Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:54 | oktober 10, 2012

Dator och fotoprogram

Hej igen min vän. Idag fick jag min nya dator. Har tidigare bara använt MacBook men nu har jag en fjäderlätt PC. Nu kan jag äntligen ladda ner olika fotoprogram så jag kan göra fina fotomontage, bildgalleri och annat. Ska sätta mig in i det någon dag. Är inte så duktig som jag önskar att jag var 🙂

En Samsung Notebook 9 serien.

Har du tips på roliga fotoprogram?

Kram ❤


24 kommentarer24 kommentarer om “Dator och fotoprogram”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag använder mig utav photoshop men även photoscape som är gratis, funkar kanon! Beroende på vad man ska göra förstås! 🙂

  Svara
 • Photoscaaaape darling!!! PHOTOSCAPE!! <3

  Svara
 • Precis vad jag skulle säga! 🙂
  Det är outstanding!

  Lycka till!

  Svara
 • underbart inlägg! min dotter föddes 12 juli i år. vi är ganska mkt hemma hos mina föräldrar alltså hennes mormor och morfar då vi bor väldigt nära. har lämnat bort henne över natten då vi har velat göra något själv ex gå ut och äta, eller varit på någon fest osv. jag vet att hon har det minst lika bra hos sin mormor och morfar som hos oss ändå får jag lite dåligt samvete, fast mest tänker jag på vad andra ska säga. jag måste få vara flickvän, kompis, Anna, inte bara mamma! jag och min underbara bebis umgås dygnet runt jag tror att jag blir en bättre mamma av att göra egna saker också. Detta inlägg bekräftade bara hur jag känner. Nu ska jag lägga mitt dåliga samvete åt sidan och strunta i vad andra tycker. fy vad man kan bli sänkt av trista kommentarer! vi vet själva vad som är bäst för våra barn och oss.
  Tack! Kramar

  Svara
 • hoppla nu hamnade min kommentar lite knasigt..det var menat till inlägget om NY!

  Svara
 • Lillpluttan så himla söt och go hon är.Vilka underbara blå ögon 😉

  Svara
 • Hej Hannah!

  Härligt med ny data:-)

  Vill bara säga att klänningen från Me and I som du har designat kom till mig på posten idag,,såå snygg den var! Har inte varit så förtjust i omlottklänningar innan,,men det var så fin på dig,,så jag tänkte att jag ger det en chans,,och yes den satt perfekt!!

  Så tack för en supersnygg klänning!!
  Ha en trevlig kväll!
  Kram Linda

  Svara
 • Gud va söt hon ä, riktigt fina ögon!

  Svara
 • Gullunge Vida, hon ser ut att ligga så gott på axeln 🙂 Jag önskar att jag också var mer haj på det där med fotoprogram, men tyvärr kan jag inte tipsa dig om något bra program. Så fort du får ett bra tips får du gärna tipsa vidare till oss 😉

  Kram

  Svara
 • Jag använder mig av Picasa 3!! Suveränt! Där kan man göra redigeringar av bilder, lägga till ramar och göra olika sorters collage. Det är Googles program. Suveränt!!

  Svara
 • Picasa är jätteenkelt! Smidigt och går att göra massor. Photscape är också bra

  Svara
 • Åh vad söt er lilla är! Så fina blåa ögon! Men så har hon ju sjuuukt snygga föräldrar att brås på oxå;) Ha en bra kväll! Kram

  Svara
 • Jag tycker att du ska ladda ner Gimp om du bara vill redigera bilder 🙂
  Sen om du vill göra collage så tycker jag att du ska gå in på http://www.picmonkey.com/ där kan man göra collage och man kan även redigera bilder. 🙂
  Hoppas du gillar dom lika mycket som jag, kram 🙂

  Svara
 • Så lik skorpan/Charlie hon är på det nedersta fotot 😀 Mysigt med små skäktdrag 🙂 Kram

  Svara
 • Ja himmel vad söt hon är lilla Vida coh vilka BLÅ ögon! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag tycker du är grym på alla sätt och vis. Finns det en mejladress som man kan mejl dig, för att skrivs några ord?
  Kramar!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag tycker du är grym på alla sätt och vis. Finns det någon adress som man kan mejl dig, för att skrivs några ord?
  Kramar!

  Svara
 • Lightroom & Photoshop Cs6

  Svara
 • Hej du fina! Hoppas att ni hade det toppenhärligt i NY! Och att du fick lite ny kraft. Bry dig inte om elaka kommentarer. Så underbart att ni kunde rå om varandra i några dagar. Det behöver man när man har småbarn!
  Stor kram till er båda!
  Pia

  Svara
 • Hej Hannah..!!!

  Hoppas ni mår bra..
  Jag fick ju efter måååånga tårar o graviditet av oro vår lilla bebis (lillasyster ) tillslut 🙂
  Hon heter Melina ❤
  Hon är 9 veckor nu… Jag är såå oerhört tacksam för mina fina barn!

  Ännu en gång…-tack för ditt mail då jag hade det som tyngst efter vi förlorade barnet i min mage.
  Så roligt att följa dig nu när vi har fler barn i samma ålder (min Douglas 8år o Melina 9veckor).

  Min fråga till dig är om du upplever nå avundsjuka, eller mer lite ledsamhet hos barnen att de måste dela mamma.. Min son har haft en liten övergång nu när lillasyster kommit med just det..
  Han vill vara extra nära, extra känslig.. Tur nog har jag världens bästa man så jag kan få egentid med sonen då jag inte längre är ensamstående..

  Kram ❤❤❤❤

  Svara
 • Du är bäst!
  Hoppas att du får en lika solig dag hos dig som här i Småland.

  Svara
 • Vilken härlig bild på lilltjejen 🙂

  Svara
 • Photoscape – går att ladda ner gratis på nätet och är riktigt kul att jobba i 🙂

  Svara
 • Mysig bild på er två! 🙂
  Jag kan rekommendera gratisprogrammen Picasa, Photoscape och Gimp för bildredigering och collage.
  Trevlig fredag till dig Hannah!

  Svara