Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:47 | december 19, 2012

Räls

Kom precis hem. Jag har varit med William hos en tandregleringsspecialist.

Han kommer behöva tandställning vilket utlöste många tårar. Jag som minns att det enda jag verkligen önskade mig i hans ålder var tandställning eller kryckor. Det var coolt 🙂

Han har inte överbett utan underkäken är för långt bak.

Tandspecialisten tittade på mig och sa att han såg vart William fått det ifrån.

MIG!

Bestämde mig faktiskt för att också skaffa tandställning. Få rätt på käken och sympatisera med William.

Äntligen en dröm i uppfyllelse 🙂

Efter vår Thailandsresa ska vi dit igen.

20121219-144520.jpg
Efter det åt vi lunch tillsammans och Vida tuggade på sina leksaker.

Puss ❤


17 kommentarer17 kommentarer om “Räls”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är ju bara helt fantastisk! …har aldrig kommenterat här förut, men är en trogen läsare 🙂

  Kram! /lillafrun

  Svara
 • Du é en underbar mamma!!!!! Är en trogen läsare sen Liv föddes, missar inte en enda dag av erat liv. Du är en glädjespridare.

  Må bra
  KRAMAR
  /Alisa

  Svara
 • Åh jag tycker du har fina tänder som du har det och behöver absolut inte någon tandställning. Hade jag varit dig hade jag sparat dom pengarna till nåt annat. Det är ju inte gratis precis med tandställning i vuxen ålder. Tack för en trevlig blogg föresten.

  Svara
 • Kommer ihåg när jag precis som William också fick reda på att jag behövde tandställning. Nu var jag äldre än honom, jag var 13-14 år , men det spelar ingen roll för som jag grät och grät och grät. Och ville Verkligen inte! Men det jag vill framföra till william är att det kommer att bli så bra efteråt. Jag har aldrig ångrat min tandställning och efter tre och ett halvt år med räls fick jag väldigt vackra tänder! Är så glad att jag faktiskt valde att ”få” den, eftersom jag själv fick bestämma.

  En liten hälsning från Emma

  Svara
 • Ååå vad härligt!!!!!
  Ni kommer bli supercoola med räls 🙂
  Underbara människa!

  Svara
 • Måste verkligen säga att du är en underbar mamma till dina barn, vilken otroligt fin handling, det är värmande att läsa! Kram

  Svara
 • Ha ha fler som önskade sig tandställning som “liten”, jag försökte på alla sätt men tandläkaren sa nej (fanns absolut ingen anledning för mig att ha det). Kan ju kanske vara bra att du också fixar “tänderna” man vet ju aldrig hur det där med käkleder etc kan påverkas längre fram…? Jag vet i alla fall att ha käkleder som kan hoppa ur led är inte kul……vilket kan hända mig om jag inte tänker mig för, panik-känslan när man råkar gäspa för mycket, wow man blir klarvaken på en gång 😉

  Svara
 • hej! jag ramlade över en väääldigt gammal artikel på google idag där det stog att din spn hette willow, hette mio det först? 🙂 Kram

  Svara
 • Åh samma här! Va hos tandläkaren och frågade varje gång om tandsrällning men fick heller aldrig det.

  Svara
 • Kommer ihåg att det var inne att ha tandställning då jag gick i lågstadiet.. 🙂 Nu skulle jag dock inte vilja ha det så jag örstår William, men det blir nog bra i slutändan. Speciellt med en mamma som du 😉 Kram

  Svara
 • Varje gång du lägger ut bilder eller beskriver William blir jag alldeles varm. Han verkar vara en så fin kille!! Han ser så genomsnäll ut och verkar så fin mot sina småsyskon. En fin själ helt enkelt:) och självklart snygg och cool (misstänker att man inte säger söt i den åldern;)

  Svara
 • Ha ha, jag ville oxå ha tandställning i hans ålder, och glasögon, fick aldrig tandställning fast jag skulle ha behövt det men glasögon det fick jag sen i 16 års åldern och har fortfarande. Inte roligt!
  Men jag tycker det är bra att det finns för de som behöver det.
  Kram Maria 🙂

  Svara
 • Haha jag var likadan. Ville ha tandställning och kryckor.
  Och jag fick båda :).
  Fast den första tandställningen var ingen hit. Det var en sån där nattandställning som satt i gommen med stålskenor ut i mungiporna som man fäste med gummisnoddar på en hätta mat hade på huvudet. Så. Jäkla. Fult! Hahaha.

  Vad fina ni kommer bli med era rälsar :).
  Ha en bra dag!
  KRAMAR

  Svara
 • Jag hade med samma dröm som liten haha, tills jag fick både och! Fy vad det ibland gör ont med tandställning!(Utan att skrämmas, förlåt) Och för att inte prata om det som orsakade kryckor. Men resultatet blir ju fint:) Fint av dig att sympatisera med William! Finns ju vit,a nästan osynliga tandställningar nu för tiden!
  Ha en fin dag!

  Svara
 • William är utan konkurrens det sötaste barn jag någonsin sett. Måste vara den perfekta genkombination eller nåt 🙂

  Svara
 • Hej Hannah, jag har faktiskt fast tandställning just nu vid fyllda 40! Har också en underkäke som ligger för långt bak så efter sommaren ska jag även bli opererad för att få fram underkäken. Vår yngsta dotter har redan fått sin första tandställning (ej fast)7 år gammal, detta för att hon förhoppningsvis ska kunna slippa och ha fast ställning längre fram. Hon har ärvt sin käke efter sin mor tyvärr. Visst kan det göra ont och visst är det lite besvärligt när man äter och så men man får fokusera på slutresultatet. God Jul på er.

  Svara
 • Vad underbar du är 🙂 hade själv tandställning i 3-4 år och det var inte alltid kul… skavde här och där, lossnade och en massa krångel ibland men idag 21 år fyllda ångrar jag mig inte alls blir så himla bra efteråt men mitt i har ju tanken slagit en att man bara vill rycka ut ”räls helvetet” hehe 😉
  Kram

  Svara