Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:15 | november 23, 2012

Julklappstips till de små

Hej min vän. Kom precis in från en skön promenad med barnen. Jag och flickorna mötte upp pojkarna när de kom från skolan. Det är riktigt härligt väder.

Lite svårt att veta vad man ska sätta på sig för kläder bara. Det är kallt i luften men solen skiner. Är helt genom svettig.

En god vän till Peter som heter Niklas och hans fru Callin gav Vida jättefina och bra presenter. Perfekta när man inte riktigt vet vad man ska klä de små i.

Bra julklappstips till de minsta.

Märket är ganska nytt i Sverige men stort i övriga världen. Det är Niklas och Callin som tagit in det i till Sverige. Det heter Merino Kids och allt är gjort i 100 % naturlig merinoull.

Förra julen var Merino Kids Go Go bag, som Vida har på sig, den mest sålda barnprodukten på amazon.com i USA.
En söt hoodie. Älskar deras ljuva färger. Bara mjuka pudriga färger i grå, rosa och beige.
Mössa och halsduk i samma ljuva färg. Inget kli då det är 100 % merinoull. Bara mjukt och varmt.

De har mycket sovplagg till de minsta.

Gillade det här som jag läste på hemsidan.

De designade sovpåsarna och sovkläderna som är gjorda av 100 % naturlig merinoull har hjälpt bebisar/barn och deras föräldrar att sova bättre och tryggare på nätterna över hela världen. Merinonullen är silkeslen och mjuk och håller bebisen sval på sommaren och varm på vintern. Merino-serien är snäll mot känslig hud, lättskött, säker och prisvärd. Medicinska studier har visat att barn och spädbarn som sover i eller på merinoull kommer till ro snabbare, sover längre, äter bättre, gråter mindre och går snabbare upp i vikt.

Bara ett litet tips från mig och Vida som gillar det. Inatt ska vi inviga hennes sovplagg. Hoppas på en låååång nattsömn 🙂

Du hittar plaggen på Merino Kids hemsida, babyshop.se, NK Lek & Baby och Hansa Baby i Malmö.

Allt Gott ❤


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här