett tag :)) Känns som om man inte kan få bättre beröm av sina barn.. de vågar säga till mig att de är trötta på mig. Så istället för att vi går och små bråkar så tar vi ett brake från varandra :))
  Att orka vara en bra förälder är ju att man måste hinna få tillbaka orken och sova ut..det är då man SKA kalla in far/morföräldrar, bästisarna el. vem man nu har närmast som ni och barnen litar på.
  Att jag och min man vet att man kan klara det är för vi har varit tillsamman i hela 18 år och jag älskar honom fortfarande. Jag hoppas verkligen att ni nu har ny kraft och att framför allt du Hanna känner att du fått tillbaka livs glädjen igen.
  Ps. Peter verkar vara en fantastisk människa som ser alla era barn som just ar till er alla era!! Det är stort och ni har fantastiska människor runt er.
  mvh Bettan P

  Svara
 • Hej där igen,
  tänkte precis som flera andra- kan Vida REDAN sitta själv eller är det baljans utformning som är så ergonomisk 😉 hon verkar hursomhelst vara en otroligt ”vaken” unge om du förstår vad jag menar.
  Kram från ett soligt oktoberskåne

  Svara
 • Imorse läste hon Kafka och vi har redan anmält henne till ”Vem vet mest” och New Yorks maraton. Dock är jag nervös vad som händer när hon kommer till New York. Hon ville nämligen åka själv men jag orkar inte få skit om att vi är dåliga föräldrar som låter henne åka.

  Svara
 • Nej men nu får du väl ändå ge dig!!!! Du skriver en uppmaning om att du vill ha ett slut på diskussionerna från BÅDA hållen, för att sen i nästa drag dra igång diskussionen igen på egen hand!!!! Jag och tydligen flera med mig respekterade din uppmaning! Kan du inte då visa samma respekt tillbaka?????????????

  Svara
 • Ehhhh, jag skojade med Surfwannabie som svar på om Vida kunde sitta vid 2 mån ålder. Av någon anledning har jag på känn att hon inte tar illa upp. Men verkligen förlåt till dig som blev arg å hennes vägnar.

  Och nej, jag försöker inte dra igång någon diskussion (för i ärlighetens namn är det inte så mycket att säga som inte redan är sagt). Sedan tycker jag faktiskt att det är lite humor att det har tagit sådana proportioner. Så förlåt och god natt. Jag ska inte skämta om det fler gånger.

  Svara
 • Hej, ville bara saga att de som moralpredikar gor det nog for att pa nagot satt rentva sig sjalva for nagot. Jag tycker att ni ar helt fantastiska, man ser att ni ar en harlig familj med mycket karlek som flodar. Ha det bast!

 • Jag blir inte arg å hennes vägnar, men om inte du inser att ditt svar inte bara blir adress till henne så kanske du får ta en tankesnurra till!
  Taget! Och förlåt mig för att jag tog din uppmaning på största allvar, för det gjorde jag verkligen. Jag tolkade den som att du för Hannahs skull ville ”döda” diskussionen. Humor tar sig inte dessa uttryck inte enligt mitt sätt att se på det. Om ni tycker att det är roligt med den senaste veckans debatt så kan jag ge tips på betydligt roligare saker.Kunde inte i min vildaste fantasi ens tro att du och Hannah ser inslag av humor i detta. Godnatt från en totalt humorbefriad varelse

 • Då tolkade du mig helt rätt. God natt!

 • cathrine, det är väldigt roande att läsa kommentarerna ifrån dig och co. Ni är så otroligt lättprovocerade och det gör saken bara ännu roligare. Jag har tack vare er börjat följa Hannahs blogg och om inte annat så har ni bidragit till att höja läsarsiffrorna haha!

  Svara
 • Haha så sant så sant! Verkligen roande att läsa kommentarerna:)

 • Hahahahahahahaha!! Fy vad roligt med människor med lite humor!!!!

  Svara
 • Men lilla gulliga unge!! Jag dör av avund när jag ser lilla Vida. Måste skaffa en till bebis! 😉

  Kram
  m

  Svara
 • Hej Hanna!

  Vad är det för en liten badbalja Vida badar i? Där sitter hon perfekt

  Svara
 • Badbaljan ser ut att vara en Tommy tub, sån hade vi när lillen var liten

  Svara
 • Den ”badtunnan” verkar bra!!! Var kommer den ifrån???? Snygga ugg’s!!! 🙂

  Svara
 • OMG vilka snygga vinterkängor! Kan inte du berätta hur ni gjorde för att få Liv blöjfri?

  Svara
 • Ett tips från mig är att tidigt ställa fram en potta så barnet blir “vän” med pottan och sätter barnet på pottan när det behövs. Sedan när barnet kan gå själv låt han/hon gå utan blöja hemma mest hela tiden så hon/han kan gå själv på pottan, (lite olyckor här och där händer men som tur är finns bra skurmedel ). Vår dotter blev helt blöjfri dag som natt när hon var 18 månader, de säger att det går fortare att få tjejer blöjfri än killar…om det är sant vet jag inte

  Svara
 • Super nygga skor! Åker själv snart iväg och ska nog kika efter ett par såna varma gosiga

  Svara
 • Hej på er fina =) Jag undrar om nån vet vart man kan köpa denna TUMMY TUB som Vida badar i. Skulle vara jätte bra till min dotter.

  Mycket kärlek till er

  Svara
 • Hej! så skit snygga å balla dina två par svart&grå vinterskorna! är jätte sugen att haffa en sådan sko till mig inför nu på vinter. Så jag har en fråga, vilken storlek tog du på den skorna? samma din vanlig storlek eller krävs det en eller 2 storleker större för att kunna ha varma socker om det behövs? eller? jag brukar vanligast ha storlek 38 hos de flesta skorna bla converse, så jag har prövat samma som din ugg australia på stan då tog jag en storlek större 39 då satt de så perfekt för mina fötter men om man ska ha storlek 40 då skulle man kunna ha varma socker. jag har jätte svårt att ta ett beslut om vilken av dom storlek jag ska ta. är de skorna jätte varma under vinter om man bär bara en vanlig strumpa? eller? jag skulle jätte glad om du svarar på det här mail eller till min mail då skulle det hjälpa mig jätte mycket att ta ett beslut 🙂

  varma kärlek till er allihopa.

  / kram Rebecca

  Svara
 • Skorna är varma och sköna. Behöver knappt strumpor i dem. De är lite mindre i storleken så man måste ta en större. Jag har 37 vanligtvis men i dessa 38.

  Kram

  Svara