Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:23 | oktober 22, 2012

Sovmorgon

God måndag min vän. Hoppas allt är väl. Måndag är egentligen den dagen jag tycker minst om. Men idag har jag inte känt av min måndagsångest 🙂

Har tagit en lugn och seg morgon. Jag, Liv och Vida vaknade halv tio så vi fick en riktig sovmorgon.

Liv har börjat dagen med att dega, som hon kallar det.

Hon kavlar trolldegen och gör hjärtan.

Det är vacker och solig höstdag. Ska nog klä oss och gå ut snart.

Är allt väl med dig?

Stor Kram ❤

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Sovmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad lyxigt att inte ha måndagsångest. Jag har det….kommer väl aldrig att komma ifrån det är jag rädd. Jag är gjord sån bara. 🙁

  Vad roligt med trolldeg, det luktar konstigt va har jag för mig? Tycker jag minns det från jag var liten… eller så var det jag som luktade. 🙂

  Hoppas ni får en mysig dag, massa kramar! ♥

  Svara
 • Härligt att slippa måndagsångesten 🙂 Önskar att jag oxå fick slippa den..
  Önskar er en riktigt härlig höstdag fina Hanna!!

  Svara
 • Jag gjorde trolldeg till min treåring igår men den blev kladdig. Följde ett recept som innehöll en matsked olja. Hur gör du för att få bra trolldeg?

  Svara
 • Imorse var det en typisk måndagmorron.. Visste inte var jag lagt sonens läsbok han skulle ha med sig- vi läste den igår kväll men vips så var den borta.. Ryamattor jättesköna men att tappa en p-pilla i den mattan… Den är inte hittad ännu kanske det blir en tredje unge ;-)). Jaja sen har det blivit bättre iallafall. Och ikväll firar vi vår 4åring på restaurang med mongolisk buffe o mjukglass till dessert!! Ha en fin måndag

  Svara
 • Dega…jag kommer ihåg första gången dottern kom hem och sa att hon ville dega…??? Men efter en kort förklaring fattade t o m jag vad det var 🙂 Vi brukar köpa Alun (tror jag det heter) på Apoteket och göra Play doh-lera, enkelt, inte kletigt och håller läääänge. Här blir det Halloween-pynt pyssel hela dagen…snart är det ju fest för några barn :))

  Svara