Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:43 | oktober 16, 2012

Min Stora Gala

God morgon min vän. Hoppas allt är väl och att du har vaknat på gott humör. Jag vaknade dessvärre i samma anda som jag somnade. Blä för depphumör.

Fick i alla fall en mysig morgon med pojkarna. Vi tände ljus och åt frukost innan de små vaknade.

Nu har Liv kommit iväg till förskolan och jag ska ge Vida mat. Hon ligger i sitt gym bredvid mig och pratar.

De här två tog sig en mysstund i soffan imorse.

Nu ska jag tipsa dig om något trevligt och givande.

Min Stora Gala

Den 22:a oktober kl 19:00 arrangeras en fantastiska gala för barn från landets sjukhus på Cirkus i Stockholm.

Artsiter som Eric Saade, Danny Saucedo, Moa Lignell och många fler, kommer underhålla.

För varje biljett ni själva köper möjliggör ni för ett barn eller syskon som MinStoraDag bjuder in att komma till galan.

Ni är välkomna att köpa ordinarie biljetter. Här finns länken till biljettförsäljningen:

HÄR! 

Som vän till MSD ger vi er rabatt på 200 kr.

Se nedan rabattlänk till Ticnet:

HÄR!

Om ni ringer och beställer biljetter hos Cirkus på 08-660 10 20 ska ni uppge ”MSD VÄN” för att få rabatt.

Det går även bra att boka middag på Cirkus restaurang. Det kommer att finnas en MinStoraDag-Meny där 25 % av priset skänks till MinStoraDag.

För bokning:

Restaurangen tel. 08-587 987 50, Gruppbokningen tel. 08-587 987 16, E-post: [email protected]

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤


25 kommentarer25 kommentarer om “Min Stora Gala”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Söta små tjejer♥
  Hoppas ni får en härlig dag och att humöret blir bättre 🙂 Själv ska jag ut i skogen och släppa hunden, rätt rogivande!!
  Kram Lotte

  Svara
 • Hej!j Jag hittade din blogg för ett tag sen, och fortsätter läsa varje dag. Jag gillar din blogg jättemycket! Du verkar skriva precis så som det är utan att låtsas som att allt alltid är jätteroligt och supermysigt HELA TIDEN! Skönt att se att det finns gråa dagar för oss alla 🙂 Tack för det! Jag har också barn varav en är bebis 🙂 Så jag känner igen mig i mycket. Tycker du verkar vara en riktigt härlig person! Kram

  Svara
 • Ps. Dina barn är ju helt underbart söta 🙂

  Svara
 • Åh, så söta dina barn är. Vaknade oxå deppig. Lite bättre nu efter frukost o kaffe. Ska nu ta en dusch o sen jobba. Hösten är härlig, men det är många som är deppiga. Tror mkt beror på förändringarna. I alla fall jag tycker inte om för mkt förändringar. Du får tänka på er härliga resa ni har framför er. Tycker ni gör helt rätt. Skulle oxå vilja göra likadant. Vilken upplevelse.
  Ha em mysig dag.
  Kram

  Svara
 • God Morgon fina Hannah
  Hoppas att din dag lyser upp och
  blir bättre 🙂
  Kom ihåg att du är värdefull !
  Kramar

  Svara
 • Kan man bidra på något annat vis än att köpa biljetter? Har inte möjlighet att själv gå! Kram!

  Svara
 • Åh, det vet jag faktiskt inte.

  Kram

  /H

  Svara
 • Tycker hösten känns ovanligt deppig i år, mörkret gör en trött och omotiverad tycker jag. 🙁

  Önskar dig en bra dag och skickar en stor kram! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah. Hoppas att allt är bra med dig och bebisen. Jag och Håkan har skickat några mail till Peter ang att jag skulle vilja ha en zippfil med alla mina inlägg som inte är tidsbegränsad. Så att vi kan lägga in alla mina gamla blogginlägg på min nya portal.
  Kan inte du vara så gullig och snäll att påminna honom om den. Ifall han missat mina mail? Är rädd att dom försvinner nu när ni ska göra om eran sida.

