Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:36 | december 27, 2012

Ändrade planer

God kväll vacker. Hoppas du har haft en fin dag.

Jag är så extremt snurrig. Missade helt att jag hade tid på BVC för Vida. Hon skulle få de hemska sprutorna i låren.

Dessvärre krockade det med Disney on Ice som Liv längtat så till. Lyckades dock ändra våra biljetter till imorgon och bjuda med två av Livs bästa kompisar som plåster på såren.

Så inga tårar fälldes 🙂

Jag upptäckte även ikväll, när våra vänner kom över på middag, att jag gått hela dagen med bara ena ögat sminkat!

20121227-203417.jpg
Nu har vi som sagt vänner på besök så jag ska vara trevlig.

Bjöd på pizza och champagne 🙂

20121227-203538.jpg
Kram ❤


17 kommentarer17 kommentarer om “Ändrade planer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahaha….underbart Hannah, själv gick jag omkring med bara ett glas i solglasögona det andra hade hoppat ur utan att jag märkt det……pinsamt:)
  En liten fråga….vad använder du för mascara? Du har otroligt långa och fina fransar….
  Kram och tack för en underbar blogg!! /Mia(Marie)

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Jag tycker du verkar som en underbar person eller jag är säker på det för dina inkägg speglar hur du är som person och jag känner att du verkar som en sån varm och omtänksam person som tänker på andra. Du är lite utav min förebild.

  Du kommer på bena igen såsmåningom, DE BLIR BÄTTRE.

  KRAM,KRAM,KRAM

  Svara
 • Jag skrattar gott åt din makeup idag :))))
  Ibland är jag så virrig att jag i ren panik på väg till tunnelbanan kommer på att jag måste känna efter och titta om jag verkligen tagit på mig byxorna när jag i all förvirring och stress sprungit ut ur hemmet efter en stressig morgon.
  Det har inte hänt ännu men jag skulle inte bli förvånad om det skulle hända ;.)

  Kram och ha en trevlig kväll
  /Christina

  Svara
 • Hahaha kanske liiite smått förvirrad;)Ha en mysig pizzakväll.Drick lite champagne för mig med.kram på dig.

  Svara
 • Awwe ja då år man lite stressad eller förvirrad!
  Men du var lika söt ändå <3
  Tack för en superskön blogg

  kram

  Svara
 • tycker du är en jätte fin Hannah med eller utan smink på bådaögonen .D Du har sååå långa och fina fransar hur gör du ?

  Hoppas ni hade det mysigt me vännerna kram och ah en bra freeeedag

  Svara
 • Tjoho!!!! Kollade precis in din modeblogg skojigt 🙂 kan tänka mig att du tänker mkt…. Då kan man glömma att sminka ena ögat 😉 kraaaaam 🙂

  Svara
 • Inte kul med de där sprutorna, jag började nästan gråta varenda gång dottern fick sprutor.
  Tur du inte har massa ögonskugga för då hade det nog sett lite komiskt ut..:) Ibland så är man inte riktigt närvarande, man tror man gjort saker men det hände bara i tanken. Händer mig lite för ofta, tar bilen till affären för att sedan gå hem och upptäcka att bilen står kvar nere vid affären, går ut med hunden fast hunden sitter kvar hemma, står utanför soprummet och försöker låsa upp dörren med bilnyckeln (finns inget lås på dörren t soprummet) men jag är van, har alltid varit lite förvirrad. Mitt bästa “bevis på hur j-kla smart jag är” är när jag hade flyttat till en lägenhet och en dag gick ut, låste min dörr och såg sedan en namnskylt, “Wow, kul det bor någon här som heter precis likadant som mig”. Jag var riktigt imponerad en stund till jag insåg att det var min egen dörr jag stod och läste på….

  Svara
 • Godmorgon =) Skrattade gott åt detta, härligt att se att fler kan lyckas. Tur att du är så snygg utan smink med *hihi*
  Kram fina och jag hoppas att du snart kommer underfund med och får hjälp men hur du mår, inte skoj alls. Stor kram <3

  Svara
 • Har du linser eller är du så blåögd?

  Svara
 • Ja må vara blåögd men inte så här 🙂

  Gjorde bilden i Instagram och valde något sorts filter. Minns ej vad det hette.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hi hi jag känner igen mig.

  Svara
 • Åh, jag undrar oxå vad du använder för maskara? Så vacker du är!

  Svara
 • Hej Lisa,

  Jag använder nästan uteslutande Lancome Definicills men här hade jag en ny mascara från LashFood. Riktigt riktigt bra! Den ger näring samtidigt.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Bara ett tips förutom att sminka båda ögonen 😉 alla över 14 år ser betydligt mer pigga och sofistikerade ut om de bara tar mascara på övre fransraderna och ev bara skuggar de nedre. Pröva alla där ute, kan behöva tid för att ändra en gammal vana. Men väl värt 🙂

  Svara
 • För att förtydliga detta så innebär det att ögat lyfts upp istället för att dras ner av spretande nedre fransar. I mogen ålder strävar all make up efter att göra ett lyft och ev. korrigeringar

  Svara
 • Bra tips 🙂

  Kram

  /Hannah

  Svara