Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:41 | oktober 17, 2012

Skynda fynda och gör gott

Nu är jag i kyrkan och prissätter alla mina Odd Molly och andra märkesplagg som DAY och Samsoe & Samsoe. Imorgon eller senare i eftermiddag kan man kunna fynda dem i secondhand-butiken 🙂

Många av plaggen är aldrig använda.

20121017-113858.jpg
Odd Molly i mängder. Klänningar, koftor och tunikor.

20121017-114455.jpg
Kram ❤


47 kommentarer47 kommentarer om “Skynda fynda och gör gott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför köper du så mycket kläder som du aldrig använder? Jag blev bara så hemskt nyfiken;)

  Svara
 • Många plagg har jag fått i present. Bättre att de gör nytta istället för att hänga i garderoben.

  Kram

  Svara
 • Fina kläder men jag har inte ens råd med begagnat.

  Svara
 • Åh vad mycket fint. Synd att man bor i Värmland 😉 lite långt.
  Kram

  Svara
 • Åhh va mycket fint!!! Men är förmodligen för litet och så nor jag för långt bort, annars hade jag kommit på stört =P

  Svara
 • Likadant hos mig med Hannah har alldeles för mycket kläder hehe,
  hade gärna handlat mycket hos dig om jag bodde närmare 😉
  kom hem efter 6dagar hos min älskade vi firade 7månader idag 🙂

  hur firade du o Peter eran 1års dag då ni hade varit ihop i 1år

  Svara
 • Hej Hannah! Den klänningen som hänger längst till höger tycker jag är sjukt fiiiin!! Finns det någon chans att jag kan få köpa den och pengarna ändå går till loppisen?? Skulle bli jätte glad! Betalar såklart även post kostnaden!

  Kram / Lisa

  Svara
 • Vilka fina kläder!
  Vi tänkte ev. Åka dit på fredag för att se om det finns något som passar svägerskorna;)

  Svara
 • Hej Hanna!

  Hoppas du läser min kommentar!

  Jag har två tips för att du ska må lite bättre. Jag tycker för det första att du ska fråga dig själv vad du tror det rör sig om. Tror du det är höstdepp eller förlossningsrelaterat eller kanske en riktig depression. Det finns hjälp att få i så fall! Tveka inte att söka hjälp om du känner att du behöver, det kan visa sig vara det bästa du någonsin gjort. Du ska inte behöva gå omkring och må dåligt. Om du redan sökt hjälp och inte klickat med personen du ska träffa så sök igen. Personkemi är otroligt viktigt när det kommer till terapi, finns hur mycket forskning som helst som visar att relationen kanske t o m är det viktigaste för att få ett bra resultat. Känn dig alltså inte besvärlig om du vill byta terapeut!

  Mitt andra tips är att gå ut och gå nästan varje dag, typ 5 dagar/vecka, gå minst 40 minuter i rask takt. Det är samma recept som läkare ger mot lätt/måttlig depression och har visat sig vara lika effektivt som att äta antidepressiva. Prova!

  Tänker på dig och hoppas du mår bra snart igen. Du verkar vara en så fin människa, jag vill att du ska veta att ditt fina sätt betyder mycket för mig. Jag känner mig alltid så lugn och glad när jag har läst dina inlägg. Tack!

  Svara
 • Hej Hannah! Åh va mycket fint. Skulle jätte gärna komma och handla. Men jag bor ju i Falun då det är lite långt och åka synd nog. Hoppas ni går in mycket pengar till barnhemmet. Kramar Marie i Falun

  Svara
 • Tycker det känns lite dubbelt allting. NY-resa, MASSSSOR m dyra plagg, Thailandresa, nybyggd pool och så lite välgörenhet på det (för att släta ut det hela eller?) men det är min åsikt!

  Svara
 • Men visst är det bra att jag även gör något bra mitt i all lyx som du skriver om 🙂 Vad gör du?

  Svara
 • Men herregud! Bara för att man skänker till välgörenhet så betyder det att man inte får åka till NY och bygga en pool?? Det är väl fantastiskt att man bidrar med något överhuvudtaget?!Snacka om att tänka svart eller vitt..precis som Hanna skriver vad gör du? Har du öppnat ett barnhem i Indien??

  Hanna jag läser din blogg dagligen och tycker att du verkar vara en fantastisk person:) Jag har själv en dotter som är tre och en nyfödd på 6 veckor och känner igen mig i mycket av det du skriver. Hoppas att du får en fin dag trots regnet..Stor kram//Selin

  Svara
 • håller med dig Hannah, dom flesta av oss lever ju i jämföresevis i lyx, och vill hjälpa men det stannar oftast som tanke. Det ena uteslutar inte det andra! Så tycker jag. Lycka till, hoppas jag kan ta mig dit! Hur många dagar är loppisen?

