Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:00 | december 7, 2012

Glädje och glitter

Hej min vän. Har vilat och känner mig som en ny människa. Skönt!

Min fredag kan börja 🙂

Gladaste bebben. En sekund efter bilden togs välte hon, i slowmotion, ner i täcket 🙂 men hon blir lycklig den lilla stund hon kan sitta.

Imorgon mellan kl. 12-14.30 kommer jag vara på Babyproffsen på Södermalm. Bjuder på glögg, pepparkakor och skönsång från Samuel samtidigt som jag kör demo av JOOLZ för den som är intresserad.

Är du i krokarna så kom förbi vetja.

Efter det ska jag möta upp några tjejkompisar. Vi ska äta middag på Papas och göra stan 🙂

Vi ska dessutom bo kvar inne i stan. Vi är alla småbarnsföräldrar så vi ska passa på att ta sovmorgon och slappa.

Den ständiga frågan när man ska gå ut är vad man ska ha på sig? Har alltid samma kläder på mig. Jeans, linne och Anine Bing skinnjackan. Älskar det! Men ska jag vara lite mer vågad den här gången och glittra ikapp med stadens juldekoratiner 🙂 .

Som du kanske har förstått så har vi under en lång tid hållt på med ett hemligt projekt. Bloggfamiljen kommer få ett nytt ansikte och många nya ansikten. Allt tekniskt strul kommer förhoppningsvis vara ett minne blott. Så nästa vecka är det dags. Är spänd och tror det kommer bli grymt. En liten sak bara för att det ska bli så bra som möjligt för dig är att uppdatera din webbläsare om den har den gamla versionen av Internet Explorer. Att uppdatera till Internet Explorer 9 är gratis och du hittar den HÄR! på Microsofts hemsida.

Var rädd om dig.

Hoppas du får en fin fredag.

All Kärlek ❤


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här