Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:05 | december 12, 2012

LASHFOOD

Hej igen min vän. Nu har pojkarna kommit iväg till skolan och Liv till förskolan. Vida har vaknat och ligger bredvid mig och pratar, skrattar och tuggar på sin egen tunga 🙂

Igår fick jag det färdiga resultatet av bilderna jag tog för LashFood.

Fotograf Magnus Ragnvid

Blev så glad när jag fick frågan om att fota för LashFood, vara deras ansikte. Har aldrig gjort ett sådant jobb förut. Känner mig jätteglad. Tycker mycket om produkten också så jag är extra stolt 🙂

Lashfood är ett naturligt och ofarligt näringsserum för fransar och bryn. Använder man det regelbundet så får man starkare och tätare fransar. Inget man tackar nej till. Eller hur?

Jag har långa fransar i mig själv men känner att de blivit bättre. Tätare. Några månader efter att jag fått Liv så tappade jag inte bara hår på huvudet utan mina ögonfransar blev helt raka och lossnade. Hade ”hål” i fransraden. Det har jag inte nu efter Vida. Måste ha med Lashfood att göra.

Det är min vän Jonas Wramell och hans familj som tagit in det till Sverige från USA. Där är det en jättesuccé. Och om det är någon som har koll då är det Jonas.

Kanske något att önska sig av Tomten 🙂

Puss och Kram ❤


1 kommentarerEn kommentar om “LASHFOOD”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här