Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:58 | november 1, 2012

Fobier

Hej min vän. Hoppas att du mår bra.

Vi kom hem sent igårkväll. Resan gick hur bra som helst. Bebisen sov hela resan. Hon vaknade inte en enda gång på fem timmar. En riktig bilbebis.

Hade jätteont i magen så jag kastade mig i sängen när vi kom hem. Mår lite bättre idag. Tack och lov. Avskyr att ha ont i magen. Särskilt om det är magsjukeont. Lider av emetofobi och är livrädd för att kräkas.

Ska för första gången någonsin försöka packa upp våra väskor och tvätta idag. Brukar låta vår packning stå i veckor. Har fobi även för att packa upp väskor 🙂

Jag fick sova ut idag så innan jag sätter igång med dagens bestyr så ska jag försöka äta lite frukost.

Älskade Mio och William.

Hej på en stund.

All Kärlek ❤


23 kommentarer23 kommentarer om “Fobier”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbart fina pojkar!!! 🙂

  Svara
 • Lider av samma elände!! Helt fruktansvärt!! Jag brukar preparera mig med pepparkorn och whiskey. Tro kan ju försätta berg, men oftast klarar jag mig…. 🙂

  Kramis

  Svara
 • Fina killar! 🙂 Tycker att Mio är väldigt lik dig.

  Ha en bra dag.
  Kram.

  Svara
 • Inte kul med magont, hoppas du mår bättre?

  Svara
 • wow mitt mess gick fram, längesedan jag kunde kommentera, undrar vart har du köpt plädden/filten till hö bakom William?

  Svara
 • Ja, det var längesedan jag hörde från dig 🙂

  Snart blir sidan ny och fräsch och all tekniskt strul försvinner.

  Åh, den är pappas och han minns inte vart han köpt den.

  Kram

  /H

  Svara
 • Åh va ”skönt” att höra att fler har den fobin. Jag är livrädd hela vinterhalvåret för att råka ut för denna hemska sjukdom. Nu står det handsprit utställt lite överallt i hemmet som jag använder flitigt. Fyyyy!

  Svara
 • Har också handsprit överallt 🙂

  Svara
 • Dom är så fina dina killar 😉 ja det har varit svårt att kommentera jag liksom kastas ur inloggningen har trott att det berott på att jag nästan alltid använder mig av Iphonen. Vi ses på bloggträffen i Enköping det ska bli jätte roligt!!! Hoppas du slapp magsjuka jag har också fobi för att må illa och kräkas jag håller tillbaka kräkning in i det sista. Förstår mig inte på folk som kan stoppa fingrarna i halsen huuua 🙁 Ha en fin fortsatt torsdag kram

  Svara
 • Jag LIDER också av den fobin, även om jag kan hantera den bättre nu än för några år sedan. Jag har samma skräck för om andra spyr, hur känner du inför det? Hur går det när dina barn är magsjuka?

  Stor Kram!

  Svara
 • Bara tanken av att se eller höra någon annan kräkas ger mig kalla kårar och illamående. Jag får fullständig panik pm barnen spyr men de få gånger som det hänt har jag klarat av. Går det kräksjuka på skola eller förskola så får de stanna hemma. Allt för att undvika smitta.

  Kram

  Svara
 • Hej!
  Från fobier till nåt helt annat!!
  Fråga: Perfymen du skrev om för ett tag sen clean, vilken av dom är det du tyckte doftade gott? ( Finns tydligen i flera märken & dofter.)
  Jättestort tack på förhand. Tack för en fin blogg också föressten, läser ofta, men kommenterar inte så mycket…
  Du verkar vara en fantastisk kvinna och mor. Stark, varm och snygg. Kram!

  Svara
 • Tack fina Lisa ❤

  Jag har flera av Clean-parfymerna men gillar Warm cotton bäst. Shower fresh är också god.

  Kram kram

  Svara
 • Hoppas att du känner dig bättre i magen nu!

  Svara
 • Usch vad jobbigt.. Jag har också den fobin.. Trodde jag var själv i hela världen. Jag är livrädd, hur var det när du var gravid? Kräktes du då? Och när du dricker hur hanterar du det? Tacksam för svar! Älskar din blogg 🙂

  Svara
 • SÅ SÖTA GRABBARNA E.!!!! DE LYSER OM DEM. TÄNK ATT DU HAR FÖTT FYRA KIDS ME DIN FINA SPÄDA BODY. 🙂 HADE VARIT GLA OM JAG HADE SETT UT SOM DU HANNAH.

  Svara
 • Skönt att höra att man inte är ensam med den fobin. Får ångest när jag mår minsta lilla dåligt, dricker nästan aldrig alkohol pga detta, det kan man ju leva med 😉
  Tack och lov har jag mått bra när jag varit gravid 🙂

  Svara
 • Skönt att höra att man inte är ensam om den fobin! Ingen förstår ju riktigt hur man känner när man försöker förklara… har mest fobi för att andra ska kräkas i min närhet…usch hör alltid när någon säger att den mår illa och sen är allt förstört var jag än är på bio, restaurang, i ett flygplan eller var som…blää hemskt!!

  Svara
 • Hej Hannah , tur att du mår bättre och skönt att hörs att det inte bara är jag som är livräddföratt spy uschdet vidrigaste som finns jag trodde nästan jag var ensam om att ha skräck för det 🙂 kram

  Svara
 • Åh vilka fina grabbar!

  Svara
 • Vilka fina grabbar du har!!
  Å tack för en fin blogg.

  Kram Jessica

  Svara
 • Usch ja, vet precis hur det är. Har också emetofobi och lider verkligen av det. Hemskt nu när magsjukorna snart har ”högsäsong. Får ångest bara jag tänker på det… Blä! Jag kan även bli nojjig när jag ska äta på resturang för att jag är så rädd att bli sjuk av maten… Jobbigt är det. Hoppas du mår bra nu!

  Svara
 • Jag med lider av emetofobi, men upptäckte för flera år sedan att jag/vi är lååångt ifrån ensamma om det 🙂 finns forum tex. men själv klarade jag inte av att vara där inne, för mycket prat om smittor och sjukor så man blev helt besatt :/
  Jobbig fobi (precis som alla andra) och periodvis väldigt handikappande. Mindfulness hjälper mig att orka, blir bättre för varje år 🙂 prova!!

  Svara