Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:10 | december 10, 2012

Vinn jackor till dig och familjen

Hej min vän,

Nu har du chansen att vinna jackor till dig och familjen. Du kan välja mellan Stadiums egna märken Everest, Warp och Race Marine.

Nedan ser du bilder på några av de jackor man kan välja mellan och för att se alla modeller går du bara in på Stadium. Jag har en marinblå Race Marine, Liv en rosa Everest-overall, Mio och William snygga Warp-dunjackor och Peter en stor varm Everest. Finns massor av snyggt.

Min jacka är snyggt marinblå med orange innefoder.
Gillar hakarna som knäppning.
Varm om rumpan är man i den 🙂 .

För att delta i tävlingen och ha chans att vinna så behöver du bara skriva en motivering om varför just du ska vinna. Lämna din motivering i kommentarsfältet.

Jag kommer välja ut de tre bästa motiveringarna som vinner följande:

1:a pris: Fyra valfria jackor till dig och familjen.

2:a pris: Två valfria jackor.

3:e pris: En valfri jacka.

Vinnaren kommer presenteras nu på fredag den 14 december.

Observera att maxvärdet per jacka inte får överstiga 1499 SEK och att du ska bifoga din mailadress så att Stadium kan kontakta dig om du har vunnit. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!


2 kommentarer2 kommentarer om “Vinn jackor till dig och familjen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej vackra Hannah!

  Så fint ni har det här på den nya sidan!

  Jag brukar aldrig ha tur i tävlingar men jag tänker ge det en chans då det är så att vår äldsta pojk blivit av med två jackor nu i höst, varav en var helt nyköpt….det är så tråkigt när sånt händer och det är ju inte billigt att köpa nya jackor stup i kvarten heller. Jackan som försvann sist var just i märket Everest och han var så nöjd med den. Så nu hoppas jag på tur så kanske någon av oss (vi är fem st i familjen) får en ny jacka. Håller alla tummar 🙂

  Tack för en bra blogg, kramar /Linda

  Svara
 • Hej hej Hannah.
  Vad kul med den nya sidan, och vad fin den blev 🙂
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna en jacka. Som ensamstående nybliven mamma så är det tight, och jag har valt att prioritera att lägga pengar på julklappar till barn och småsyskon. Så det får bli att lämna in sin 4 år gamla jacka på kemtvätt igen. En ny hade livat upp och varit en bra avslutning på ett tufft år, verkligen, och jag hade varit evigt tacksam. Tack för en fantastisk blogg, har också nyss fått en liten tjej. Kram

  Svara