Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:31 | december 9, 2012

Aperol, Papas och vänner

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin helg. Jag har haft en underbart kul och mysig helg. Jag har haft full tid för både för vänner och familj.

Så deppigt, men jag glömde min kamera igår. Peter råkade lägga den i sin datorväska när vi lämnade Babyproffsen, så den följde med honom hem. Fick dokumentera vår tjejkväll så gott det gick med mobilkameran.

Du vet att jag avskyr mobilbilder, men det är bättre än inga bilder alls 🙂

Vi började vår kväll på vårt hotellrum. Där pratade, skrattade vi och gjorde oss iordning inför middagen på Papas. Papas är restaurang Italianos bakficka. Skön atmonsfär, trevlig personal och god italiensk mat. Kan verkligen rekommendera det.

Jag, Nette, Malin, Sanna, Johanna och Nina. Ett riktigt bra gäng 🙂 .
Vi skålade i Aperol Spritz. Tre delar mousserande vin, två delar Aperol och en del soda. Fräscht och gott!
Antipasto till förrätt.
Vackraste brunetterna Johanna och Nina.
Pasta Vongole. Hann äta upp hälften innan jag tog bilden 🙂 .

Vi bodde på trevliga Scandic Grand Central och imorse åt vi en god hotellfrukost tillsammans innan vi alla begav oss hem igen till våra familjer.

All Kärlek ❤

 

 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här