  Kram Lizette

  Svara
 • Du har både min mail och mitt mobilnummer så varför skriva här?

  Men då svarar jag dig här också 🙂

  Självklart påminner jag honom om det. Kanske har ni skickat till hans gamla mailadress som du gjorde tidigare då mailen inte kom fram?

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Nix har inte din mail kvar och inte ditt nummer heller. Ny dator och ny telefon! Håkan däremot har Peters mail men inte din…
  Jag hoppas inte att du tog illa upp för det var verkligen inte min mening.
  Vill bara ha mina inlägg så att dom inte försvinner, det är allt.
  Lycka till med den nya sidan 🙂
  Lizette

  Svara
 • Hej vännen, hoppas dagen blir bättre….. Kanske ikväll när familjen e samlad:)
  Ska nog ta å överraska wilma med galan, det gick inte att gå in på bokningen just nu så jag provar senare.

  Stor kram på dig!!

  Svara
 • Hej! läste Niinis blogg o blev så upprörd o höra hur en del människor beter sig hade missat dessa elakheter mot dig o din man o fam så upprörande …jag tycker din blogg är super bra o allt som du och naturligtvis fler gör för barnhemmet är ju fantastiskt jag har tur som bor i Kungsängen och ska naturligtvis besöka secondhand butiken som öppnar el kanske redan har öppnats på Coop..Alla bloggar på blogg familjen är toppen men några favvisar har man såklart ha det bäst o kram till dig o din fina familj 🙂

  Svara
 • Ja, usch. Blev verkligen ledsen 🙁

  Imorgon ska jag ut till Kungsängen och hjälpa till och då får jag exakta tider och dagar.
  Skriver det då.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Har länge tänkt att skriva till dig ! Men vill skriva till dig lite mer personligt men inte som en kommentar, hur gör jag då?

  Svara
 • Du kan skicka ett mail till [email protected].

  Kram

  Svara
 • fina! så kul att springa på dig på mässan i söndags! hade kunnat stanna i evighet och prata med dig. må så gott, kram!
  ps din gala måste jag bara gå på, äntligen något livsviktigt!

  Svara
 • Eller hur? En gala man verkligen vill gå på.

  Så kul att se dig också. Vi får ses och skvallra någon dag 🙂

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Förstår tyvärr hur det känns…oktober överhuvudtaget har taskiga associationer för mig.
  Sorgligt att så många känner sig så här.
  Önskar alla en skön och lugn kväll.
  Kram

  Svara
 • Oh vad roligt att se ett evenemang från Stiftelsen Min Stora Dag! Vi döpte nyligen våra tvillingflickor och i doppresent önskade vi bidrag till Min Stora Dag, istället för traditionella doppresenter. Känns så vettigt och självklart att vilja bidra till att hjälpa svårt sjuka barn. Hoppas många har möjlighet att gå på galan, tyvärr får jag själv hålla mig i Skåne.

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Första gången jag kommenterar (blev medlem idag 🙂 )
  Vill börja med att säga att du verkligen har en så fin och positiv blogg, blir alltid glad när jag kikar in hos dig! Jag har även en liten fråga..
  Jag har länge haft en tanke på att starta en blogg, men är samtidigt lite ”rädd” för det..Jag skulle vilja starta en blogg som handlar om hur det är att vara ung och funktionshindrad i dagens samhälle, men också om min vardag.. Hur ska man göra för att ”nå ut”?

  Ha det bra!
  Kram Amanda,19

  Svara
 • Hej! Såg att du hade en Moscow Jacka på dig i vintras. Är det en bra jacka? Höll den värmen? 🙂

  Svara
 • Oj vad de är lika varandra dina tjejer 🙂

  Svara
 • Åhhh Hannah! Vad jag hade velat komma på den med min tre gryn!
  Får bli nästa gång när jag inte är nyopererad!
  KRAM

  Svara
 • Superfina tjejer, de är ju jättelika!!

  Svara