  Mvh vivi

  Svara
 • finns många sätt o vis att leva ett liv i lyx att ha barn är en del av lyxliv anser jag eller vad tycker ni andra, när nära o kära mår bra varje dag är också lyx i mina ögon, att Hanna o familjen gör något för sig själva som familj eller som par är viktigt i livet, efter allt hannah gick igenom med förlossningen i juli är hon riktigt värd att få en resa till NY till thailand,

  Svara
 • Alltså for real!? Det är väl heeeeelt underbart att Hannah skänker SÅ mycket till välgörenhet!!!!! Hur kan man kritisera det!? Vad hon gör med sin privatekonomi är väl hennes ensak. Det är väl helt fantastiskt att hon engagerar sig så mycket. Är det på något sätt bättre att ha en strängare privatekonomi och ge till välgörenhet än att ha en god ekonomi och ge till välgörenhet? Jag tycker att Hannah gör en fantastisk god gärning och dessutom har förmånen att kunna lyxa till sig själv! Kan det vara illa? Hon finner glädje i både och, och det är väl jättefint. Men återigen, hennes ensak. Det är ju underbart att det finns människor som bryr sig så mycket att man överhuvudtaget väljer att dela med sig till de som har haft minder tur i livet.

  Att man kan hitta något kritiskt i det övergår mitt förstånd!!

  Svara
 • Håller med! Läste precis att Bill Gates skänkt över $30 miljarder genom sina projekt. Vilken hycklare! Han som lever i lyx. Nej, tacka vet jag de som struntar i att göra något.

  Svara
 • ”Ja, vilken rumpnisse” ”Varför gör han på detta viset” ? ”En smula hänsyn och stor omtanke betyder så mycket” enligt Nalle Puh. 🙂 Kanske…är det så att alla inte vet vad omtanke betyder? Tittar man på videon: Indiens Förlorade Döttrar så kanske man får insikt och börjar bry sig? Kanske…inser vi att vi har det bra här hemma på många sätt och därmed inte känner oss hotade av att varken dela med oss eller vara omtänksamma gentemot varandra. Tack, till er och alla som bryr sig om andra människor. All kärlek – önskar er en fortsatt givande dag.

  Svara
 • Vet du Marie, jag kan inte låta bli att reflektera över din reflektion eller åsikt. Jag har lite svårt att förstå den..?? Är det avundsjuka, missunnsamhet eller vad handlar det om? Vaddå dubbelt? Säger du att om man ägnar sig åt välgörenhet, ska man alltså inte få ha bekvämligheter eller resa iväg? Är mest bara nyfiken på hur du tänker. En familj med många barn kräver en viss aktivitet. Och vad är då bättre än en pool som barnen kan kasta sig i? Det luktar lite bitskhet och den sk ”svenska avundsjukan” om din kommentar, men jag kanske tolkar den helt fel??

  Svara
 • Hannah, vilket gott hjärta du har.

  Svara
 • Man skulle varit Sthlm imorn minsann… <3

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vilken underbar fin tanke att skänka så fina plagg till second-hand butiken!
  Jag skulle gärna komma fynda om jag bara bodde närmare.
  Jag är helt förälskad i fjärilar och undrar nu vad det är för plagg med vit fjäril på?
  Jag ville också kolla med dig om det finns möjlighet att köpa något plagg och att du skickar det, på så sätt kan fler vara med och göra en god gärning för välgörenheten.

  Kram Marija

  Svara
 • Mycket fint 🙂 Jag får nog ta en promenad till Coop

  Svara
 • Finns det någon möjlighet att köpa dina kläder även om man inte bor i Stockholm? Det hade varit bra för på så sätt kan flera vara med och hjälpa till.

  Svara
 • Hej Hanna,

  Jag har en flyttkartong med bebis och barnkläder och en annan kartong med gamla leksaker som jag hade tänkt sälja på bakluckeloppis…men inte kommit mig för. Kan det vara något som vi skulle kunna skänka till er second hand butik? Är den öppen mer än nu i helgen? Känns bra att man vet att alla pengarna isåfall går till en god sak. Vem kan man kontakta i så fall? Tack på förhand

  Svara
 • Hoppas ni får sålt massor så att ni får in massor med pengar till flickorna!! 🙂 Det ser ut att vara mycket fina kläder i alla fall, man bor ju för långt bort från Sthlm helt enkelt 😉

  Svara
 • Synn du inte har bloppis och skänkt pengarna ändå 🙂

  Svara
 • Det kommer 🙂

  Svara
 • Den ser jag fram emot! Jag älskar second hand och inhandlar det mesta begagnat. Det är bra för både plånbok och miljö!

