Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:18 | november 25, 2012

Nattning

God söndag vacker. Hoppas allt är väl.

Trist väder det är idag. Täkte bege mig ut på en promenad men jag får se om jag gör det. Fryser bara jag tittar ut genom fönstert. Värmen här inne och skenet från alla tända ljus är så mycket mer tilltalande 🙂

Igår hade vi en skön och mysig hemmakväll och gjorde ingenting mer än att äta och ligga på soffan.

När jag ska få Vida att sova så gungar jag henne i famnen. Det går inte att sitta ner och göra samma gungande rörelse. Hon känner direkt skillnad.
Liv är ju för söt. Hon hämtade sin docka och gjorde likadant som mig. Så roligt när man hör och ser sig själv i sina barn. I alla fall de bra sakerna 🙂 .
En stolt liten mamma.

Peter tog Vida inatt så han fick sovmorgon. Måste passa på att lägga mot alla mina motståndare på Wordfeud nu när han sover. Han avskyr när jag sitter med mobilen. Har dock tackat ja till på tok för många invites på WF så jag måste 🙂

Inte nog med att jag spelar WF så har jag säkert sju pågående spel på Quizkampen också. Bra hjärngympa!

Önskar dig en fin dag.

Hej på en stund.

All Kärlek ❤


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här