Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:34 | november 10, 2012

Morgonstund har…

… dregel i mun 🙂

Vi har ganska nyligen stigit upp. Barnen vaknade vid tio. Skönt! Vi är verkligen en sjusovarfamilj. Nu var vi i och för sig vakna ganska länge igår. Vida var sist ut av barnen att somna vid halv elva. Peter var ute med sina vänner inne i stan och William sov över hos en kompis. Jag, Vida, Liv och Mio sov allihopa i min och Peters säng.

Sötaste Vida övar att ligga på magen korta stunder varje dag. Hon gillar det inte! Här var hon glad men bara i någon minut sedan vill hon vända på sig.

Hon trivs bäst att ligga så här och bita på saker. Hon är en riktig liten dregel- och kräkbebis 🙂 .

Älskade Mio vaknade först av oss alla. Han smet ner innan oss och jag hittade honom i soffan med lördagsgodiset. På svaret om han ätit frukost svarade han, Ja, en macka med Nutella 🙂

Liv posar.

Nu är mina ägg klara. Ska dricka kaffe och äta en äggmacka. Gott.

Vad gör du i helgen?

Stor Kram ❤


18 kommentarer18 kommentarer om “Morgonstund har…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fin Mio blev i håret, det kan du hälsa!
  Här hemma förbereder vi i skrivande stund för 3 årskalas, så det är en förväntansfull liten tjej som hjälper mamma att pynta. 😀

  Ha en fin lördag Hannah!

  kramar!

  Svara
 • Hej Hannah!!

  Här är det lugnt och stilla Fannie på kalas, Rasmus kör cross och Ludvig hos en kompis 🙂

  Ska snart hoppa in i duschen för att åka till stan och göra lite ärenden!!

  Ni verkar ha haft det super på er träff 🙂
  Jag planerar för nästa gång ni är i Helsningborg,,så kom gärna ut med datum snart så man kan boka in det 🙂

  Ni får ha en toppen mysig helg,
  Kram Linda

  Svara
 • Oj! Sover Vida så bra hela natten! Vilken lyx 🙂

  Svara
 • Hon äter en gång på natten, men somnar om direkt när hon ätit klart.

  Kram

  Svara
 • Själv tänkte jag och min son Milo ta en promenad till stan. Tänkte köpa blockljus och magneter på Clas Ohlson. 🙂

  Trevlig lördag! 🙂
  Kram.

  Svara
 • Min helg ägnas åt att skriva en hemtenta! Inlämning på måndag så denna helgen blir inte så kul alls. Men ska ta och göra något annat ikväll, tror jag behöver det, annars blir jag tokig! Men det är bra att stå ut, sista hemtentan för heeeeeela min utbildning, i januari är jag färdig 😀 Hurra!

  Svara
 • Grattis! Skönt för dig 🙂 Vad är det för utbildning?

  Kram

  Svara
 • Socionomutbildningen går jag 🙂

  Svara
 • Och tack, förresten! 🙂 Hoppas ni också myser ordentligt idag 😀 Kram!

  Svara
 • Hej! Började följa din blogg när du hade Vida i magen eftersom jag sj var gravid då :). Roligt att läsa om Vida o hennes utveckling :), jag fick en son samma dag o jag märker hur dom utvecklas i samma takt. Ha det bra! Kram Johanna

  Svara
 • Jag tillbringar dagen i köket 🙂
  Än så länge har jag bakat bullar, mazarinakaka och 2 banankakor. Snart ska jag börja förbereda kvällens födelsedagsmiddag till min man.

  Kram Sara

  Svara
 • Vilka fina barn du har!
  Och vad skönt med en lugn morgon.
  Jag jobbar hela helgen, sammanlagt 26timmar, så jag längtar efter min flickor som är 4 och 6år.
  Önskar dig en skön lördag. Kram Linda

  Svara
 • Hej! Har vinnaren i Triumph tävlingen utsetts? Väntar med spänning 🙂

  Svara
 • Ja, jag ska bara lägga ut vinnaren 🙂

  Kram kram

  Svara
 • Precis kommit hem- jobbat som vanligt på lördagar :-)! Sålt 2 vagnar av märket – gissa ;-)! En blå och en grön, härligt att det inte bara är svarta som går. Trevlig dag nu lugn kväll framför tvn kanske städar undan lite. Alltid rörigt här hemma.. Ha en skön kväll!

  Svara
 • Åh, vad kul! Det verkar som Malmö-borna har koll 🙂

  Hälsa stekarn och ha en mysig kväll i röran. Hoppas vi ses snart.

  Kram kram

  Svara
 • Hej fina du!

  Läste om eran fina bloggträff i Enköping va?
  Vart anmäler man sig om man vill gå på en bloggträff, eller är det liksom utlottning av platser? Jag missar all sådan information, ni/du har säkert varit tydliga med informationen, det är jag som virrar ihop det.
  kram från den disträa

  Svara
 • Hej,
  Skönt med sovande barn…här vaknar vi( läs vår son) i ottan, vardag som helg…längtar efter sovmorgon. Pustar ut efter ett restaurangbesök ( vet inte hur vi tänkte med en röjarkung till son) och sitter och läser era bloggar trevlig avkoppling.
  Mvh Therese

  Svara