Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:37 | december 15, 2012

En grå vinterdag

God lördag min vän. Hoppas att du mår bra och har en fin helg. Jag är i vanlig ordning så trött så jag vill gråta.

Känner också att årets dunderförkylning är på väg att ta mig. Suck och stön.

Nä, nu ska jag inte klaga. Vi ska ju strax fara ner och äta brunch på 32, och det ska bli så trevligt.

Det är inte lika vackert ute som igår. Solen gömmer sig bakom en blygrå himmel och den gnistrande snön är mer matt och tung. Ungefär som mitt humör 🙂

Ska dricka kaffe och ta mig en varm dusch. Då piggnar jag nog till och kommer igen som en trevligare vän.

Var rädd om dig.

All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “En grå vinterdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Hoppas du har piggnat till efter en dusch,,mysigt och äta brunch ute!
  Ha en fortsatt skön vinterdag!
  Kamis

  Svara
 • Har jag missat vinnarna i stadium tävlingen? Vart står den?

  Ha det bra!

  Svara
 • Jag känner med dig. Kommer ihåg hur hemskt det är med sömnlösa nätter. Hoppas Lillan börjar sova snart. Min yngsta(liksom de andra)hade kolik och det lilla jag sov var skrattretande 🙂 när jag föll ihop en natt med lillen så stannade min man hemma några dagar och hjälpte mig med barnen. Det var guld värt även om det inte finns en chans att sova igen alla timmar man saknar. De två yngsta vaknar båda två om nätterna och man ser ibland mer död ut än levande men det går ändå inte o jämnföra med hur det var förrut. Jämnfört med då så sover man mycket om man bara vaknar några gånger per natt:)

  Min äldsta började sova hela natten då han var 5 1/2 år så d e ju bara några år till då 😉 hoppas du får hjälp och avlastning fast d verkar som att du har en stöttande man! Du har ju oxå fått lite semester så det är bra du får lite tid att ta igen dig. Det måste ju vara super! Har jag i alla fall hört;)

  Ta hand om dig och ha en fin helg! Kram

  Svara
 • Hej familjen Graaf/Karyd! Vill bara säga att ni har gjort något fantastiskt för oss läsare!.Det är jättekul, precis som en tidning. Hoppas du känner dig lite bättre nu, Hannah? Må så gott o var rädd om dig o om varandra! Kramar o Lycka Till!

  Svara
 • God eftermiddag Hannah.Här hjälpte det inte med någon dusch.Vår lilljul inställd p.g.a sjukdom och vädret är grått och trist och töar för fullt här i Skåne.Så nu blir det väl ingen vit jul heller. Men men man får ta nya tag och göra det bästa av det.Inte hela världen om det skulle bli en grön ju istället;)Hoppas du piggar på dig under dagen.Ha en fin dag med familjen.Puss och kärlek härifrån.

  Svara
 • Hej!
  Vilken fin sida! Min tanke var precis som någon annan skrev, att det kändes som en tidning. Kul!
  Ja, en dusch och en stoooor kopp kaffe brukar göra en till människa igen 🙂 ha det så mysigt ikväll på er lillejul.
  Kram

  Svara
 • Sant känns faktiskt som en exclusive tidning;)

  Svara
 • Så otroligt vacker trots du är så trött att du vill gråta!!!

  Skickar lite julkärlek och önskar dig en god jul!!

  Svara