Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:46 | oktober 12, 2012

UnderBARA BARN

Idag är det dags för Underbara Barn-mässan.

Vi står med JOOLZ i Babyproffsens monter.

Vida hänger med i helgen. Hon kan visa hur bra man ligger i en JOOLZ 🙂

Hoppas vi ses!

Stor Kram ❤


19 kommentarer19 kommentarer om “UnderBARA BARN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon!

  Ni får ha en trevlig dag på mässan!
  Jag och min väninna har varit där flera år i
  rad med våra tjejer, det är en trevlig mässa’!
  Mys på, kram Linda

  Svara
 • Vad roligt!!
  Hoppas ni får en bra helg på mässan och att många blir sugna på en JOOLZ vagn 😉

  Kram

  Svara
 • Haha, Maggie Simpson! 😉

  Svara
 • Åh hade velat va med på en sån mässa 😉 har aldrig varit på en sån,
  så fina ni är Vida har sina drag efter dig tycker jag
  idag åker jag till min pojkvän o min bonusdotter har inte setts på ett tag, även om inte vi känner varandra så gör du mig stark

  Svara
 • Hej fina du!
  Hoppas ni får en toppenhelg.Vart har du köpt den underbart snygga tröjan?

  Kram

  Svara
 • Åh vill se mer av vidas vagn!

  Svara
 • Förra året var jag där på mässan och såg er monter 🙂 Men jag var för feg för att komma fram och hälsa 🙂 Jag har läst din och bloggfamiljens bloggar i flera år men det här är min första kommentar. Jag gillar din blogg, den ger inspiration och jag rycks med av din positivitet. Jag har själv fyra barn (1år, 3år, 8år, 10år) så jag vet vad det innebär och vilken enorm mängd av kärlek som finns i hemmet hela dagarna, även de dåliga dagarna faktiskt. Jag säger till dig som jag säger till mina barn: Du är så bra som du är 🙂 Kram

  Svara
 • Guud vad söööt Vida är! Och du är lika snygg som vanligt. 😉

  Ha en trevlig helg! Kram Louise

  Svara
 • Tänka sig redan Fredag eftermiddag!
  Hu,vad tiden rusar,rinner,försvinner snabbt…men då betyder det att det snart är VÅR igen! Försöker döva min återkommande höstångest med glada tankar,eh..hrm.
  Ha en finfin mässhelg fru Vacker.

  Kramar M

  Svara
 • Hej fina du! Just hemkommen från mässan och hade bestämt mig för att jag skulle gå fram och säga att jag tycker att du är fantastisk om jag såg dig men så fegade jag ur.. (som jag ser att andra också gjort.. =) ) Ni var så fina när ni stod där du, V och P. Hoppas att ni får en fortsatt härlig helg! Kram

  Svara
 • Lycka till!

  Svara
 • Åh! Idag kom klänningen jag beställt som du designat för me&i. Otroligt skön och snyggt skuren. en favorit helt klart.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Såg er i montern idag! Måste säga att snyggare 4:a barns mamma får man ju faktiskt leta efter! Jag drömmer också om en stor familj och när jag väl har de hoppas jag vara lika pigg och fräsch som dig! Du är superduktig!

  Många kramar!

  Svara
 • Stort tack för inspirerande blogg, säger som föregående talare, di och din man och er familj inspirerar & styrker 🙂 Tack!! Meeen..undrar vart du fått tag på missoni koftan? Är den från lindex trots allt? Stor kram till er 🙂

  Svara
 • Åh, vart kommer Vidas söta overall ifrån?:) Hur söt som helst!! 🙂

  Svara
 • Men rackarns så sjukt söt hon är!

  Jag var också på mässan igår, med min klass, fast på ’Eget Företag’-mässan. Halvkul…
  Vi sa till och med vid ett tillfälle att Barnmässan säkert var roligare. Skulle gått dit och hälsat på er istället. 🙂

  Kram!

  Svara
 • Du är så otroligt vacker Hannah 🙂 Ha en fin dag!

  Svara
 • Åh vilken fin kofta! Vart kommer den ifrån? 🙂

  Svara
 • Hej!

  Undrar vart du har köpt din klocka? Var är det för märke? Vad kostar den? Den e jättefin!!

  Svara