Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:53 | oktober 18, 2012

Hemmareportage

Hej min vän. Hoppas att din dag har börjat bra. Jag har haft gäster här hemma nu på förmiddagen. De har varit här och kikat inför ett jätteroligt reportage som jag ska göra. Tror att du också kommer tycka det är kul.

Än kan jag inte säga vad det är men snart. Tråkig jag är va?! 🙂

Igår kom jag hem sent. Höll på i timmar med att prissätta, sortera och köra kläder till Secondhand-butiken. Ska försöka hitta tid och hjälpa till där nästa vecka också.

Sortera, sortera och sortera. Alla kläderna var först i kyrkans lokaler. Så här höll jag till innan vi körde sakerna till butiken.

De har gjort jättefint i secondhand-butiken. Innan var det en djuraffär så de har skrubbat och sanerat innan de intrett. Det finns olika avdelningar, som inredning, kläder, skor och barn.

Nu ska jag fara iväg en stund.

Vi hörs snart.

All Kärlek ❤

 


21 kommentarer21 kommentarer om “Hemmareportage”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej hej på dej,
  det låter ytterst spännande!
  Vet du, här i söder ska det bli sol &20 grader till helgen. Lycka!
  Nu väntar jag bara på att palmerna ska börja växa här-
  thank you globalwarming 🙂

  Svara
 • Va??skojar du?? otroligt…glöm ej solfaktorn…

  Svara
 • 🙂

  Svara
 • Hej Hannah
  Känner du inte att det är lite dubbelmoral att vara troende kämpa för barnhem och samla in pengar til det och samtidigt spendera alla dessa pengar på en massa kläder som du ju inte tydligen ens behöver?! Tror du har alldeles för mkt pengar som aldrig behöver tänka efter längta efter och önska dig något. Tror det finns väldigt mycket ytlighet i ditt liv kanske därför du känner dig deppig?! Gillar din blogg och har läst den länge men kommenterar inte, men känner att jag på sistone blivit besviken på din ”dubbelmoral” new york resa mm. Du har kännts så klok och jordnära men tyvärr inte längre….jag tycker det är tråkigt!:( dags att bli vuxen kanske?

  Svara
 • Hej Lotta,
  Är du medveten om att du kanske sårar andra människor med hur du väljer att uttrycka dig?
  Om vi vänder på det:
  – vad hade du sagt om någon hoppat på din personlighet och haft åsikter om hur du väljer att leva ditt liv?
  Ditt sätt framstår i alla fall inte som något konstruktivt sätt att vilja skapa sig en jordnära och klok dialog.
  Kvinnor borde lära sig att uppmuntra och stötta andra kompetenta kvinnor som faktiskt bidrar till att skapa positiv förändring här i världen.
  Hannah – You Rock! Ja, du med Peter.
  Önskar Er en varm dag & ser… fram emot nya härliga inlägg !

  Svara
 • Lotta, Herregud!! Är det här samma person som gnällde i det förra inlägget om ytlighet kanske, fast med en annan identitet?
  Vad är alternativen? Att man är en ytlig person och kan därmed inte tänka på någon annan i hela världen. Eller så är man en god person som skänker pengar och då får man inte göra något för sin egen skull. Ett alternativ till det, skulle ju kunna vara att man är en god människa, som gärna vill hjälpa andra samtidigt som man vill må bra själv! Förstår inte hur du tänker eller vad du vill ha sagt med att hacka som du gör. Vad väntar du dig för svar? Låter som om du själv gärna hade velat kunna åka iväg på en resa själv, men inte har möjlighet. Svara gärna. Är nyfiken på hur såna som du tänker.

  Hannah, fortsätt med ditt fantastiska arbete!

  Svara
 • Ditt Jante-troll, väx upp! & sluta SMUTSA ner den här bloggen med din skit. Under vilket namn du än väljer. Patetiskt!

  Svara
 • Tycker att det är SÅ tråkigt att man måste tycka precis som er för att vara godkänd som människa så fort någon kommenterar en annan åsikt än er går ni i taket?! Allihop backar upp varandra!? Ber verkligen om ursäkt om det jag skrev på något sätt fått någon att må dåligt! Jag tyckte jag ställde en enkel fråga? Och varför och på vad skulle jag vara avundsjuk?? Varför tror ni alltid så om någon inte tycker som ni? Samhället är fullt av människor med olika åsikt tråkigt att det blir ord ”krig” om man inte råkar tycka att det är ok att köpa svindyra kläder som inte ska användas?! Men ni behöver inte oroa er jag ska aldrig mer kommentera hoppas att alla i fortsättningen bara skriver medhållsamt då kommentars fältet tydligen bara är till för det på denna blogg. önskar er allt gott tack och hej

  Svara
 • Orkar i efterhand inte uppmuntra till längre diskussion så jag tog bort mina tankar. Blir bara mer gnäll. Hej, hej…

  Svara
 • Hejdå! *vink, vink” 🙂

  Svara
 • Vad spännande med reportaget!
  Fin bild på Vida och dig! Hon ser ut att ha det gott där i selen:)
  Önskar dig en fin dag!
  stor kram

  Svara
 • Vad synd man inte bor i Stockholm, för då hade jag varit där direkt. Bry dig inte om avundsjuka kommentarer Bakom kommentaren ”Lotta” finns det nog en person, som egentligen står dig ganska nära om man säger så. Det är alldeles för många incidenter för a.tt jag ska ha fel
  Imorgon är det fredag och det gillar du Hannah! Tänk på alla fina saker du har, istället för att lägga energi på sånt. Fin familj o en underbar mamma med stort M är du, o det kan ingen ta ifrån dig! Det är det som ”lyser rött” i dessa barnsliga kommentarer. Önskar er en trevlig helg!..

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vart ligger butiken? Jag bor i Bålsta o misstänker Kungsängen?
  Ha det fint.
  KRAM Anna

  Svara
 • Förlåt! Det räckte ju att scrolla ned så fick jag svar på min fråga 🙂

  Kram igen.

  Svara
 • Måste få vara oförskämd att fråga, tränar du och isf hur ofta och vad?
  Du är så vacker och har fin kropp, vart tog gravidkilorna vägen!?:) Har inte läst i bloggen om träning så blev lite nyfiken på vad knepet är:) Va stolt över dig själv, du är galet vacker!

  Svara
 • Hej fina! spännande med kommande reportage. Så gott lilla Vida ligger mot din hud, myysigt! Vad fint det ser ut i secondhand butiken. Min mamma hade en second hand affär i Eksjö för många år sedan, jag älskade att jobba där. Hoppas försäljningen kommer gå bra. DU är fantastisk Hannah med allt ditt engagemang för fattigdomen i Indien mm. Här i cityland är det grått, men straxt ska jag tända lite ljus o röja lite, för att sedan ha en lugn kväll.

  Många varma kramar till dig/Helena

  Svara
 • Hannah skit i avundsjuka människor. Du är BÄST! Vacker på insidan å utsidan.Hittar fortfarande inte vart butiken ligger? Vill komma å shoppa. Har så mkt pengar över som mammaledig 😉 Kraaam

  Svara
 • Butiken ligger inne i Coop forum i Brunna Kungsängen 🙂

  Svara
 • åh ska komma förbi i helgen och se om det finns något 🙂

  Svara
 • Ser ut at finnas många snygga plagg! =)

  Svara
 • Hej fina du!
  Va mysigt det ser ut!Du ser alltid så fräsch å fin ut,anv du nån bus i ansiktet?Isf vilken?Må bäst!Kram T

  Svara