Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:27 | oktober 26, 2012

Tjejkväll

Hej min vän. Vad har du för dig i helgen?

Jag ska ha tjejkväll ikväll. Vi är ett litet gäng som ska äta, dricka vin och skvallra 🙂

Jessica och hennes två små flickor är redan här och om några timmar kommer Nette, Åsa och Tone.

Tidigare idag hade jag också finbesök. Bästa Niiinis

Så här kanske ni tror att vi ser ut...

... men när pose-fejset inte åker på så ser vi egentligen ut så här.

Vi hörs ikväll igen.

Stor Kram ❤


18 kommentarer18 kommentarer om “Tjejkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Jag läser din blogg dagligen,men har inte kommenterat tidigare. Idag när jag själv skrev på min blogg skrev jag ett inlägg med tips på att peppa sig själv. Jag kom och tänka på dig då. Du skrev för ett tag sen att du kände dig nere. Gå gärna in på min blogg och se om några av mina tips är till någon hjälp för dig. Tack för en fantastisk bra blogg!

  Svara
 • Vad mysigt med tjejkväll, det är bland det bästa som finns.
  Ha så mysigt,

  Kram

  Svara
 • Underbart! I love it! ♥ Ha så mysigt ikväll min vän.

  Puss ♥

  Svara
 • Haha, ni är så snygga så 😉

  Svara
 • Tjejkväll ahh det var evigheter sen!! Alla är så upptagna med sina egna liv svårt att få ihop det.. Hoppas ni har det underbart!!

  Svara
 • Haha ni är för härliga! Ha en mysig kväll!

  Svara
 • Härligt med tjejkväll! Själv hoppas jag kunna ta mig iväg till en av mina käraste vänners 40-årsfest i morgon. Har en neuro-immun sjukdom som gör att jag oftast är bunden till hemmet till 90% (och i bästa fall tar mig utanför dörren 1 ggn/v) håller jag tummarna för att kroppen är med mig i morgon. Har vilat hela veckan för att spara kraft inför morgondagen och även om det kommer att kosta en vecka till i sängen är det värt det… 🙂

  Tack för en härlig blogg & trevlig helg!

  Svara
 • Håller tummarna för att du kommer iväg på din väns fest imorgon.
  Kram

  Svara
 • Tack snälla! 🙂
  Kram

  Svara
 • Tjejkvällar är bland det bästa som finns.
  Man kan snacka om allt mellan himmel och bajs :).
  Nina och du gör er verkligen bra på bild ;).

  Stor KRAM Anna S

  Svara
 • Hoppas att ni har en riktigt trevlig kväll! Har själv varit på Bond 🙂
  Kram!

  Svara
 • Sköna ni är:-) Roligt med tjejkväll. Jag brukade
  alltid ha tjejfest när jag fyllde år. På senare år
  har det varit svårt att få ihop alla. Ska minsann
  göra ett nytt försök i år:-) Man och bebis får fly
  fältet.
  Ha så mysigt
  Kram Emilia

  Svara
 • Hoppas ni fick en mysig tjejkväll ❤

  Nu far maken & jag till Torekov och tar oss en lyxig lördag ❤

  kramen

  Svara
 • Vad töntiga ni är när ni grimaserar.. Tänk på många handikappade som faktiskt ser ut så! Vår son tex…. Tycker du skriver och fotar väldigt ytliga saker.

  Svara
 • E du på riktig eller!?!? Man kan tydligen inte göra ngt utan att ngn ska slänga en larvig kommentar som denna! Tror du på fullaste allvar att bara för att de gör grimaser så retar dom på folk som ser ut så? Herregud så töntigt och onödig kommentar från dig anonym….

  Svara
 • Oj!!!

  Svara
 • Men skrutt, det var väl igår fredag ni hade det? å jag som hade hoppats på att f¨å läsa ngt nytt idag….Okej då, kan förstå om du inte orkar idag då 😉

  Svara
 • Håller med anonym!

  Svara