Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:18 | november 9, 2012

Freeeedag!

God fredag min vän. Åh, vilken rolig kväll vi fick igår. Träffade så många vänner. Tusen tack för igår ❤

Ska visa bilder och berätta om kvällen men nu måste jag iväg en stund.

Ska möta upp William och Mio hos Hanna på Create. De gick dit efter skolan för att klippa sig. Måste lösa ut dem 🙂

Jag och Fnulan ska passa på att ta en lång skön promenad med barnen nere på stan också. Det är fantastiskt väder.

Så vi hörs snart.

All Kärlek ❤


20 kommentarer20 kommentarer om “Freeeedag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så vacker!!

  Svara
 • Tack själv! Det var verkligen supertrevligt! 🙂

  Svara
 • Hej,

  Min första kommentar hos dig tror jag. Vill tacka för en fint ordnad kväll igår. Dock inser man att det är svårt att gå ensam på tillställningar som denna (men man ska utmana sig själv) Tack för att du såg mig i vimlet och för den lilla pratstunden, det säger en hel del om vilken fin människa du är. Vill önska dig allt gott, och gott kommer till goda människor!
  En trevlig helg!
  Bästa hälsningar från Therese
  (Ensamma tjejen från Sollentuna)

  Svara
 • Det var några fler som kom ensamma till tjejkvällen. Modigt tycker jag. Men framför allt roligt! Tack själv för en trevlig pratstund.

  Varma kramar ❤

  Svara
 • Ha en skön fredag.

  Svara
 • Härligt att kvällen blev lyckad!! 🙂
  Men, vilken fin bild på dig! Du är så otroligt vacker Hannah 🙂

  Ha en fin dag med Fnulan!
  Kram kram

  Svara
 • Hej Hannah,

  Tack snälla för en jättetrevlig och rolig kväll igår! Var väldigt roligt att få träffa dig och du var precis så trevlig och gullig som du är här på bloggen om inte ännu lite mer 🙂

  Vet inte om du kommer ihåg men det var jag som hade en sjuk hund hemma som jag lovade att berätta mer om hur det gick. Hon är inlagd på sjukhuset och är fortfarande dålig. Hon får dropp och dom behåller henne över helgen och jag hoppas på att hon blir bättre snart.

  Önskar dig och familjen en trevlig helg!

  Kram
  Janina

  Svara
 • Fina Janina,

  Har tänkt mycket på dig sedan igår. Tack att du hörde av dig. Ja, nu hoppas vi att din hund blir frisk. Det blir hon!

  Det var kul att träffa dig. Tack för en fin kväll. Hoppas du och din vän kom hem till Uppsala ordentligt.

  Stor Kram ❤

  Svara
 • Hej Hanna o.go fredag:)! Måste bara få säga att du lyser av godhet,omtanke o.en mjukhet som man sällan ser!Så genuin o.äkta!Lycklig din familj som har dig,verkligen <3! Sen måste jag fråga om du kör med fransnäring elr.är dina fransar så fantastiskt vackra bara av sig självt? Ja förresten..det är dom säkert..precis som du!!Stooor kraam till underbara dig <3!/Lollo i Småland.

  Svara
 • Tusen tack Lollo för varma ord!

  Nej, jag använder bara mascara från Lancome (Definicills).

  Kram

  Svara
 • Tack för en super trevlig kväll med alla tjejerna igår. Kanon bra ordnat, mycket gott att äta och dricka, magiskt generösa goodiebags och priser. Vackra kläder som lottades ut. Ni är verkligen ett rart och genuint trevlig gäng, hela Bloggfamiljen. Och ruggigt vackra allihopa 🙂
  Tack för en wow trevlig torsdag kväll i vår lilla stad.
  Kram A

  Svara
 • Jag ångrar mig så att jag inte åkte,största delen var för att jag inte hade nå sällskap. Men nästa gång så SKA jag gå! Ha en bra helg vackra kvinna! Kram

  Svara
 • Hoppas vi ses nästa träff 🙂

  Svara
 • Oj vad lik du är din mamma på den här bilden. Lika vackra båda två!

  Svara
 • Vad vacker du är. Väldigt fin bild :-).

  Svara
 • Tack ❤

  Svara
 • Fin bild! 🙂
  Du ser alltid så himla fräsch ut, hur bär du dig åt? 😉

  Kram.

  Svara
 • Jag var på tjejkvällen igår, men var aldrig fram och sa hej. Läser din blogg och är glad att ni öppnat upp kommentarerna så man lättare kan kommentera! Jag måste bara säga att du är lika snygg i verkligheten som på kort, om inte snyggare! Hur gör du kvinna?! Trevlig helg.

  Svara
 • Snyggast är Du i alla fall 🙂

  Svara
 • Men sluta vad snygg du är, jag orkar inte!!! :-)))

  Svara