Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:54 | december 11, 2012

Andra delen bröllopsmode

… då kommer lite fler bilder 🙂

Jag och lilla Gretha.

Tack BröllopsGuiden och alla härliga tjejer för idag.

Nu ska jag äta lite middagsrester och lägga mig på soffan och slappa.

Var rädd om dig ute i snökaoset.

All Kärlek ❤

 


1 kommentarerEn kommentar om “Andra delen bröllopsmode”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • […] HÄR! kan du se några bilder. Magasinet kommer ut i butik i slutet på januari. Då kan du se hela reportaget och få tips och inspiration om du kanske ska gifta dig. Själv kan jag inte få nog av vackra bröllopsklänningar och kikar gärna i bröllopstidningar trots att jag redan är gift […]

    Svara