Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:15 | november 28, 2012

Allt har sin tid

Hej igen. Nu är vi tillbaka igen. Allt gick bra men allt tar sådan tid. Först var vi hos läkaren i säkert en timme och sedan fick vi vänta på vår tur på Apoteket. På och av med kläder, konka fram och tillbaka till bilen, köra och ha sig. Ja, du vet, allt tar tid. Och det hjälper inte att stressa. Jag får försöka leva som jag lär. Säger alltid till Liv när hon tjatar och tycker allt går långsamt ”En sak i taget. Allt har sin tid”.

Vida har i alla fall fått en diagnos och hjälp. Hon har en typ av eksem. Nu har hon fått en salva som jag ska smörja in henne med två gånegr om dagen i två veckor. Den ska dämpa klådan och inflammationen i huden. Lilla tussan.

Tror vi ska vila en stund nu. Vi är trötta båda två.

Varma kramar ❤

 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här