Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:40 | november 23, 2012

Bild på schemat

Hej igen. Tack för hjälpen. Nu vet jag vilken blomma jag ska fråga efter på blomsterbutiken 🙂

Igår hade jag, Mio och Liv en ritstund. Mio älskar när jag ritar med honom. Får han önska sig något att göra med mig så är det att rita. Jag ritade alltid när jag var liten. Min pappa lärde mig att måla med akvarellfärger. Åh, det var det bästa jag visste. Kunde sitta i timmar och rita och måla.

Synd att jag inte fortsatte efter tonåren för jag är liksom fast där jag slutade.

Vi ser väldigt fokuserade ut 🙂 .

Nu har Livis vaknat. Frukostdags.

Kram ❤


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här