Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:33 | december 27, 2012

Nya tag

Hej min vän. Vill från djupet av mitt hjärta tacka för allt underbart stöd, råd och omtanke. Är så oerhört tacksam. Tack ❤

Jag är inte ensam om att må så här och jag tycker det är skönt att veta att man inte är ensam. Då kan vi hjälpa varandra och finnas här för varandra.

Nu har jag fått tid redan imorgon på Sophiahemmet. Här ska det tas prover på sköldkörtel och annat. Ett steg på vägen 🙂

Igår var det en lugn dag. Jag var hemma själv med flickorna då Peter var på hockey. Vi pysslade och grejade. När alla hade somnat så kurade jag ihop mig i soffan med en kopp te och tittade på Camilla Läckbergs Fjällbackamorden på TV. Riktigt spännande och bra.

Grattis Camilla till dina succéer!

I julklapp fick Liv ett roligt gips-kit som vi gjorde igår.

Mini-cupcakes.

Vi fixade med gipsformarna redan i förrgår så igår var de torra och färdiga att målas.

Ta daa! Fyra mini-cupcakes på ett litet fat.

Idag ska vi gå och se på Disney on Ice. Oj, oj, oj vad Liv har längtat och tjatat. Nu är det äntligen dags!

Vad gör du idag? Armbågar du dig fram på mellandagsrean 🙂

All Kärlek ❤


14 kommentarer14 kommentarer om “Nya tag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så fina muffins! Kul!
    Idag hoppar jag rean men imorgon ska vi till Köpenhamn! Niklas fick det i julklapp av mig. Vi ska bo på hotell något vi aldrig gör nästan ( utan barn) så det blir en tur till odd molly butiken då bla. Sen käkar vi gott!
    Hoppas du blir bättre gumman, tänker på dig!
    Kram

    Svara
  • Härligt med Hotellnatt med mannen! Njut:) Kramen

    Svara
  • God Morgon.Låter bra att du känner dig lite bättre idag.Skönt att du fick en tid så snabbt också.Hoppas dom kan hitta varför du mår kasst.Mitt går upp och ner.Ibland på kanonhumör och ibland känner jag mig totalt under isen.Inget kul alls.Jag går hos en terapeut varannan vecka vilket jag tycker är guld värt.Prova det.Vilka söta små cup cakes;) Var rädd om dig fina du.Puss o kram.Ps.Nej jag hoppar över rean.Jag har lärt mig att den stooora rean kommer aldrig förrän i Januari så då får det bli en tur.

    Svara
  • Då får du lyssna om du hör nån liten banan när Kajsa pratar 😉 skönt att du tar tag i det jobbiga. Kram!!

    Svara
  • Älskar att läsa den osminkade sidan om livet. Att erkänna för sig själv och andra att man mår dåligt är första steget mot att hitta en ljusning, oavsett hur lång tid det tar. Så cudos min vän för ett fint och VIKTIGT inlägg.
    Ta hand om dig och din fina familj.
    Själv ska jag tvätta och försöka röja fram ”The-artist-former-know-as-our-home”

    Puss och kram
    //T

    Svara
  • Hej fina.sänder styrkekramar till dig o hoppas du snart mår bättre.vad mysigt med disney on ice. Idag jobbar jag,funkar bra.snart får du njuta av sol o värme,det gör nog gitt också..kramar

    Svara
  • Hej fina Du <3 Jag känner igen mig sååå mycket i din beskrivning m att känna sig deppig mm….Jag har mått så till å från i flera år…..Tog prover för sköldkörteln i våras å fick levaxin…hjälpt mig mycket…..Så det kommer bli bättre fina Hanna….Tänker på dig!! Hoppas du har en mysig go dag med din familj…Många Kramar från Jessica i Skåne

    Svara
  • Härligt att höra från dig Hannah!!!!

    Jag tror aldrig att man är ensam i något och jag säger som du att det är skönt att känna stöd från andra och att man inte är ensam. Bra att du fått tid för undersökning och utredning.

    Rea!!! ja jag har varit inne och gjorde några fynd som jag är väldigt nöjd med. Gillar märket VERA som finns på Åhléns. Det blev bla en väska för mindre än halva priset och den har jag tittat på länge och tänkt köpa iallafall. Inte så mycket armbågar faktiskt och det var ju skönt 🙂

    Nu ska jag vara barnvakt åt världens finast ettåring, vi ska måla och utforska riktig lera, om han vill förstås. Energi ger han det ska gudarna veta min bästa medicin 🙂

    Kram Christina

    Svara
  • Hoppas du piggar på dig snart…
    Kramar från Victoria

    Svara
  • Bra där,vännen!
    😉 kram

    Svara
  • Såg på Peters Twitter att du har halsfluss.Usch och fy så trist.Krya på dig fina du.Kram.

    Svara
  • Du ska absolut inte skämmas för att du mår dåligt, MEN det är oerhört starkt och modigt av dig att berätta! Jag hoppas verkligen att du snart kommer må bättre och känna dig som dig själv igen.

    Jag fick en liten kille i somras, någon vecka innan du fick Vida. Hade också en tuff förlossning med mkt smärta efteråt, amning som strulade och ovanpå det fick han kolik. Det var jättetufft, även om jag älskade/ älskar min kille över allt annat. Jag tyckte det var så jobbigt när folk frågade om jag var hemma och njöt m.m., för jag hade svårt att göra det med all smärta som både jag och lillen hade. Nu mår vi båda bättre och det är så skönt! 🙂

    Kram

    Svara
  • Hej Hannah!
    Ledsamt och läsa att det känns motigt för dej nu. Jag hoppas verkligen du får må bättre snart! Kram

    Svara
  • Fina Hannah, jag hoppas så du mår bättre snart men tillåt dig också att förstå att det ju också är väldigt slitsamt med fyra barn och allt annat runtomkring även om det är kul så tar det ju ut sin rätt. Jag fick en ordentlig svacka efter min förlossning den kom ungefär efter ett halvår och jag fick diagnosen depression har aldrig ätit tabletter men fick gå i kbt terapi, mycket från min barndom hann i kapp mig och kombinationen att aldrig få vara själv och ha avlastning med en liten som hade kolik i 3 mån gjorde att jag typ gick in i väggen igen (har gjort det en gång tidigare i mitt liv rejält) och hur misslyckad känner man sig inte då att gå in i väggen när man fått ett barn men så var det och nu är det ju mycket bättre nu när han är 2 men den tröttheten jag upplevde när jag var riktigt deprimerad var den mest förlamande känslan i hela mitt liv. Jag kan tipsa dig om att börja ta 20 droppar D vitamin varje dag det hjälper mot depressionen och tröttheten jag lovar. Krmar

    Svara