Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:07 | december 14, 2012

Pussgrodan

God fredag min vän. Äntligen fredag. Bästa dagen 🙂

Har du några planer i helgen? Jag tänkte (kanske) fara till Stinsen och handla julklappar. Nästa vecka har jag inbokade möten och jobb varenda dag, så imorgon känns det som det är min sista chans.

Idag kommer min älskade svärmor Marianne och hennes man Urban hit. Vi ska ha en liten mini-jul. Även nästa helg ska vi fira mini-jul hemma hos min mamma. Det är inte dåligt att vara och ha skilsmässobarn. Mycket julfirande, mat och gemenskap med släkt och vänner blir det, men också extra många julklappar 🙂

Som ni vet har jag ett samarbete med me&i och nu är det säker många nya säljare som är laddade inför nästa säsong.

Vårens kollektion kommer den 30 januari. Så om du vill börja sälja och ha kul och sätta guldkant på tillvaron, gå in på deras hemsida HÄR och läsa mer.

Härligt att det finns möjlighet för alla mammor att vara hemma lite längre med barnen och ändå få det att gå ihop.

Jag gillar att säljaren kommer hem till mig och jag slipper trängas i butiker. Att svettas i provrum bland högar av kläder med trötta och varma barn är det värsta jag vet. Kan du också känna så?

Jag har fått veta att nästa kollektion kommer vara lika stor och fin som denna med massor av härliga nya barn och damplagg.

Liv älskar fortfarande grodorna, och nästa säsong kommer pussgrodan att dyka upp igen. Spännande!

Kan man annat än att le åt denna lilla Pussgroda? 🙂

All Kärlek ❤

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Pussgrodan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, det blir väldigt mycket god mat och sötsaker under julen. Speciellt för mig när jag skall hem till Göteborg och hälsa på under julen med besök hos båda familjerna/släkterna och vänner. Inte konstigt att man mer eller mindre rullar fram i januari 🙂

  I helgen blir det bland annat middag för några tjejer hos mig och julmarknad, det blir en mysig helg för min del 🙂

  Ha en underbar fredag!! Och guuud vilka fina kort på sötaste Liv!
  Kram kram

  Svara
 • God Fredag sötis.Här blir det också en liten minijul tillsammans med dom som vi inte träffar på Julen,mysigt ska det bli.Det är verkligen full fart här nu fram till Jul.Hinner knappt med mig själv känns det som ändå har julklapparna varit klara lääänge;) Önskar dig en underbar helg med svärisarna.Puss på dig.

  Svara
 • Härliga bilder! Är det med din kamera?

  Svara
 • Söta söta Liv, jätte fina bilder Hannah 🙂

  Svara