Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:26 | december 13, 2012

Bara ben

Hej min vän. Snart är helgen här och tredje advent. Helt galet vad fort dagarna går. Snart är det julafton och jag har inte köpte en enda julklapp. Känner att det inte behövs så mycket julklappar i år. Vår resa till Thailand får bli familjens julklapp 🙂

Tänk att vi snart är i värmen. Vinterkängor, mössor och vantar byts ut mot badkläder, flip-flop och tunna klänningar. Bara ben dagarna i ända.

Lena ben. Ja, för lena ben utan min vinterpäls måste jag ha 🙂

Mitt Shai-kit får följa med.

Det här ska väl räcka?!

Vill du beställa hem ett gratis kit så gör du det HÄR!

Kram kram ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Bara ben”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hade problem att logga in mej ändå har ja varit me här så länge.. Kanske lite me det nya

  Åh så mysigt me en resa. Sitter här och fryser med -10 här idag brrr

  Ha en bra lucia kram

  Svara
 • Vi var i Thailand förra julen!
  Det var den bästa jul någonsin som jag hoppas vi kan uppleva kanske redan nästa år igen 😉

  Svara
 • Jag är inte alls avundsjuk på er =) Jag älskar thailand så jag skulle mer än gärna följa med =)

  Kram Kram

  Svara
 • Hej!Jag är här..Vilken jättefin sida, spännande med lite nytt! Förstår att ni längtar till Thailand, vilket äventyr, härligt. Här packas det, ska till Malmö i helgen, en ren nöjesresa med kärleken o ett annat par, det blir lite Wallmans o så över till copenhagen på julmarknad..mysigt.

  Kramar

  Svara
 • Go’kväll sköna dam! det stinger till i avishjärtat när jag tänker på er varma destination,ha ha
  Stora kramen från mej

  Svara
 • jag måste säga att jag inte förstår hypen med att dra ner med hela familjen till thailand. Mår barnen bättre av att förlora kontakten med kompisar, skola och allt det som är ”hemma”? varför gör man en sån grej? Tycker det verkar storhetsvansinne över det hela.

  Svara