Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:44 | december 21, 2012

Lite fick jag gjort

God kväll min vän. Hoppas att din dag har varit bra. Jorden gick i alla fall inte under 🙂

Jag försökte handla så mycket jag kunde när jag for till Stinsen i förmiddags. Hann med det viktigaste till imorgon. Pojkarna, mamma och Gunnar. De andra får vänta till riktiga julafton.

Mådde inte så bra så jag for hem efter bara en stund. Tidigare imorse var jag tvungen att besöka Vårdcentralen och fick antibiotika mot UVI. Så vidrigt ont och så feber på det. Inte kul någonstans 🙁

Har vilat ett par timmar nu och har både antibiotika och Ipren som verkar i kroppen.

Ska på julbord ikväll som har varit bokat sedan länge. Har sett så mycket framemot det. Att äta gott och träffa vänner blir jag väl inte sjukare av?! Kan nog bara göra mig gott.

Glada, snoriga Bebben.

Nu ska jag lägga upp några av mina snygga plagg från min shopping i onsdags. Kika in på Modebloggen 🙂

Puss och Kram ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Lite fick jag gjort”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Din stackare!JAg lider med dej.. dessa jvla UVI 🙁 hade själv detsamma för en tid sen.. Ont som fn gör det!!! klart du ska ta dej ann lite kompiskväll, det gör dej gott BARA inte febern däckar ner dej. Krya på dej vackra Hannah. Kramar

  Svara
 • Veronica, Tack min vän ❤ Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Usch och fy. Men då är vi två angående UVI’n. Fick min konstaterad i måndags, redan i tisdags var symtomen borta som tur är. Hoppas du får en mysig kväll!

  Svara
 • hej fina …
  bättre me uvi än me en svår halsfluss .. har legat däckad hela veckan trots medcin från läkaren… va ute på prov idag skulle ha handlar paket, mat mm… kom hem med ett shampoo å balsam… fick åka hem igen. orkade inte gå runt.. får göra ett sista försök på söndag …
  ha en fin kväll, själv blir de tv å mys här ..

  Svara
 • Nääää, den där jäkla UVI:n alltså! Jag har ju läst om olycksdrabbade Nina (Niiinis) och hennes hemska UVI. Hoppas verkligen din går över fortare än kvickt och att du får njuta av kvällen med god mat, nära och kära!

  Vad fina du är du och gladaste, sötaste Vida!

  Kram kram och krya på dig!

  Svara
 • Hej Hannah! Undrar om du har löshår/extensions, eller hur får du annars den där fina volymen i håret? Vilka produkter använder du? Mitt hår lägger sig så platt och trist (och ser fett ut) redan dagen efter tvätt…så himla trist. Medans en del verkar kunna gå rätt många dagar utan tvätt och ändå ser håret helfräscht ut. Råd pliz! 🙂

  Svara
 • Krya på dig Hannah och var rädd om dig.Puss o kram.

  Svara
 • Hej fina Hannah, och tack för en mysig blogg 🙂 jag har en fråga och jag hoppas du kan hjälpa mig! 🙂 för rätt länge sedan bloggade du om en jättefin tavla liv fått, en rosa med vita bokstäver där även hennes födelsedatum var tryckt. Den var så fin och jag skulle så gärna vilja beställa dessa till mina två små här hemma 🙂

  Skulle bli så glad om du kunde hjälpa mig :-)!
  God jul!
  Hälsningar Sanna

  Svara
 • Åhh så fin hon e Hannah !!

  Hoppas att ni får en underbar stor helg God jul KRAAM

  Svara
 • Hoppas du piggar på dig snart!
  Trevlig helg
  Kram från Victoria

  Svara
 • Men finaste, ska du med ha problem med UVI?? Stackars.. hoppas du frisknar till så du får njuta med familjen!!!
  Puss

  Svara
 • Krya på dig!

  Svara