Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:48 | oktober 23, 2012

Walking with dinosaurs

God morgon min vän. Hoppas allt är väl.

Jag och Vida ska strax fara till IKEA. Men ville kika in och säga hej först 🙂

Du har väl inte missat tävlingen på startsidan. Vi lottar ut biljetter till Walking with dinosaurs nu på torsdag på Globen. Jag, Peter och barnen ska gå på det. Pojkarna har sett framemot det sedan i somras och nu äntligen är det dags.

HÄR! hittar du tävlingen.

Kanske vi ses 🙂

Stor Kram ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Walking with dinosaurs”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon! Vi ska gå på föreställningen på söndag! Blir spännande för min son (snart 6 år)! Ha en fin dag!

  Svara
 • Så spännande såg precis tävlingen och skrev just min motivering
  till varför jag vill vinna,håller tummar !

  Lyckan skulle ju dessutom dubblas om man fick
  se er där !! Hihi

  Ha en fin dag Hannah
  Kramar

  Svara
 • Hej!Man kan se Ledin i elva städer min dotter och även jag o min man skulle bli super glada om vi vann bilj till showen!!!! Trevlig kväll på dig!

  Svara
 • Hej jag maken och sonen som fyllde 5 i söndags ska gå på lördag kl 15. Han fick det i present. Undrar vem som är mest taggad tror nog ändå att det är jag!!

  Svara
 • Hej goding,

  11 städer uppträder Ledin. Min lilla son Benjamin skulle bli en studsboll om han fick gå på detta 🙂 Han har haft en jobbig period på förskolan och behöver muntras upp lite. Hoppas hoppas! Kram

  Svara
 • Var på Ledin nu i Lördags,( fick det i present av min bästis när jag fyllde hmmmm20/20 nu nyligen) fantastiskt bra! Mitt svar är 11 städer och min motivering för att gå är enkel: Mamma Lotta & Charlie tid på tu man hand, utan sina 3 ”jobbiga” systrar Thea,Wera och Lily, bara Mamma och Charlie mys på högsta nivå! Samt för att döva mitt dåliga samvete då jag lovat att vi absolut ska gå på detta men helt missat datum och inte bokat( amningshjärna) kram härliga Hannah å tack för din härliga blogg! Kram Lotta 4 barnsmorsan i Vasastan!

  Svara
 • Vad roligt, vi kanske ses! ,o) Jag och min man går med vår son, han fick det i present i april, så han har sett fram emot det länge! :o)

  Svara