Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:44 | december 4, 2012

Hemfärd

God morgon min vän. Idag far vi hem igen. Vi har haft några riktigt härliga och roliga dagar med god mat, skratt och inga måsten. Vi åkte hit med STS Alpresor så allt var klart när vi kom hit. Så skönt! Behövde inte planera någonting.

Jag vill göra om det här varje år. Kanske får det bli en tradition att vi i Bloggfamiljen åker hit, äter julbord och umgås. Tycker det var skönt att vara här innan säsongen börjar. Knappt något folk och ingen trängsel till julbuffén 🙂

Det är så vackert. Ville få med bergen men det ser mer ut som en Shell-reklam. Hade önskat lite mer snö men det får jag säkert nog av när jag kommer hem. Hörde att det var 15 minus och massor av snö hemma.
Vida är inne i en fas där det inte är många famnar förutom min och Peters som hon vill vara i. Underläppen börjar darra och tårarna kommer om någon annan håller henne. Men med Samuel gick det bra.
Igår åt vi en femrätters meny. Det var salladsbuffé till förrätt, soppa, supergod kyckling, ostar och till sist apfelstrudel med vailjsås. Åker inte hem hungrig direkt.

 

Samuel får nog jobb här 🙂 Han gjorde succé på vårt hotell igårkväll efter middagen.
Vida missade skönsången. Det var inget vidare party på henne.

Nu ska jag packa ihop allt på rummet. Förstår inte hur jag och Peter lyckas stöka ner så fruktansvärt. Kläder, blöjor och grejer överallt 🙂

Allt gott!

Varma kramar ❤

 

 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här