  Svara
 • Så fina plagg! Du är underbar Hannah! Angående din höstdepp så tror jag att du tänker för lite på dig själv. När man läser din blogg så får man en väldigt stark bild av att du gör allt för alla andra, du tar hand om alla andra och tänker på alla andra. Du sätter alla andra före dig själv. Jag vet ingen ”kändis” som är så osjälvisk som du är. Du verkar inte göra så mycket för dig själv, utan du gör bara allt för alla andra. Vilket ju givetvis är helt underbart att du har den egenskapen och tar så väl hand om dina barn och din man men man måste även tänka på sig själv. Det är inget fel med det utan något väldigt nödvändigt. Tror du det kan ha något med det att göra? Kanske du behöver en paus från allt? Ibland behöver man lämna barn och man för en helg och t ex åka iväg på nån spa-resa med nån väninna? Eller helt ensam? Eller något annat. Det är inget att skämmas över att man behöver. Vill bara försöka hjälpa till på nåt vis, du är så underbar!

  Svara
 • Du har verkligen ett gott hjärta Hannah! Så mkt du gör för att hjälpa till osv..
  Synd att man inte bor närmare, då hade jag kommit dit och fyndat!
  Stor kram till dig.

  Svara
 • Hejsan fina !
  Åh vad jag önskar jag bodde närmare!! Skulle mer än GÄRNA fynda bland dina fina Odd Molly plagg ochdessutom veta att pengarna far till ”flickorna”som behöver dom.
  Vill bara säga att du tar så superfina foton på lilla Vida o syskonen!
  Önskar dig en fortsatt bra dag:-)Kram

  Svara
 • Kan det bli bättre? Shopping förenat med nöje. Gå gärna in på min blogg för att läsa om hur du kan stödja kampen mot bröstcancer.

  Kram
  M

  Svara
 • Hej, vilken tid är det öppet imorgon (torsdag)? Är det i gamla djuraffären vid Coop forum i Kungsängen?

  Svara
 • Passar på att fråga om du hängde ut Odd mollykläderna idag eller gör det först imorgon?

  Svara
 • Japp, där är det. Lämnade kläder i eftermiddag så skynda fynda 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • Hej!

  Läste på löpsedeln idag att du och din familj skall flytta till Thailand, är det sant? Eller bara ett skvallertidning-påhitt?

  Svara
 • Lite överdrivet skrivet är det allt. Jag flyr inte efter min svåra kris 🙂 men det stämmer att vi drar dit i åtta veckor i januari.

  Kram

  Svara
 • Synd man inte bor närmare.

  Svara
 • Vad sägs om att rensa lite mer bland dina kläder och lägga upp dom här, så vi som inte bor i stockholm har möjlighet att kunna få chansen också?:)

  Svara
 • Mycket fint och fint arbete du gör <3 Semester i åtta veckor vilken lyx!! Själv blir det 2 veckor i Kuba nu under julen så ska inte klaga men hade gärna haft några veckor till 😉

  Svara
 • Ser jättefint ut! Hoppas att du får in massor av pengar!

  Svara
 • Hannah!
  Om du inte får sålt den lila klänningen (tredje fr vänster) så köper jag den!!!Har letat efter den i två år nu :(.
  Lycka till med säljandet och hoppas du mår lite bättre.
  Kram Victoria

  Svara
 • Bloppis bloppis bloppis! Kom igen Hannah! 🙂

  Svara
 • Hej du Hannah! Hör av dig till mig på mailen om du vill. Vi bor i Thailand sedan 4 år tillbaka. Vet inte vart ni ska men vi bor på Phuket, och jag kan lämna massa tips om det är dit ni ska och om du vill förstås! 🙂 Vi är massa sköna tjejer med barn (och en del män ocksåå…) som bor där. Så som sagt hör av dig om du undrar något kring, barn, dagis, boende, sjukhus, shopping, träning eller annat!!

  Svara
 • Han heter väl Martin Melin!

  Svara
 • Det måste vara Martin Melin som avses. Klänningen är fantastiskt vacker. Om jag vinner vill jag ha L.

  Svara