Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:57 | november 15, 2012

Ingen Dirty dancing

God kväll min vän. Jag är redan hemma. Det blev ingen Dirty Dancing för mig. Hade verkligen sett framemot att se den på China Teatern men man kan tyvärr inte rå över sjukdom.

Niiinis och jag möttes på T-centralen strax efter 17. Vi tog båda tåget in från våra håll. Nina kände redan igår att hon började få urinvägsinfektion och ikväll bröt det ut. Stackars 🙁 Det är en vidrig känsla.

Vi skulle börja vår kväll på mamas event och sedan gå vidare till China Teatern för att se musikalen Dirty Dancing. Jag hade biljetterna i tryggt förvar i väskan.

Väl på eventet började Nina känna sig sämre. Vi åt lite småplock och tittade när priser delades ut och Årets Mama korades. Vid 19 hämtade Ninas Tony upp oss och var snäll och körde mig hem. Ett snabbt slut på kvällen.

Jag ringde runt till vänner men ingen kunde på så kort varsel gå på musikalen med mig. Är en fegis och lite folkskygg utan någon vid min sida, så jag ville inte gå ensam.

Nu hoppas jag att Nina snabbt blir frisk och att vi kan se musikalen snart.

Carola blev Årets mama. Här med mamas nya chefredaktör Rebecka Edgren Aldén.

Så var kvällen slut…

Hade på mig mina nya fina armband från Linda. En tjej som både gör armband och stickar sååå fina mössor.

Tre armband med alla i familjens namn. Gulligt.

Nu väntar Revenge på TV3 och kudden.

All Kärlek ❤


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här